Τρίτη, 28 Μαΐου 2024

Όλη η τύχη πάνω τους: Ταύροι, Λέοντες κι άλλα 3 ζώδια γεμίζουν τις τσέπες τους με χρήμα

Ουρλιάζουν από χαρά

21 Απριλίου 2024 19:40
Όλη η τύχη πάνω τους: Ταύροι, Λέοντες κι άλλα 3 ζώδια γεμίζουν τις τσέπες τους με χρήμα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μαγική η σημερινή ημέρα, φανταστικές και ονειροπαρμένες οι επόμενες!

Ο Δίας και ο Ουρανός, από τον Ταύρο, κάτι καλό φτιάχνουν, αισιόδοξο, χαρωπό, έχουν φοβερή αστρολογική «συνάντηση»! Λένε, πως δε συμβαίνει συχνά, πως είναι απίστευτα τυχερό, σε θέματα σπιτιού, συντρόφου και χρημάτων. Όταν κάποιος έχει λύσει τέτοια ζητήματα, τότε τι άλλο να ζητήσει στη ζωή αυτή;

Όπως φαίνεται backstage είναι ο Πλούτωνας από τον Υδροχόο! Ο Δίας και ο Ουρανός, υποστηρίζουν θερμά τις αλλαγές που έρχονται, σημάδια πάντα υπήρχαν, καιρός για δράση! Με πλουσιοπάροχα δώρα γίνεται η αρχή, ο καθένας από εμάς, μέσα από σκληρή δουλειά και θυσίες, θα εκπληρώσει μια βαθιά του επιθυμία! Αλλάζουν οι παίχτες στις δουλειές, το διάστημα αυτό θα υπάρξει απίστευτη κινητικότητα! Τολμά ο κόσμος να ρισκάρει, για κάτι το διαφορετικό, για ένα όνειρο τρελό, να το πάρει λίγο αλλιώς, μπαίνουμε επίσημα στην εποχή του Υδροχόου!

Όλη η τύχη πάνω τους: Ταύροι, Λέοντες κι άλλα 3 ζώδια γεμίζουν τις τσέπες τους με χρήμα

Να το πω πιο απλά. Κάποιος παίρνει την απόφαση να αγοράσει ένα σπίτι. Ή να πάει σε ένα καλύτερο. Ή να το χρησιμοποιήσει για να βγάλει πέντε φράγκα παραπάνω. Κάποιος άλλος αλλάζει αμάξι. Παίρνει ένα νέο. Τολμά να μπει σε δόσεις. Κάποιος παίρνει την απόφαση να δηλώσει παραίτηση από τη δουλειά του. Να αλλάξει αντικείμενο εργασίας. Είναι η εποχή, που τα χαρισματικά άτομα, είναι προτιμητέα, τα νέα μυαλά, οι φρέσκιες ιδέες! Το διαφορετικό αρέσει.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share