Κυριακή, 19 Μαΐου 2024

Καταιγίδα ατυχίας από τον Κώστα Λεφάκη: Πληρώνουν το «μάρμαρο» 3 ζώδια!

Οι προβλέψεις του έμπειρου αστρολόγου

20 Απριλίου 2024 10:15
Καταιγίδα ατυχίας από τον Κώστα Λεφάκη: Πληρώνουν το «μάρμαρο» 3 ζώδια!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια: Τι προβλέπει ο Κώστας Λεφάκης για σήμερα (20/04), πριν τη μεγάλη πανσέληνο του Απρίλη; Για ποιους έρχεται καταιγίδα ατυχίας και ποιοι θα πληρώσουν το μάρμαρο;

Δείτε επίσης: «Τσουβάλια» χρυσού από την Άση Μπήλιου: Όλο το χρήμα πάνω σε Ταύρους και...

Κώστας Λεφάκης: Οι αναλυτικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Κώστας Λεφάκης

ΚΡΙΟΣ
Φροντίστε να ελέγχετε τα λόγια σας και μην παρασύρεστε σε ανακοινώσεις που μπορεί να σας εκθέσουν αργότερα. Φανείτε περισσότερο εγκρατείς στα σχόλια και τις κριτικές σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Ιδιαίτερα έντονη θα είναι η σημερινή μέρα και αισθάνεστε ότι οι υποχρεώσεις σας πνίγουν. Αξιοποιείστε καλύτερα τον χρόνο σας, και τις δυνατότητές σας. Μία σχέση σας μπορεί να ωριμάσει τώρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η δημοτικότητά σας είναι στο ζενίθ της. Φροντίστε να γίνετε περισσότερο κοινωνικοί, και αξιοποιείστε τις κάθε είδους επαφές σας.Προβάλετε τις ικανότητές σας σε ένα άτομο κύρους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η καριέρα σας παίρνει μία ασυνήθιστη τροπή αυτήν την εποχή και σας σπρώχνει με πάθος σε νέες εξορμήσεις. Μην παραμελείτε παράλληλα τις εκκρεμότητες στο σπίτι σας.

ΛΕΩΝ
Ανακαλύψτε και προβάλετε τον προσωπικό σας μαγνητισμό. Το σαββατοκύριακο αυτό μπορεί να διαπιστώσετε ότι κάποια καινούργια ενδιαφέροντα μπορούν να σας κάνουν ευτυχισμένους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Παρά την γενικότερη κρίση, τα οικονομικά σας αρχίζουν και σταθεροποιούνται, και σας αφήνουν περισσότερα περιθώρια για χαλάρωση. Αναζητείστε νέους ορίζοντες στα σχέδιά σας.

ΖΥΓΟΣ
Ενθουσιασμός μπορεί να σας περιβάλλει σχετικά με την επιρροή που μπορεί να ασκήσετε σε σημαντικά άτομα. Εντούτοις αποφύγετε τις υπεραισιοδοξίες και δείξτε περισσότερη υπευθυνότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες σας αγχώνουν αλλά βρίσκουν την λύση τους. Υποχρεώσεις τού σπιτιού σας εκνευρίζουν, ενώ κάποιες ξαφνικές ειδήσεις μπορεί να σας δυσαρεστήσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η επιπόλαια συμπεριφορά σας μπορεί να σας οδηγήσει σε ζημιές και απώλειες. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στο περιβάλλον τού σπιτιού σας, και μην χαλαρώνετε τις προσπάθειές σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μια αρκετά δύσκολη περίοδος για τις σχέσεις σας, ενώ κάποιες αποκαλύψεις μπορεί να διαταράξουν σοβαρά μία σοβαρή αισθηματική σας σχέση. Προσέχετε το παρασκήνιο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μία καλή μέρα για να κάνετε κάποιες συμφωνίες με σημαντικά πρόσωπα. Τώρα μπορείτε να βρείτε τις χρυσές ισορροπίες που χρειάζεστε για να προχωρήσετε με περισσότερη ασφάλεια.

ΙΧΘΕΙΣ
Η μέρα γενικά υπόσχεται επιτυχία, ενώ μία μεγάλη ευκαιρία που περιμένατε μπορεί να σας παρουσιαστεί, που όμως δεν θα πρέπει να βιαστείτε στην υλοποίησή της.

Πηγή: elle.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share