Πέμπτη, 02 Μαΐου 2024

Επιτέλους τα βάσανα τελειώνουν: Η Άση Μπήλιου ανακοινώνει τα ευχάριστα στις επόμενες 30 ώρες

Φέρνει... πραγματική άνοιξη η αστρολόγος

19 Απριλίου 2024 09:00
Επιτέλους τα βάσανα τελειώνουν: Η Άση Μπήλιου ανακοινώνει τα ευχάριστα στις επόμενες 30 ώρες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα δύσκολα φαίνεται πως μένουν πίσω μας, με την Άση Μπήλιου να μας γνωστοποιεί τα ευχάριστα στην επόμενη τηλεοπτική της εμφάνιση, φέρνοντας... την άνοιξη στην κυριολεξία.

Όπως αναφέρει η ίδια, το Σάββατο 20 Απριλίου 2024 στο «Stars System» θα σας αναλύσω την επιρροή της απαιτητικής Πανσελήνου στον Σκορπιό, αλλά και το πώς θα μας ωφελήσει η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία.

Η Πανσέληνος του Απριλίου ολοκληρώνεται στις 24/04/2024 στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου και επηρεάζει τα σταθερά ζώδια, δηλαδή Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους με γενέθλια στο πρώτο δεκαήμερο. Είναι μια έντονη Πανσέληνος σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα που δημιουργεί ψυχολογικούς κλυδωνισμούς, εντάσεις και κρίσεις σε σχέσεις και συνεργασίες, αλλά συνδέεται και με την αναγέννηση συμβολικά. Ευτυχώς δύο ημέρες μετά την Πανσέληνο ο Ερμής επιστρέφει στην ορθή του πορεία και θα μπορέσουμε σιγά – σιγά να συνεννοηθούμε και να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις.

Ποια ζώδια θα πρέπει να προσέξουν τις εντάσεις και τα αρνητικά συναισθήματα και ποια θα δώσουν τέλος σε τοξικές σχέσεις; Ποιοι θα έχουν εξελίξεις σε επαγγελματικά θέματα και ποιοι θα δουν ξεκάθαρα τις λάθος επιλογές που έκαναν το προηγούμενο διάστημα;

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share