Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024

Η Σελήνη στον Υδροχόο γεμίζει τις τσέπες αυτών των 2 ζωδίων με χρήμα - Ξεκάθαρη η Σμάρω Σωτηράκη

Η Σμάρω Σωτηράκη προειδοποιεί!

27 Μαΐου 2024 08:56
Η Σελήνη στον Υδροχόο γεμίζει τις τσέπες αυτών των 2 ζωδίων με χρήμα - Ξεκάθαρη η Σμάρω Σωτηράκη
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Σμάρω Σωτηράκη: Τα ζώδια σήμερα 27 Μαΐου 2024 με τις ημερήσιες προβλέψεις για να ξέρεις τι θα συμβεί στα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σου. Διάβασε το ωροσκόπιο σου και μάθε πως σε επηρεάζουν τα άστρα σήμερα.

Είσοδος της Σελήνης στον Υδροχόο - Συλλογικές δραστηριότητες

Η Σελήνη κάνει την εμφάνιση της στον Υδροχόο, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στις κοινωνικές επαφές, στις συλλογικές δραστηριότητες, δεν θα λείψουν οι ενέργειες κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης. Τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, ζωτικότητα, αυθορμητισμός, ωστόσο ελλοχεύει κίνδυνος για υπερβολές, προσοχή στην υπεραισιοδοξία.

Σε θέματα οικονομικής φύσης τα ρίσκα θα πρέπει να είναι σκεπτόμενα και προσγειωμένα, οι αποφάσεις θα πρέπει να είναι πολύ καλά μελετημένες και όχι παρορμητικές. Στον αισθηματικό τομέα ανοίγματα θα υπάρξουν για καινούργιες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες. Πρόσφορο θα είναι το έδαφος για κοινωνική δικτύωση, οι συναναστροφές θα διευρύνουν τον κύκλο γνωριμιών, δεν αποκλείεται κάποιοι να κάνουν καινούργιες φιλίες.

Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα, τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης, όσο και σε υποθέσεις που έχουν να κάνουν με τις προσωπικές σχέσεις, θα υπάρξουν ανοίγματα για βελτίωση και θετική εξέλιξη. Λύσεις θα βρεθούν σε επίμαχα ζητήματα, εύκολη θα είναι η εκδήλωση των συναισθημάτων, δεν θα λείψουν τα ξεκαθαρίσματα και οι υποσχέσεις.

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία και τον Ουρανό, πρωτοποριακός θα είναι ο τρόπος σκέψης, καινούργιες ιδέες θα ακουστούν, θα υπάρξει δυνατότητα για νέες συνεργασίες και νέες σχέσεις. Η αισιοδοξία και η ανάγκη για άμεση αλλαγή θα δώσουν την ώθηση να γίνουν ουσιαστικές προσεγγίσεις. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη θα απαιτεί αυτοσυγκράτηση, συγκατάβαση, και διάθεση για συμβιβαστικές ενέργειες.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share