Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2024

Προφήτης επιτυχιών η Λίτσα Πατέρα: Με αυτό τον τρόπο είχε προβλέψει τα ευρωπαϊκά του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού!

Τα είχε πει όλα η αστρολόγος με την ανάλυση της όψης που έφερε τους θριάμβους

30 Μαΐου 2024 14:02
Προφήτης επιτυχιών η Λίτσα Πατέρα: Με αυτό τον τρόπο είχε προβλέψει τα ευρωπαϊκά του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού!
EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο ελληνικός αθλητισμός ζει μοναδικές στιγμές αυτές τις μέρες. Την Κυριακή (26/5) ο Παναθηναϊκός έραψε το 7ο αστέρι στην φανέλα του με την κατάκτηση της Euroleague στο Βερολίνο, για να ακολουθήσει τρεις μέρες αργότερα (29/5) ο Ολυμπιακός, με τους «ερυθρολεύκους» να γίνονται η πρώτη ομάδα στο ποδόσφαιρο με ευρωπαϊκό σε συλλογικό επίπεδο.

Οι στιγμές είναι ιστορικές και, ασφαλώς, η Λίτσα Πατέρα τα είχε δει όλα. Η ίδια εξήγησε μέσα από το «Πρωινό» το πόσο σίγουρη ήταν η ελληνική επιτυχία, λέγοντας πως η Τετάρτη ειδικά ήταν μια πάρα πολύ καλή ημέρα και δεν υπήρχε η περίπτωση αποτυχίας, όπως και την Κυριακή.

Η όψη που έφερε... τις επτυχίες σύμφωνα με τη Λίτσα Πατέρα

Ο Ήλιος της Ελλάδας έχει κάνει μια πολύ καλή όψη με τον Δία, αγγίζοντάς τον, με αποτέλεσμα αυτό να φέρνει κάτι εξαιρετικό. Η γνωστή αστρολόγος είχε αναφερθεί σε αυτή την όψη και τις προηγούμενες ημέρες, προμηνύοντας ουσιαστικά όσα θα ακολουθούσαν σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

Η ίδια, πάντως, παρότι αναφέρει πως αυτές τις μέρες έχουμε όρεξη για αλλαγές και δίψα για επιτυχία, στις 9-11 Ιουνίου το τετράγωνο Άρη στον Ταύρο θα μας φέρει κάτι, που δε θα μας αρέσει πάρα πολύ, ενώ έκανε μετά τις προβλέψεις των ζωδίων.

Δείτε τις προβλέψεις της στο Athensmagazine.gr:

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share