Σάββατο, 25 Μαΐου 2024

Οικονομικό πανδαιμόνιο από τη Βίκυ Παγιατάκη: Σε «οίστρο» Ζυγοί, Αιγόκεροι και άλλα 4 ζώδια

Εξαιρετικά αισιόδοξη η αστρολόγος

19 Απριλίου 2024 12:31
Οικονομικό πανδαιμόνιο από τη Βίκυ Παγιατάκη: Σε «οίστρο» Ζυγοί, Αιγόκεροι και άλλα 4 ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Βίκυ Παγιατάκη φέρνει εξαιρετικά νέα για αρκετά ζώδια, με τα οικονομικά τους ειδικά να βρίσκονται... σε οίστρο για το επόμενο χρονικό διάστημα.

Η αστρολόγος ανέλυσε τα άστρα κι έδωσε τις συμβουλές της, με τον Κώστα Λεφάκη να είναι επίσης αρκετά αισιόδοξος.

Οι προβλέψεις της Βίκυς Παγιατάκη

 • Κριός: Χρόνια πολλά στους τελευταίους του ζωδίου σας… με κέρδος
 • Ταύρος: Είναι ιδιαίτερα τα φετινά σας γενέθλια διότι…
 • Δίδυμοι: Αυξημένες φροντίδες, ευθύνες και υποχρεώσεις αλλά…
 • Καρκίνος: Το Σάββατο έρχεται με μια μικρή βοήθεια τόσο απαραίτητη τώρα
 • Λέων: Επιλέγουμε Παρασκευή αλλά δεν μας χαλάνε και οι άλλες
 • Παρθένος: Η κούραση, η ανησυχία και ο φόβος οδηγούν σε νέες αποφάσεις
 • Ζυγός: Μικρές «βοήθειες» καταφτάνουν και το Σάββατο…
 • Σκορπιός: Η εβδομάδα κλείνει καλά με έναν νέο παράγοντα όμως από αύριο
 • Τοξότης: Είναι εξαιρετικά πιεστικές από πολλές απόψεις αυτές οι δύο ημέρες
 • Αιγόκερως: Ασφαλώς δεν τακτοποιούνται όλα αλλά σήμερα και αύριο
 • Υδροχόος: Υπερέχει η σημερινή ημέρα σε πολλά αλλά και οι άλλες
 • Ιχθύες: Πόσα κομμάτια πια να γίνετε για να ανταπεξέλθετε σήμερα και αύριο;

Τα 3 ζώδια που θα βρεθούν σήμερα στα πρόθυρα του χωρισμού

Τρία ζώδια μετά βίας αποφεύγουν τον χωρισμό και το να ραγίσουν την καρδιά τους σήμερα (19/4), παρά την προκλητική διέλευση του Άρη και του Ουρανού. Όλοι περνάμε στιγμές στη ζωή μας που νιώθουμε ότι όλα πληγώνουν τα συναισθήματά μας, και ίσως ακόμη και να συνειδητοποιήσουμε ότι δεν πρέπει να αφήσουμε τους εαυτούς μας να τυλιχτούμε σε αυτό το είδος αρνητικού συναισθήματος.

Σήμερα τρία συγκεκριμένα ζώδια θα βρεθούν στα πρόθυρα του χωρισμού.

Είναι ενδιαφέρον ότι μπορεί να αντιδρούμε υπερβολικά σε μια κατάσταση που δεν είναι τόσο κακή όσο επιλέγουμε να την αντιλαμβανόμαστε. Ναι, κάτι δεν είναι «σωστό» για αυτά τα τρία ζώδια, αλλά θα ραγίσει η καρδιά τους;

Τρία ζώδια αποφεύγουν τον χωρισμό στις 19 Απριλίου 2024

 • Κριός
 • Παρθένος
 • Υδροχόος

Κριός

Όταν ο Άρης ευθυγραμμίζεται με τον Ουρανό, νιώθετε πολύ συναισθηματικοί για ορισμένα πράγματα. Αν και δεν είστε από τους ανθρώπους που θα ελίσσονται πολύ στη σφαίρα των παλιών, θλιβερών συναισθημάτων, μπορεί να διαπιστώσετε ότι μερικές φορές από αυτά τα συναισθήματα είναι απλά δύσκολο να ξεφύγετε, οπότε μπορεί να αντιδράσετε στη σημερινή διέλευση απότομα.

Καταρχάς, τίποτα δεν σου ραγίζει την καρδιά. Απλώς παραμένετε στην ιδέα ότι επειδή κάποτε ραγίσατε την καρδιά σας, σε κάποιο επίπεδο, νιώθετε ότι θα μπορούσε να συμβεί ξανά. Λοιπόν, φυσικά, μπορεί να ξανασυμβεί, Κριέ, γιατί αυτή είναι η ζωή. Η ζωή είναι δύσκολη και συνοδεύεται από περιστασιακά ραγίσματα και χωρισμούς, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάθεσαι περιμένοντας να συμβεί γιατί την Παρασκευή, είσαι έτοιμος να φύγεις.

Εάν πρέπει να το βγάλετε από το σύστημά σας, τότε αυτό είναι δίκαιο. Όλοι χρειαζόμαστε εκείνες τις μέρες που πρέπει να ξεσπάσουμε, να βροντοφωνάζουμε ή απλά να λυπόμαστε τον εαυτό μας. Και για εσάς, αυτό είναι μια απλή αναλαμπή από την άποψη της αρνητικότητας.

Παρθένος

Αυτό που θα παρατηρήσετε ότι διαδραματίζεται την Παρασκευή είναι αυτό το περίεργο, τρομακτικό συναίσθημα που σας συνοδεύει όπου κι αν πάτε, και αν προσδιορίσετε το συναίσθημα, θα δείτε ότι είναι μάλλον…ο φόβος του ραγίσματος που θα έρθει. Ενώ τίποτα στη ζωή σας δεν απειλεί την ύπαρξή σας αυτή τη στιγμή, βασίζετε αυτό το ένστικτο στο παρελθόν. Ναι, είχατε πληγωθεί στο παρελθόν. Αυτή η ημερομηνία μπορεί να είναι κάποιου είδους έναυσμα μνήμης ή επέτειος για εσάς.

Δεν θέλετε να ασχολείστε με άλλους απλώς και μόνο επειδή είστε πολύ ωμοί και ευάλωτοι. Αναμένετε ήδη να πάρετε τα πράγματα “με λάθος τρόπο”. Το ότι το «ξέρετε» αυτό εκ των προτέρων σας προειδοποιεί για την ιδέα ότι τόσα πολλά από αυτά είναι στο μυαλό σας. Αυτό είναι καλό, Παρθένε. Μπορεί να αισθάνεστε ράκος, αλλά γνωρίζετε επίσης ότι δεν θα μείνετε έτσι για πολύ.

Κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης Άρη/Ουρανού, θα αναγνωρίσετε στον εαυτό σας την ικανότητα να παρακάνετε λίγο όταν επιδίδεστε σε μια κακή ανάμνηση μιας θλιβερής στιγμής. Κατά κάποιο τρόπο, αυτού του είδους η αρνητική αντίδραση είναι διασκεδαστική για εσάς, πράγμα που σημαίνει ότι δεν το παίρνετε και τόσο σοβαρά ούτως ή άλλως. Αυτή είναι μια μέρα που σας αναστατώνει για μερικές στιγμές, και στη συνέχεια υποχωρεί στο παρασκήνιο αρκετά εύκολα. Θα είσαι μια χαρά… Απλά πρέπει να το βγάλεις από το σύστημά σου. Αυτό είναι όλο.

Υδροχόος

Ενώ αυτή η διέλευση Άρη/Ουρανού σας μιλάει με πολύ προσωπικούς τρόπους, θα μάθετε επίσης ότι υπάρχουν μαθήματα που πρέπει να μάθετε. Εάν αισθάνεστε ιδιαίτερα ευάλωτοι, τότε αυτό πρέπει να σημαίνει κάτι. Θέλετε να ακούτε το σώμα σας και αν κάτι δεν πάει καλά, το τραβάτε. Είναι εντάξει να αφιερώσετε χρόνο για να το θεραπεύσετε εάν αυτό είναι πράγματι αυτό που απαιτείται από εσάς.

Πέρασες τον χρόνο σου στον κόσμο της απογοήτευσης και σίγουρα δεν θέλεις να ξαναπεράσεις άλλη μέρα σε εκείνο το άθλιο μέρος. Το σπουδαίο είναι ότι, προς το παρόν, δεν απειλείτε, και αυτό σας δίνει μια καλή πλατφόρμα για να σταθείτε σε ό,τι αφορά τη θεραπεία και τι πρέπει να κάνετε για να εξαλείψετε τα αρνητικά συναισθήματα. Είστε έμπειροι με αγάπη και στενοχώρια, και όμως, αυτή η μέρα σας επιτρέπει να απομακρυνθείτε από αυτό αντί να επιδοθείτε.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share