Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2024

Κώστας Λεφάκης: Όλη η τύχη πάνω τους – Λέων κι ακόμα 4 Ζώδια που θα βγάλουν πολλά χρήματα όλο το καλοκαίρι

Ευχάριστα νέα από τον Κώστα Λεφάκη!

12 Ιουνίου 2024 23:52
Κώστας Λεφάκης: Όλη η τύχη πάνω τους – Λέων κι ακόμα 4 Ζώδια που θα βγάλουν πολλά χρήματα όλο το καλοκαίρι
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Ζώδια: Ο Κώστας Λεφάκης κάνει τις προβλέψεις του για όλα τα ζώδια, κυρίως στον οικονομικό τομέα, για το καλοκαίρι, υπογραμμίζοντας πως ορισμένα ζώδια θα έχουν τις ευκαιρίες τους, βαδίζοντας προς την επιτυχία.

Σύμφωνα με τον αστρολόγο, ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Κρόνο σημαίνει πως η συνεννόηση δυσχεραίνει, η κριτική σκληραίνει και η συναλλαγή εμποδίζεται.

Οι προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Κρατήστε την αίσθηση της πραγματικότητας και μην ενθουσιάζεστε με κάποιους καινούριους φίλους. Δεν υπάρχει λόγος να απογοητευτείτε τώρα που είστε συναισθηματικά ευάλωτοι.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ιούνιος εξελίσσεται έντονα στον εργασιακό τομέα. Αν είστε υποχρεωμένοι να βρίσκεστε ακόμα στο πόστο σας ξεκαθαρίστε τι περιμένετε από τους άλλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την παρουσία του Ηλίου στο ζώδιο σας, εξελίσσεται μια αρκετά έντονη διεκδικητική και κτητική εβδομάδα. Μην είστε απόλυτοι στις απόψεις σας και στην επικοινωνία σας με τους άλλους.

Δείτε επίσης: 24ωρο ΤΖΟΚΕΡ από την Άση Μπήλιου: Γεμίζουν χρήμα οι τσέπες Ζυγών και 2 ακόμη ζωδίων!

Κώστας Λεφάκης: Όλη η τύχη πάνω τους – Λέων κι ακόμα 4 Ζώδια που θα βγάλουν πολλά χρήματα όλο το καλοκαίρι

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν δουλεύετε μέσα στο καλοκαίρι θα μπορούσατε να αποδώσετε θαυμάσια με το γρήγορο μυαλό σας και την καλή συνεργασία και επικοινωνία με τους άλλους.

ΛΕΩΝ

Χαρείτε κάποιες καλοκαιρινές βραδιές με φιλικές συντροφικές, αλλά μην αναλώνεστε με άτομα που δεν αξίζουν ή έχουν πάψει να σας δίνουν αυτά που έχετε ανάγκη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν οι σχέσεις μέσα στην ίδια σας την οικογένεια σας προβληματίζουν θα ήταν λάθος να πάρετε τώρα παρορμητικές αποφάσεις για τις σχέσεις μαζί τους.

Ο Κώστας Λεφάκης κάνει τις προβλέψεις για τα ζώδια, ενόψει καλοκαιριού

ΖΥΓΟΣ

Όσο κουραστική και αν σας φαίνεται η πραγματικότητα που ζείτε μπορείτε να ονειρευτείτε ένα ταξίδι μακρινό, περιπετειώδες και χαρούμενο, μακριά από τις πηγές του άγχους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η εβδομάδα συνεχίζεται με αρκετό άγχος. Μην ξεχνάτε, όμως, ότι το στρες κουράζει τον οργανισμό σας και σας αφήνει εκτεθειμένους στον τομέα της υγείας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν δεν ανήκετε στους τυχερούς που απολαμβάνουν τις διακοπές και τον ήλιο του καλοκαιριού φροντίστε να είστε συνεπείς στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις.

Ζώδια: Ο Κώστας Λεφάκης κάνει τις προβλέψεις του για όλα τα ζώδια, κυρίως στον οικονομικό τομέα, για το καλοκαίρι, υπογραμμίζοντας

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι γνωριμίες αυτής της περιόδου προβλέπεται να είναι πολλές και προκλητικές και σεις τολμηροί προς όλους και προς όλα, παρά το συντηρητικό χαρακτήρα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα πράγματα θα μπορούσαν να ξεφύγουν από τον έλεγχό σας, κλειδώστε, λοιπόν, το σπίτι σας και οργανώστε με σύνεση τα οικονομικά σαs και κάντε μόνο πράγματα που σας ευχαριστούν.

ΙΧΘΕΙΣ

Ξεκινήστε την εβδομάδα σας όσο πιο αισιόδοξα μπορείτε, αλλά μη χάνεστε μέσα σε όνειρα τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σας, γιατί η πραγματικότητα ίσως σας φανεί ακόμη πιο σκληρή.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share