Τετάρτη, 01 Μαΐου 2024

3ήμερο «χρυσής» ευκαιρίας από την Άση Μπήλιου: Ουρανοκατέβατο χρήμα για Ζυγούς και…

Οι προβλέψεις της αστρολόγου φέρνουν χαμόγελα για τρεις!

18 Απριλίου 2024 21:37
3ήμερο «χρυσής» ευκαιρίας από την Άση Μπήλιου: Ουρανοκατέβατο χρήμα για Ζυγούς και…
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια - Άση Μπήλιου: Την Παρασκευή 19/04 ο Ήλιος θα προχωρήσει στο ζώδιο του Ταύρου. Τα θέματα των οικονομικών σιγά σιγά θα αρχίσουν να έρχονται στο προσκήνιο πιο καυτά από ποτέ, με έμφαση στις τελευταίες εβδομάδες του Απριλίου.

Η εποχή του Ταύρου, η καρδιά της άνοιξης, είναι πάντα μια περίοδος που οι αισθήσεις μας λειτουργούν πιο έντονα και η επαφή με τη φύση και τις ομορφιές της γίνεται επιτακτική ανάγκη. Ακόμη μας δίνει την ευκαιρία να έρθουμε πιο κοντά στην οικογένεια, τους στενούς μας φίλους, τους ανθρώπους που μας συνδέουν κοινές αξίες.

Στις 21/04 έχουμε την πολύ δυνατή όψη του Δία με τον Ουρανό, μια όψη που επαναλαμβάνεται μια φορά κάθε 13-14 χρόνια περίπου και φυσικά όχι στο ίδιο ζώδιο. Στον Ταύρο οι δυο πλανήτες είχαν ξαναβρεθεί σε σύνοδο το 1941 μέσα σε συνθήκες πολέμου.

Στο πιο πρόσφατο παρελθόν είχαμε την όψη το 2010-2011 καθώς έλαβε χώρα σε δυο διαφορετικά ζώδια. Ήταν η περίοδος της «Αραβικής άνοιξης», όπως ονομάστηκε τότε ένα τεράστιο κύμα διαμαρτυριών στη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική.

Καθώς το περιβάλλον του Ταύρου είναι ένα υλιστικό περιβάλλον, σίγουρα θα έχουμε στην επικαιρότητα θέματα που σχετίζονται με την οικονομία. Ενδιαφέρον έχει επίσης ότι η σύνοδος αυτή αφορά ιδιαίτερα το Ισραήλ. Όπως οι άνθρωποι έτσι και τα κράτη έχουν τον δικό τους αστρολογικό χάρτη. Ο Ήλιος του Ισραήλ είναι στις 23 μοίρες του Ταύρου.

Ο Ουρανός δεν θα σταματήσει τη διέλευση του από αυτές τις μοίρες σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, οπότε δεν θα υπάρξει καμία ησυχία στην περιοχή. Μετεωρολογικές και γεωφυσικές αστάθειες είναι επίσης κάποια από τα σενάρια της όψης. Σε ατομικό επίπεδο η όψη μπορεί να δείξει ξαφνικές ευκαιρίες επέκτασης και προόδου.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share