Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024

Ουρλιάξτε από χαρά: 5 ζώδια που θα απογειωθούν οικονομικά σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη

27 Μαΐου 2024 09:51
Ουρλιάξτε από χαρά: 5 ζώδια που θα απογειωθούν οικονομικά σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Ζώδια εβδομάδας - Κώστας Λεφάκης: Ποια είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της νέας εβδομάδας σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη και τις προβλέψεις του για το elle.gr; Πώς θα κυλήσει αυτή η εβδομάδα για καθένα από τα 12 ζώδια; Ο Κώστας Λεφάκης έχει όλες τις απαντήσεις που ψάχνετε.

Ζώδια εβδομάδας - Κώστας Λεφάκης: Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Κριός

Το τέλος του Μαΐου εξελίσσεται ενδιαφέρον. Με εξαίρεση μια σειρά οικονομικών προβλημάτων ή καθυστερήσεων οι υπόλοιποι τομείς λειτουργούν ικανοποιητικά και ευχάριστα. Φροντίστε να δώσετε τις σωστές προτεραιότητες, να αποφύγετε ανούσιους ανταγωνισμούς και γενικότερα, φροντίστε καλύτερα τον εαυτό σας. Συνεχίστε να υπερασπίζετε την εργασία σας, ζητήστε τη δέουσα πίστωση χρόνου και ανταποκριθείτε εγκαίρως στο ερωτικό σκίρτημα ενός ανθρώπου προς εσάς.

Ταύρος

Ο Μάιος τελειώνει με λίγο άγχος γύρο από την διευθέτηση οικονομικών εκκρεμοτήτων αλλά αντίθετα παρατηρείται μια ευχάριστη κινητικότητα στις αρχές του Ιουνίου, στο στενό περιβάλλον που θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε καινούρια σχέδια για το μέλλον. Δεν θα λείψει η βοήθεια και η προσφορά των άλλων όπως και η χρησιμότητα της παρουσίας του και της συμμετοχής τους στη δική σας ζωή. Τα αισθηματικά σας βρίσκονται σε μεταβατική περίοδο. Τα οικονομικά σας σε καθοριστική.

Δίδυμος

Ενδιαφέρουσα η τελευταία εβδομάδα με αύξηση της κινητικότητας και των ποικίλλων προτάσεων. Ο παράγοντας της τύχης λειτουργεί άμεσα για τους περισσότερους από εσάς ενώ συνεχίζεται η υποστήριξη που δέχεστε από συνεργάτες και πελάτες, Η πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου, τονίζει την δημοτικότητα και την επιδεξιότητα σας χαρακτηριστικά. Στον έρωτα συνεχίζετε να παραμένετε κινούμενοι στόχοι. Φροντίστε να μην ταλαιπωρείστε με οικογενειακά και συγγενικά θέματα και διατηρήστε ανέπαφο το πορτοφόλι σας.

Διαβάστε επίσης: Ουρές στα ΑΤΜ για Δίδυμους, Ταύρους κι άλλο 1 ζώδιο - Η Λίτσα Πετρίδη αναλύει

Ουρλιάξτε από χαρά: 5 ζώδια που θα απογειωθούν οικονομικά σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη

Καρκίνος

Η τελευταία εβδομάδα του μήνα σας βοηθά να αναπνεύσετε και να κινηθείτε πιο ελευθέρα. Τόσο με την κυριολεκτική ερμηνεία της φράσης όσο και με την μεταφορική. Ένα γεγονός στηρίζει μια οικονομική σας επιδίωξη ενώ μια μετακίνηση ή μια γνωριμία βοηθά την υλοποίηση ενός σχεδίου σας. Θα χρειαστεί να φανείτε λίγο ακόμα υπομονετικοί με το έμψυχο περιβάλλον του χώρου που κινήστε και εργάζεστε. Οι πρώτες μέρες του Ιουνίου σας βοηθούν να αναθαρρήσετε, να προωθήσετε το συμφέρον σας και να λειτουργήσετε εποικοδομητικά σε ομάδες και κοινωνικά σύνολα.

Λέων

Οι εξελίξεις πληθαίνουν καθώς ο Άρης τρέχει όλο και πιο γρήγορα στο ζωδιακό σας χώρο. Οι μέρες αυτές εξυπηρετούν δοσοληψίες, συνεργασίες, διακανονισμούς και ταξίδια. Βάλτε λίγο φρένο στην οικονομική διαχείριση και προνοήστε για το ενδεχόμενο υποσχέσεις ή πληρωμές που ενδέχεται να καθυστερήσουν η να ματαιωθούν. Ταξίδια και μετακινήσεις που θα προκύψουν θα σας προσφέρουν χαρά και ανανέωση. Αισθηματικά αφήστε τα πράγματα να εξελιχθούν φυσιολογικά, χωρίς εγωισμούς και βιασύνες.

Παρθένος

Έμφαση στα επαγγελματικά σας ενδιαφέροντα παρουσιάζουν οι τελευταίες μέρες του Μαΐου μαζί με μια μικρή αύξηση των κοινωνικών σας υποχρεώσεων. Προνοήστε την έγκαιρη εξόφληση υποχρεώσεων και μην αφήνετε τελευταία στιγμή να διαχειριστείτε διαφορετικά πράγματα ταυτόχρονα. Μια συναισθηματική δοκιμασία κρίνεται αναπόφευκτη αλλά θα την ξεπεράσετε. Οι πρώτες μέρες του Ιουνίου σας επηρεάζουν συναισθηματικά και ενδέχεται να υπάρξουν εντάσεις σε αυτόν τον τομέα, οι οποίες θα εξομαλυνθούν σύντομα.

Ζώδια εβδομάδας - Κώστας Λεφάκης: Ακολουθούν προβλέψεις για άλλα 6 ζώδια

Ζυγός

Ενδιαφέρον το διάστημα της εβδομάδας για εσάς τόσο στο επίπεδο της επαγγελματικής δραστηριότητας όσο και της κοινωνικής. Αξιοποιήστε τα μέσα που σας δίνει η κοινωνική σας θέση και την πείρα που έχετε αποκομίσει στις συναλλαγές και τις συνεργασίες με τους ανθρώπους. Ενδιαφέροντα τα πράγματα για την ερωτική σας ζωή χωρίς όμως να υπόσχονται τη σιγουριά που θέλετε. Οι νεότεροι και όσοι ετοιμάζεστε για σπουδές κάντε τώρα μια σοβαρή προσπάθεια που θα αποδώσει στο μέλλον.

Σκορπιός

Ηρεμείτε λίγο μετά τις εντάσεις που αναστάτωσαν τη ζωή σας και καταφέρνετε να βάλετε σε μια τάξη τα ενδιαφέροντα και τις υποχρεώσεις σας. Εξελίξιμα επίσης διαφαίνονται τα πράγματα για τα οικονομικά σας ενώ παράλληλα τυγχάνετε συμπαράστασης σε επίπεδο συναισθηματικό και πρακτικό. Προσέξτε μόνο κάποιες περίεργες εξελίξεις στο στενό οικογενειακό περιβάλλον, που είναι κατάλοιπα του παρελθόντος και που έχουν τη δύναμη να σας αναστατώσουν για μια ακόμη φορά. Φανείτε ψύχραιμοι και μην ενδίδετε σε πιέσεις εκείνων που επιμένουν να συνταχθείτε μαζί τους.

Τοξότης

Εξελίξεις παρουσιάζει η αισθηματική σας ζωή μέσα από την αλλαγή συμπεριφοράς κάποιων ή μέσα από τις συγκυρίες γεγονότων. Προσπαθήστε να κινήστε ψύχραιμα και βρείτε μια χρυσή τομή μεταξύ εκνευρισμού και ενθουσιασμού. Μην αμελείτε τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, στηριχθείτε στις δυνάμεις σας και όχι στις υποσχέσεις των άλλων, ζήστε τις καλές στιγμές στα ερωτικά σας και αφήστε το χρόνο να δείξει το μετά. Παράλληλα, αποφύγετε να υποσχεθείτε τα ακατόρθωτα, όσο και αν εκείνη τη στιγμή που το κάνετε, το εννοείτε!

Αιγόκερως

Η εβδομάδα αυτή παρουσιάζει ένα καλύτερο κλίμα στο περιβάλλον της εργασίας σας. Αν και δεν θα λείψουν καθυστερήσεις αρκετά πράγματα έχουν πάρει ένα καλύτερο δρόμο. Ελέγχετε την φυσική σας παρόρμηση και απολαύστε ότι καλό μπορεί να σας δοθεί τώρα. Κινηθείτε για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας αλλά αποφύγετε ανέφικτα ερωτικά σχέδια και κρίσεις μεγαλομανίας στα κοινωνικά. Είναι προτιμότερο να κινηθείτε με πρόγραμμα για να επιτύχετε τόσο τους άμεσους, όσο και τους μεσοπρόθεσμους στόχους σας.

«Μαξιλαράκι» ασφαλείας από τη Λίτσα Πετρίδη: Γυαλίζουν τα μάτια Ταύρων και 3 ακόμη ζωδίων από το άφθονο χρήμα

Ουρλιάξτε από χαρά: 5 ζώδια που θα απογειωθούν οικονομικά σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη

Υδροχόος

Πιο ευχάριστες αποδεικνύονται οι τελευταίες μέρες του Μαΐου ενώ συνηγορούν άνθρωποι και συγκυρίες για την εξυπηρέτηση είτε των αναγκών είτε των σχεδίων σας. Η κατάσταση στα αισθηματικά σας είναι ενδιαφέρουσα αλλά ταυτόχρονα και νευρική. Βρείτε τον τρόπο να απολαύσετε αυτό που σας δίνεται αλλά μην προκαλείτε με την συμπεριφορά σας μετά. Επαγγελματικά περνάτε μια μικρή δυσκολία τις πρώτες μέρες του Ιουνίου που, όμως, μπορεί να μειωθεί, με την δική σας παρέμβαση ή με την αύξηση της εργατικότητα σας.

Ιχθείς

Ενδιαφέρουσες αυτές οι τελευταίες μέρες του Μαΐου αλλά και αισθητά νευρικές. Ένα ψυχολογικός αναβρασμός παρατηρείται στο οικογενειακό περιβάλλον ενώ μια νέα εξέλιξη σχεδίων διαμορφώνεται στον εργασιακό. Ελιχθείτε έξυπνα αλλά αποφύγετε να κοινοποιήσετε σχέδια και να δηλώσετε απόψεις. Αφήστε τους άλλους να δείχνουν πρώτοι τις προθέσεις τους και ανάλογα απαντήστε τους. Ερωτικά αποφύγετε τις παγίδες. Ο Ιούνιος προβάλει πιο αισιόδοξος και ευχάριστα αναμορφωτικός. Δείτε τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται και κινηθείτε ανάλογα!

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share