Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2024

48ωρο σε «αναμμένα κάρβουνα» για Ταύρους και άλλα 3 ζώδια: Η Άση Μπήλιου ζητά να πάρουμε... ομπρέλα για τα δύσκολα που έρχονται

Τα πράγματα δεν είναι και πολύ εύκολα μέχρι το Σαββατοκύριακο

14 Ιουνίου 2024 08:13
48ωρο σε «αναμμένα κάρβουνα» για Ταύρους και άλλα 3 ζώδια: Η Άση Μπήλιου ζητά να πάρουμε... ομπρέλα για τα δύσκολα που έρχονται
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Άση Μπήλιου βλέπει να έρχονται δυσάρεστα γεγονότα για ορισμένα ζώδια στα μέσα Ιουνίου, ζητώντας να... κρατάμε ομπρέλα για τα δύσκολα, που πλησιάζουν, και βάζοντάς μας σε «αναμμένα κάρβουνα».

Η δεύτερη εβδομάδα του Ιουνίου μολονότι ξεκινά με τη Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα, μια ιδιαίτερα θετική θέση για τη Σελήνη που επιτρέπει να προωθήσετε τον εαυτό σας, τις δημιουργίες σας, να κάνετε εντύπωση στον χώρο που δραστηριοποιείστε, δημιουργεί ένα πολύ νευρικό κλίμα στην ατμόσφαιρα και οι εντάσεις, οι εκνευρισμοί και η έκφραση θυμού θα είναι ιδιαίτερα έντονα.

Οι προβλέψεις της Άσης Μπήλιου για τα ζώδια μέχρι το Σαββατοκύριακο

Εύκολα παίρνουμε φωτιά ακούγοντας κάτι, γινόμαστε πιο θερμοκέφαλοι, παρορμητικοί στη δράση μας και χάνουμε την ψυχραιμία μας. Οι εγωισμοί ορθώνονται και οι γέφυρες πέφτουν. Τα παιχνίδια δύναμης κι εξουσίας, το παρασκήνιο, οι αλαζονικές συμπεριφορές αφθονούν.

Κάποιες ρήξεις μάλλον μοιάζουν αναπόφευκτες. Καλύτερα να προσπαθήσουμε να βρούμε μια διέξοδο πιο υγιή για την περίσσεια ενέργεια μας, να ακολουθήσουμε πιο ήπιες και διπλωματικές προσεγγίσεις προκειμένου να επιλύσουμε τα προβλήματα μας με τους άλλους. Αν νιώθετε ότι κάπου έχουν κολλήσει τα πράγματα βέβαια η όψη αυτή μπορεί να ωθήσει σε ρήξεις πιο γρήγορα.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share