Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024

Πανσέληνος στον Σκορπιό από την Άση Μπήλιου: Χρήμα για 3 ζώδια, μπελάδες γι' άλλα 4!

Ξεκαθαρίσματα και παρασκήνιο για 4 ζώδια φέρνει η Πανσέληνος στον Σκορπιό στις 24 Απριλίου 2024

21 Απριλίου 2024 19:57
Πανσέληνος στον Σκορπιό από την Άση Μπήλιου: Χρήμα για 3 ζώδια, μπελάδες γι' άλλα 4!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Ζώδια: Στις 24 Απριλίου 2024 θα πραγματοποιηθεί η απαιτητική και μεταμορφωτική Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου, η πρώτη Πανσέληνος μετά τις εκλείψεις, που θα παίξει με την ψυχολογία μας και θα μας πιέσει συναισθηματικά.

Το φεγγάρι αυτό από τη μία θα μας κάνει πιο ανήσυχους και μπορεί να προκαλέσει εντάσεις στις σχέσεις μας ή να μας οδηγήσει σε ξεκαθαρίσματα και ρήξεις, αλλά από την άλλη θα μας δώσει την ευκαιρία να αναγεννηθούμε, υπενθυμίζοντάς μας ότι η αλλαγή είναι το μόνο σταθερό στη ζωή μας.

Πανσέληνος στον Σκορπιό από την Άση Μπήλιου: Χρήμα για 3 ζώδια, μπελάδες γι' άλλα 4!

Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στις 4 μοίρες και 18 λεπτά του Σκορπιού και η κύρια όψη που σχηματίζει είναι το τετράγωνο με τον σκοτεινό Πλούτωνα, τον πλανήτη που κυβερνά τον Σκορπιό και μας καλεί να εξελιχθούμε προσωπικά και πνευματικά, να μεταμορφωθούμε στον τομέα που μας επηρεάζει, να ανακαλύψουμε την ισορροπία ανάμεσα στις παθιασμένες επιθυμίες μας έναντι της αίσθησης ασφάλειας και να σπάσουμε τις αλυσίδες που μας κρατούν δέσμιους. Με αυτό το φεγγάρι θα προχωρήσουμε μπροστά, αφού πρώτα κλείσουμε την πόρτα πίσω μας σε ό,τι μας ενοχλεί, μας ταράζει και μας κρατά στάσιμους.

Αυτή η ολοκλήρωση, αυτό το τέλος, θα είναι το έναυσμα για τη νέα αρχή. Οπότε αν αυτή η Πανσέληνος φέρει ένα τέλος σε οτιδήποτε στη ζωή σας μην αντισταθείτε, διότι υπάρχει λόγος που συμβαίνει προκειμένου να έρθει η αλλαγή.

Διαβάστε αναλυτικά τις προβλέψεις ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share