Πέμπτη, 23 Μαΐου 2024

Χρυσό «μπαξίσι» από τον Χρίστο Ντούβλη: Οικονομική τύχη για Ταύρους, Σκορπιούς και 2 ακόμα ζώδια

Οι αναλυτικές προβλέψεις από την αστρολόγο

18 Απριλίου 2024 13:57
Χρυσό «μπαξίσι» από τον Χρίστο Ντούβλη: Οικονομική τύχη για Ταύρους, Σκορπιούς και 2 ακόμα ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια: Αυτή την εβδομάδα (22-28/4) συνεχίζεται η τύχη και οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν από την προηγούμενη εβδομαδα έως και την Παρασκευή, σύμφωνα με τον Χρίστο Ντούβλη.

Με την ευκαιρία, δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις από την Λίτσα Πατέρα.

Ο καθένας σε διαφορετικό τομέα και φυσικά για να επωφεληθούμε ή να το πούμε πιο σωστά για να αρπάξουμε την ευκαιρία αυτή, είναι κάτι που δεν θα συμβεί αν κλειστούμε μέσα στο σπίτι μας. Η κοινωνικότητα μας θα μας βοηθήσει να αρπάξουμε την πληροφορία που χρειαζόμαστε και έχουμε ανάγκη να γίνουμε σε ένα κομμάτι τυχεροί.

Θα έχουμε μια διάθεση όμως να είμαστε υπερκινητικοί, γεμάτοι δράση, με ανεβασμένη διάθεση, όλο αυτό το πακέτο όμως μπορεί να μας οδηγήσει σε έξοδα και θέλει προσοχή μεγάλη γιατί θα βγούμε εκτός προϋπολογισμό. Βαπτίζουμε τις επιθυμίες μας ανάγκες, ήταν ανάγκη να το πάρω αυτό, ήταν μεγάλη ανάγκη να κάνω κάτι που θα με ευχαριστούμε και δυστυχώς υπάρχει φόβος να ξεμείνουμε ή να βρεθούμε σε κόντρα με κάποιο άτομο ή με ένα πρόγραμμα που είχαμε βάλει στον εαυτό μας.

Κορόμυλο το δάκρυ για αυτά τα 3 ζώδια που μπορεί να χωρίσουν το 2024

Το πλανητικό σκηνικό επιφυλάσσει άσχημα ξεμπερδέματα για αυτά τα 3 ζώδια, τα οποία έχουν πολλές πιθανότητες να χωρίσουν μέσα στο 2024, εάν η σχέση τους είναι σε οριακό σημείο και το ζευγάρι μεταξύ του, δεν ειναι και πολύ...ταιριαστό.

Πάμε να δούμε παρακάτω ποια ζώδια θα πουν το αντίο στη σχέση τους:

Λέων

Εάν είστε Λέων σε σχέση, προσέξτε. Ο Ουρανός βρίσκεται στον Ταύρο όλο το 2024 και είναι στο τετράγωνο με τον Λέοντα. Στον κόσμο της αστρολογίας, αυτή η όψη είναι δύσκολη.

Σε αυτήν την περίπτωση, μπορεί να σημαίνει ότι ο σύντροφός σας δεν έχει ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

Η επιρροή του Ουρανού μπορεί να φέρει ξαφνικές αλλαγές, διαταραχές ή επιθυμία για ελευθερία και ανεξαρτησία, που μπορεί να έρχονται σε σύγκρουση με την ανάγκη του Λέοντα για αναγνώριση, πίστη και σταθερότητα στις σχέσεις.

Εάν ο σύντροφός σας ήταν κάποτε πιο στοργικός, μπορεί να αισθανθείτε αναγκασμένοι να χωρίσετε αν γίνει πιο ψυχρός ξαφνικά, αν και είναι επίσης πιθανό να είστε εσείς αυτός που νιώθει πνιγμένος.

Για να περάσετε τη χρονιά αλώβητοι προστατεύστε την ατομικότητά σας.

Η σχέση σας θα είναι πολύ πιο υγιής αν είστε ανοιχτοί και ειλικρινείς σε ό,τι χρειάζεστε, αλλά αν καταλήξετε να χωρίσετε, αυτή η πρακτική θα σας προετοιμάσει επίσης για μια διασκεδαστική σεζόν όπου θα κάνετε ακριβώς αυτό που θέλετε.

Ζωδια χωρισμός

Σκορπιός

Εάν είστε Σκορπιός μπορεί να βιώσετε σημαντικές αλλαγές στη σχέση σας το 2024 λόγω της επιρροής του Κρόνου και του Πλούτωνα στον Υδροχόο, που σχηματίζουν τετράγωνα με τον ήλιο του Σκορπιού.

Κάτι τέτοιο μπορεί να επιφέρει συναισθηματικούς μετασχηματισμούς ή την ανάγκη να αντιμετωπίσετε μεγάλα ζητήματα στη σχέση σας.

Ως ζώδιο του νερού που κυβερνάται από τον Πλούτωνα, είναι μια κίνηση του Σκορπιού να σκέφτεσαι υπερβολικά κάθε μέρος της ερωτικής του ζωής, αλλά σε αυτή την περίπτωση, η υπερβολική σκέψη μπορεί πραγματικά να αξίζει τον κόπο.

Η τάση του Σκορπιού να εμβαθύνει στα συναισθήματα θα μπορούσε να οδηγήσει σε ανακαλύψεις ή χωρισμούς καθώς αναζητάτε την αυθεντικότητα και τη μεταμόρφωση.

Εάν ο σύντροφός σας δεν σας φαίνεται καλός, κάντε τη χάρη στον εαυτό σας και φύγετε τώρα – ακόμα κι αν είστε μαζί για πολλά χρόνια. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να ξεκινήσετε από την αρχή, αντί να κοιτάξετε πίσω το 2025 και να αναρωτιέστε γιατί περάσατε έναν ακόμη χρόνο νιώθοντας άγχος και αόρατοι.

Ιχθύες

Εάν είστε Ιχθύες, ο Κρόνος είναι εδώ για να σας ταράξει. Ο Κρόνος είναι ημιτετράγωνος με τον ανάδρομο Πλούτωνα στις 6 Μαΐου και μαζί του θα έρθει η αρχή ενός ρήγματος στη σχέση σας.

Αυτό θα διαρκέσει μέχρι τις 24 Μαΐου, οπότε μπορεί να διορθώσετε τα πράγματα προσωρινά, αλλά καθώς ο Κρόνος θα πάει ανάδρομος στους Ιχθύες στις 29 Ιουνίου, θα ξαναγίνει κόλαση.

Δεδομένου ότι ο Πλούτωνας είναι ο πλανήτης της μεταμόρφωσης και ο Κρόνος ο πλανήτης του κάρμα, ξαφνικά θα σκεφτείτε ότι ο σύντροφός σας είναι το πιο ενοχλητικό άτομο, ακόμα κι αν τα πηγαίνατε πάντα καλά.

Το θέμα είναι ότι μπορεί ξαφνικά να σκεφτούν το ίδιο πράγμα και για εσάς. Όταν ο Ποσειδώνας – ο κυβερνήτης των Ιχθύων – θα πάει ανάδρομος στις 2 Ιουλίου, τότε θα πείτε την τελευταία σας κουβέντα.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share