Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024

Στον «χορό» των ευρώ ο Κώστας Λεφάκης: 24ωρο ευτυχίας για Σκορπιούς και...

Οι προβλέψεις του έμπειρου αστρολόγου

21 Απριλίου 2024 13:04
Στον «χορό» των ευρώ ο Κώστας Λεφάκης: 24ωρο ευτυχίας για Σκορπιούς και...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια: Ο Κώστας Λεφάκης έφερε για ακόμη μία φορά εξαιρετικά μαντάρα, με ένα 24ωρο... χορού μέσα στο χρήμα για 4 ζώδια!

Ο έμπειρος αστρολόγος προειδοποιεί σημαντικές αλλαγές στις ζωές κάποιων, ενώ κάνει λόγο για μεγάλη δόση τύχης άλλων.

Δείτε επίσης: «Ράβδοι» χρυσού από τη Σμαρώ Σωτηράκη: Ξεχειλίζει το χρήμα για Κριούς, Παρθένους και 2 ακόμα ζώδια

Οι προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ
Επιδιώξτε να εξασφαλίσετε τα χρήματα που έχετε ανάγκη. Τολμήστε να χτυπήσετε πόρτες που δείχνουν δύσκολες για σας τώρα.

ΤΑΥΡΟΣ
Η σημερινή μέρα μπορεί να σας φέρει ένα σπάνιο δώρο ή μια σπουδαία είδηση. Δεχτείτε ένα σημαντικό γεγονός σαν μία αναγκαία προϋπόθεση για να συνεχίσετε την πρόοδό σας.

Προβλέψεις ζωδίων από τον Κώστα Λεφάκη

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δώστε σημασία στο ένστικτό σας που μπορεί κάτι να σας αποκαλύψει. Αποφύγετε επιπολαιότητες στον χώρο της δουλειάς σας, και προσέχετε τις μετακινήσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα θα μπορέσετε να διεκπεραιώσετε μια προσωπική σας υπόθεση με επιτυχία. Σχεδιάστε καλύτερα τα οικονομικά σας. Η ερωτική σας ζωή σας οδηγεί σε καινούργιες εμπειρίες.

ΛΕΩΝ
Πάρτε αποφάσεις στην δουλειά σας που δείχνει το καλύτερό της πρόσωπο. Προωθείστε επίσης τις οικονομικές σας απαιτήσεις, και κινηθείτε με πιο ομαδικό πνεύμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η φήμη σας κορυφώνεται και σας φέρνει επιτυχίες στην επαγγελματική σας ζωή. Εκμεταλλευτείτε τις περιστάσεις για να αδράξετε μια μεγάλη επιτυχία.

ΖΥΓΟΣ
Μην αφήσετε το άγχος να σας παρασύρει σε λάθη, και μην δείχνετε υπερευαίσθητοι στα λάθη των άλλων. Φανείτε πιο επιεικείς μαζί τους. Χρήμα και έρωτας θα σας φτιάξουν την ημέρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Κάποια ξαφνικά προβλήματα μπορεί σήμερα να σας φέρουν αντιμέτωπους με τον νόμο. Αποφύγετε ταξίδια, και διαφυλάξτε κάποια απόρρητα στην δουλειά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η δουλειά σας θα σας αγχώσει και θα πρέπει να αντιμετωπίσετε κάποιες δύσκολες γραφειοκρατικές καταστάσεις. Φανείτε προσεχτικοί με τους συνεργάτες σας σήμερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αναζητείστε την οικογενειακή σας θαλπωρή. Αποφύγετε την προώθηση νομικών υποθέσεων σήμερα. Τάση εξαπάτησης υπάρχει στις συναλλαγές σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα δείχνετε ότι μπορείτε να πετύχετε κάτι σημαντικό αν δοθείτε ψυχή τε και σώματι στην ολοκλήρωση της προσπάθειάς σας. Κάποια νομική σας υπόθεση μπορεί τελικά να σας επιβραβεύσει.

ΙΧΘΕΙΣ
Προσπαθήστε να χαλαρώσετε, και αν είστε τυχεροί κάντε ένα ταξιδάκι σήμερα. Σκεφτείτε με σοβαρότητα τις μελλοντικές σας επιδιώξεις, και βάλτε μια τάξη στην ζωή σας.

Πηγή: elle.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share