Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024

7ήμερο για... ΑΤΜ από την Άση Μπήλιου: Τα 3 ζώδια που θα ζήσουν την «εκτόξευση»

Μια υπέροχη τελευταία εβδομάδα του Μαΐου μας περιμένει

27 Μαΐου 2024 08:08
7ήμερο για... ΑΤΜ από την Άση Μπήλιου: Τα 3 ζώδια που θα ζήσουν την «εκτόξευση»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η τελευταία εβδομάδα του Μαΐου θα είναι εκπληκτική για ορισμένα ζώδια, με την Άση Μπήλιου να αναφέρει το ποια είναι εκείνα, που θα ζήσουν την προσωπική τους «εκτόξευση» αυτές τις μέρες.

Η τελευταία εβδομάδα του Μαΐου είναι σχετικά πιο ήπια από πλευράς αστρολογικών όψεων, ενώ δεν έχουμε περαιτέρω αλλαγές στο πλανητικό σκηνικό. Η εβδομάδα φιλοξενεί στις 28/05/2024 το εξάγωνο του Ερμή από τον Ταύρο με τον Κρόνο στους Ιχθύς, που είναι ιδιαίτερα βοηθητικό για σοβαρές συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, οικονομικές συμφωνίες.
Στις 29/05/2024 ο Άρης από τον Κριό σχηματίζει σύνοδο με τον Χείρωνα βγάζοντας στην επιφάνεια κάποιες ανασφάλειες μας ή μπορεί να ξύνει και κάποιες πληγές που δεν έχουν επουλωθεί. Κριοί, Ζυγοί, Αιγόκεροι και Καρκίνοι του τρίτου δεκαημέρου θα έχουν μια πιο απαιτητική εβδομάδα με τρέξιμο, μεγαλύτερη πίεση στους ρυθμούς στην καθημερινότητα τους.

Σιγά σιγά η Σελήνη αδειάζει και έχουμε ημισέληνο στις 30 Μαΐου 2024 στο ζώδιο των Ιχθύων (την άλλη εβδομάδα θα έχουμε Νέα Σελήνη) δίνοντας έμφαση στα όνειρα μας, στη διαίσθηση. Έτσι καλά θα κάνουμε αντί να βιαζόμαστε και να αγχωνόμαστε, να πάρουμε τον χρόνο μας και να εστιάσουμε στα συναισθήματα μας περισσότερο, στη φροντίδα του εαυτού μας και στα όνειρα και τα σχέδια μας για το μέλλον. Θέματα σπουδών, δουλειάς και υγείας θα μας απασχολήσουν ιδιαίτερα.

Η αλλαγή είναι το μόνο σταθερό πράγμα στη ζωή μας και η σύνοδος του Ερμή με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 31/05/2024 έρχεται να μας το υπενθυμίσει. Έτσι μπορεί να έχουμε απρόβλεπτες εξελίξεις σε θέματα σχέσεων αλλά και στα οικονομικά. Αυτή η όψη μπορεί να μας εμπνεύσει με πολλούς και διάφορους τρόπους αλλά και να μας εκπλήξει με εξελίξεις που δεν περιμέναμε.

Πειραματιστείτε με νέες ιδέες, με την τεχνολογία, σκεφτείτε εναλλακτικά σε επαγγελματικό επίπεδο και αφήστε αρκετό χώρο και για αυτοσχεδιασμό. Ο Ιούνιος κάνει είσοδο με μια πολύ δυνατή όψη που θα είναι ακριβείας την επόμενη Δευτέρα. Αναφέρομαι στο τρίγωνο Δία-Πλούτωνα που θα δώσει νέο αέρα σε οτιδήποτε σχετίζεται με την επικοινωνία, τα media, την τεχνολογία.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share