Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2024

Εμπόδιο στο δρόμο τους: Τα 4 ζώδια που δυσκολεύονται να ερωτευτούν

Εσύ είσαι μέσα σε αυτά

14 Ιουνίου 2024 14:05
Εμπόδιο στο δρόμο τους: Τα 4 ζώδια που δυσκολεύονται να ερωτευτούν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο έρωτας είναι όμορφος αλλά και δύσκολος. Τα συναισθήματα είναι έντονα και υπάρχει πάντα το ρίσκο κάποιος να πληγωθεί. Σύμφωνα με τους αστρολόγους, 4 ζώδια αντιμετωπίζουν αρκετές δυσκολίες στο να ερωτευτούν και να δείξουν τα αισθήματά τους.

Διαβάστε επίσης: «Σφαλιάρα σβουριχτή» από τον Κώστα Λεφάκη: Σε οικονομική δυσμένεια μες στο Σαββατοκύριακο Δίδυμοι και ακόμη 4 ζώδια

Τα 4 ζώδια που δεν ερωτεύονται εύκολα

  • Αιγόκερως
  • Παρθένος
  • Σκορπιός
  • Υδροχόος

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι δεν είναι κατά των δεσμεύσεων ή των σχέσεων. Το αντίθετο μάλιστα. Ωστόσο, το να ερωτευτούν είναι λίγο πιο περίπλοκο. Οι Αιγόκεροι είναι αρκετά στοχοπροσηλωμένοι και συχνά έχουν άλλες προτεραιότητες αντί να ακολουθούν τα συναισθήματά τους, παρά το γεγονός ότι τα συναισθήματα μπορεί να φαίνονται πολύ ωραία.

Ακόμα κι αν θέλουν να ερωτευτούν, ξοδεύουν πολύ χρόνο για να εξετάσουν τι θα μπορούσε ενδεχομένως να πάει στραβά. Μισούν να επενδύουν σε πράγματα στα οποία δεν μπορούν να δουν πλήρως το αποτέλεσμα. Με δεδομένο ότι ο έρωτας χρειάζεται αρκετή πίστη και ρίσκο δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα γι’ αυτούς.

Παρθένος

Όπως και τα άλλα γήινα ζώδια, οι Παρθένοι δυσκολεύονται να ερωτευτούν χωρίς αντίσταση. Τους αρέσει ο προγραμματισμός και υπερηφανεύονται ότι έχουν τον έλεγχο της ζωής τους. Ωστόσο, όταν ο έρωτας και τα συναισθήματα μπαίνουν στο παιχνίδι, είναι δύσκολο να προγραμματίσουν πώς θα αντιδράσουν ή ακόμα περισσότερο, πώς θα αντιδράσει ο άλλος.

Είναι δύσκολο για τους Παρθένους να αφεθούν και να ακούσουν μόνο με την καρδιά τους. Αναγνωρίζουν ότι ο έρωτας είναι συχνά απρόβλεπτος και λίγο χαοτικός, οπότε γιατί να επιτρέψουν στον εαυτό τους να ριχτεί οικειοθελώς σε τέτοιου είδους καταστάσεις; Δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα.

Ζώδια και έρωτας

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί σίγουρα δεν είναι αντίθετοι στο να ερωτευτούν ή να έχουν σχέση. Με δεδομένο το τεράστιο πάθος, τη διαίσθηση και την αφοσίωσή τους στους άλλους, έχουν τόσα πολλά να προσφέρουν σε έναν σύντροφο. Ωστόσο, οι Σκορπιοί είναι επίσης αρκετά επιφυλακτικοί και αβέβαιοι για τις προθέσεις των άλλων.

Αν και δεν θα ήθελαν τίποτα περισσότερο από το να βουτήξουν και να εμπιστευτούν σε κάποιον τους φόβους και τις ανασφάλειές τους, αισθάνονται ότι το να είναι εντελώς ευάλωτοι με κάποιον είναι πολύ επικίνδυνο. Αν μπορέσουν να εδραιώσουν την εμπιστοσύνη με ένα άτομο, δεν θα συγκρατήσουν το πώς αισθάνονται. Ωστόσο το να φτάσουν σε ένα σημείο όπου αισθάνονται ασφαλείς χρειάζεται κάποιο χρόνο.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι έχουν τη φήμη ότι δεν έχουν συναισθήματα ή ότι δεν είναι σε θέση να εμπλακούν πλήρως σε ρομαντικές σχέσεις. Αυτό, όμως, απέχει πολύ από την αλήθεια. Παρόλο που δεν είναι αυτοί που ξεχειλίζουν από εκφραστικά συναισθήματα ή που δείχνουν εύκολα το πώς αισθάνονται δεν έχουν ανοσία στο να ερωτευτούν.

Παρ’ όλα αυτά, το να πέσουν με τα μούτρα στον έρωτα δεν είναι ακριβώς εύκολο γι’ αυτούς. Χρειάζεται ένας συγκεκριμένος τύπος ανθρώπου για να τους κάνει να νιώσουν έντονα και δεν συμβιβάζονται με τον οποιονδήποτε. Όταν βρίσκουν αυτό το είδος ανθρώπου, δυσκολεύονται να βγουν από την απομονωμένη φύση τους και την αυστηρή ανάγκη τους για ανεξαρτησία. Είναι εφικτό, αλλά οι παλιές συνήθειες πεθαίνουν δύσκολα.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share