Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024

Σελήνη στον Λέοντα: Κρίσιμες ώρες γι' αυτά τα 3 ζώδια - Καμπανάκι από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Σμαρώ Σωτηράκη προειδοποιεί!

16 Απριλίου 2024 08:20
Σελήνη στον Λέοντα: Κρίσιμες ώρες γι' αυτά τα 3 ζώδια - Καμπανάκι από την Σμάρω Σωτηράκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σμάρω Σωτηράκη: Τα ζώδια σήμερα 16 Απριλίου 2024 με τις ημερήσιες προβλέψεις για να ξέρεις τι θα συμβεί στα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σου. Διάβασε το ωροσκόπιο σου και μάθε πως σε επηρεάζουν τα άστρα σήμερα.

Είσοδος της Σελήνης στον Λέοντα: Δυναμικές προσεγγίσεις

Η Σελήνη κάνει την εμφάνιση της στον Λέοντα, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στην αυτοπροβολή, έμφαση θα δοθεί στην κοινωνική εικόνα, στόχος θα είναι η κατάκτηση και το επίκεντρο. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης θα υπάρχει διάθεση για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών, δυναμικός θα είναι ο τρόπος σκέψης, θα υπάρχει ανάγκη για επέκταση και κατοχύρωση.

Έμφαση θα πρέπει να δοθεί στην οικονομική διαχείριση, προσοχή στις σπατάλες και στις αγορές καλλωπισμού ή εντυπωσιασμού. Στον αισθηματικό τομέα πρόσφορο θα είναι το έδαφος για καινούργιες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα είναι δυναμικές, απελευθερωμένες, ελκυστικές. Στις συναναστροφές θα ακουστούν εξομολογήσεις που θα δώσουν ώθηση στις επαφές, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για έναρξη σχέσης.

Σελήνη στον Λέοντα: Κρίσιμες ώρες γι' αυτά τα 3 ζώδια - Καμπανάκι από την Σμάρω Σωτηράκη

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα είναι μία θετική όψη, τα χαρακτηριστικά θα είναι συναισθηματισμός, διαίσθηση, έμπνευση, φαντασία. Ευκολία θα υπάρξει στην εκδήλωση των συναισθημάτων, τα ζευγάρια θα μπορέσουν να συνεννοηθούν, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για επανασυνδέσεις και συμφιλιώσεις. Ευνοούνται επαγγέλματα καλλιτεχνικής φύσης, θα υπάρξει έμπνευση, το πνεύμα θα είναι δημιουργικό.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στην αντίθεση της Σελήνης με τον Πλούτωνα, απαραίτητο θα είναι να αποφευχθεί ο απογοητευτικός τρόπος σκέψης, η συναισθηματική προσκόλληση θα οδηγήσει σε λάθη. Έμφαση θα πρέπει να δοθεί στις σχέσεις και στις συνεργασίες, οι αντιπαραθέσεις θα βάλουν σε κίνδυνο την πορεία των επαφών.

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις της Σμάρως Σωτηράκη για το κάθε ζώδιο ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share