Τετάρτη, 29 Μαΐου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου;

Τι μας περιμένει;

25 Απριλίου 2024 07:05
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου. Τι μας περιμένει; Παράλληλα, δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις για όλο τον Απρίλιο 2024.

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Πέμπτη, Κριέ, με την Σελήνη στον Σκορπιό να δημιουργεί ένα αρμονικό τρίγωνο με τον Άρη, ενώ ο Ερμής γυρίζει ορθόδρομος, ενισχύοντας την αποτελεσματική επικοινωνία. Μάλλον, για εσένα βγήκε το ‘ουράνιο τόξο’ μετά από την μπόρα των τελευταίων ημερών. Σήμερα θα ασχοληθείς με θέματα που προάγουν την αυτογνωσία και την πνευματική ανάπτυξη, ενώ θα επιλύσεις παρεξηγήσεις και θα λάβεις δυναμικές αποφάσεις. Τα οικονομικά σου, καθώς και κάποιοι εσωτερικοί προβληματισμοί, σιγά – σιγά επιλύονται.

ΤΑΥΡΟΣ

Πέμπτη, Ταύρε και η Σελήνη στον Σκορπιό φωτίζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου μέσα από ένα αρμονικό τρίγωνο με τον Άρη, ενώ ο Ερμής, ορθόδρομος πλέον, ενισχύει την διαύγεια και την επικοινωνία και των σκέψεών σου. Η ημέρα σε προκαλεί να επικεντρωθείς στην βελτίωση των διαπροσωπικών σχέσεων και να εξερευνήσεις βαθύτερα συναισθηματικά ζητήματα με ανοιχτή καρδιά και μυαλό. Εργάζεσαι σκληρά για την ενίσχυση της αμοιβαιότητας και της κατανόησης.

Προβλέψεις ζωδίων
Προβλέψεις ζωδίων

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Πέμπτη φέρνει ευκαιρίες και προκλήσεις, Δίδυμε. Η Σελήνη στον Σκορπιό σχηματίζει ένα τρίγωνο με τον Άρη κι εσύ μέσα από κάποιες ανασφάλειες για το αύριο, θέτεις πιο προσεκτικούς στόχους στην εργασία και την καριέρα σου. Παράλληλα, κάνεις κινήσεις που εξασφαλίζουν μεγαλύτερη ευεξία. Δρας με πάθος και αποφασιστικότητα για να πετύχεις. Ο Ερμής, σε ορθόδρομη πορεία, υπογραμμίζει τη σημασία της επικοινωνίας και της κοινωνικότητας, ειδικά σε θέματα που αφορούν φιλίες και κοινωνικούς στόχους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καλωσορίζεις στην Πέμπτη, Καρκίνε, με την Σελήνη στον Σκορπιό να ρίχνει φως στον τομέα της δημιουργικότητας και του πάθους σου μέσα από ένα τρίγωνο με τον Άρη. Το αστρολογικό σκηνικό σήμερα, υπόσχεται μια ημέρα γεμάτη ενθουσιασμό και δυναμισμό, προσκαλώντας σε να εκφράσεις τον εαυτό σου με ειλικρίνεια και δημιουργικούς τρόπους. Συνιστάται να αφεθείς στις επιθυμίες σου και να επενδύσεις σε ανθρώπους και δραστηριότητες που σε κάνουν πραγματικά ευτυχισμένο.

ΛΕΩΝ

Σήμερα Πέμπτη, Λέοντα, η δυναμική όψη τριγώνου μεταξύ της Σελήνης στον Σκορπιό με τον Άρη φωτίζει τον τομέα του σπιτιού, της οικογένειας και των βαθύτερων συναισθημάτων σου. Η ημέρα σε προσκαλεί να ασχοληθείς με τις προσωπικές σου σχέσεις και τον εσωτερικό σου κόσμο. Καλό είναι να επικεντρωθείς στην ενίσχυση των οικογενειακών δεσμών και να δημιουργήσεις μια αίσθηση ασφάλειας και ζεστασιάς στον προσωπικό έως και τον επαγγελματικό σου χώρο, κτίζοντας γερά θεμέλια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καθώς υποδέχεσαι την Πέμπτη, Παρθένε, η Σελήνη στον Σκορπιό σε επικεντρώνει στον τομέα της επικοινωνίας και της μάθησης με ένα υποστηρικτικό τρίγωνο με τον Άρη. Η ημέρα σου προσφέρει την απαιτούμενη ενέργεια για να ενισχύσεις τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και να εκφράσεις τις σκέψεις σου με θάρρος και ειλικρίνεια, χάρη στην ορθόδρομη πορεία του Ερμή. Σήμερα, η επικοινωνία σου μπορεί να είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική, ενώ παράλληλα θα νιώσεις την ανάγκη να συνδεθείς σε βαθύτερο επίπεδο με τους ανθρώπους γύρω σου.

ΖΥΓΟΣ

Η Πέμπτη, Ζυγέ, για εσένα είναι άριστη ώστε να ασχοληθείς με τη δουλειά και τα χρήματά σου, καθώς η Σελήνη στον Σκορπιό δημιουργεί ένα τρίγωνο με τον Άρη. Μαζί επικεντρώνεσαι στους τομείς των προσωπικών αξιών και της καθημερινής σου ρουτίνας.Η ορθόδρομη πορεία του Ερμή, απέναντί σου, στον Κριό, από σήμερα, σηματοδοτεί την έναρξη μίας θαρραλέας περιόδου. Αυτό για εσένα σημαίνει ότι έφτασε η ιδανική στιγμή να εστιάσεις στη βελτίωση της προσωπικής σου ζωής και να δράσεις με σκοπό την ενίσχυση της αυτοεκτίμησης και των σχέσεών σου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καθώς ξεκινάει η Πέμπτη, Σκορπιέ, βρίσκεσαι στο επίκεντρο, με τη Σελήνη στο ζώδιο σου να σχηματίζει ένα ευεργετικό τρίγωνο με τον Άρη. Η όψη αυτή φέρνει στο προσκήνιο ευκαιρίες να μεγεθύνεις την προσωπική σου δύναμη και να εκφραστείς δημιουργικά. Είναι μια στιγμή που η παθιασμένη φύση σου αναμένεται να ανθίσει, οδηγώντας σε προς νέες περιπέτειες και δημιουργικές εξερευνήσεις. Αν έχεις παιδάκια, περνάτε περισσότερο χρόνο μαζί και βρίσκετε χόμπι που να σας αρέσουν από κοινού.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ Τοξότη, καθώς φτάνει η Πέμπτη, σε προσκαλεί να βυθιστείς στα βαθύτερα νερά της συνειδητότητάς σου, με τη Σελήνη στον Σκορπιό να σχηματίζει ένα τρίγωνο με τον Άρη. Αυτή η αρμονική όψη ενισχύει την εσωτερική σου δύναμη και την έντονη επιθυμία για προσωπική μεταμόρφωση και αυτογνωσία. Παράλληλα, ο Ερμής εισέρχεται σε ορθή πορεία, ανατρέποντας μία επανασύνδεση, αλλά κινητοποιώντας σε να κοιτάξεις μπροστά. Τυχόν διαφωνίες με τα παιδάκια σου, πλέον επιλύονται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ Αιγόκερε, αυτή η Πέμπτη σε προτρέπει να επεκτείνεις τους ορίζοντές σου και να αναζητήσεις βαθύτερες συνδέσεις με τον κοινωνικό σου κύκλο. Η Σελήνη στον Σκορπιό σχηματίζει ένα τρίγωνο με τον Άρη, ενθαρρύνοντας την ενεργή σου συμμετοχή σε ομάδες και κοινότητες που μοιράζεσαι κοινά ενδιαφέροντα και στόχους. Η ορθοδρομή του Ερμή από σήμερα κι έπειτα προμηνύει την έναρξη μίας περιόδου όπου επιλύεις οικογενειακές παρεξηγήσεις, ενώ αν θέλεις να μετακομίσεις ή ανακαινίσεις το χώρο σου, το διάστημα σε ευνοεί.

Προβλέψεις ζωδίων
Προβλέψεις ζωδίων

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έφτασε μια Πέμπτη γεμάτη προοπτικές, Υδροχόε μου. Η Σελήνη στον Σκορπιό σχηματίζει ένα τρίγωνο με τον Άρη, φέρνοντας στην επιφάνεια τις φιλοδοξίες σου και την επιθυμία σου για οικονομική σταθερότητα. Η ορθοδρομή του Ερμή από σήμερα σε βοηθά να επικοινωνήσεις πολύ πιο αποτελεσματικά με τον περίγυρό σου, επιλύοντας παλιές παρεξηγήσεις κι αποκαθιστώντας σχέσεις και συνεργασίες. Είναι μια ιδανική ημέρα για να δράσεις προς την επίτευξη των στόχων σου, με πάθος και δύναμη.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, η Πέμπτη αυτή είναι γεμάτη υποσχέσεις κι εσωτερική δύναμη. Με τη Σελήνη στον Σκορπιό να σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη, η εσωτερική σου δύναμη και η περιπετειώδης φύση σου ενισχύονται, καθοδηγώντας σε προς καινούριες εμπειρίες και προσωπική αναζήτηση. Η ορθοδρομή του Ερμή από σήμερα σηματοδοτεί την έναρξη μίας περιόδου όπου αισθάνεσαι οικονομική ασφάλεια. Είναι μια ημέρα για να αγκαλιάσεις το πάθος σου για μάθηση και να επεκτείνεις τους ορίζοντές σου, καλλιεργώντας μία θετική ψυχολογία.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share