Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024

Όλη η τύχη πάνω τους από την Άση Μπήλιου: Σκορπιοί, Τοξότες κι άλλα 3 ζώδια γεμίζουν με χρήμα!

Η Άση Μπήλιου αναλύει τα πάντα

15 Απριλίου 2024 21:10
Όλη η τύχη πάνω τους από την Άση Μπήλιου: Σκορπιοί, Τοξότες κι άλλα 3 ζώδια γεμίζουν με χρήμα!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Ζώδια Άση Μπήλιου: Μια σημαντική εβδομάδα ξεκινά καθώς θα καταλήξει στην πιο ανατρεπτική αλλά και ευοίωνη, τουλάχιστον σε ατομικό επίπεδο, όψη του Απριλίου, τη σύνοδο του Δία με τον Ουρανό στον Ταύρο. Μέχρι την Παρασκευή ο Ήλιος θα συμπορεύεται με τον ανάδρομο Ερμή και την Αφροδίτη στον Κριό και μετά οι δρόμοι τους θα χωρίσουν. Η φετινή πορεία του Ήλιου στον Κριό ήταν αρκετά περιπετειώδης, καθώς μας έφερε τις δυο εκλείψεις αλλά και την ανάδρομη πορεία του Ερμή. Η Αφροδίτη προσπάθησε κάπως να ηρεμήσει τα πράγματα στις σχέσεις, αλλά δεν ήταν εύκολο να διατηρηθούν ισορροπίες και να μην πρυτανεύει ο εγωισμός. Η συνάντηση Ερμή-Αφροδίτης στον Κριό μπορεί να βοηθήσει να δώσουμε άφεση αμαρτιών σε κάποιες πληγωμένες σχέσεις και να συγχωρήσουμε τον εαυτό μας και τους άλλους. Πολύ πιο υποστηρικτική στις σχέσεις θα είναι η επόμενη εβδομάδα, που ο Ερμής θα επιστρέψει στην ορθή του πορεία κι έτσι θα επιλυθούν και αρκετές παρεξηγήσεις.

Την Παρασκευή 19/04/2024 ο Ήλιος θα προχωρήσει στο ζώδιο του Ταύρου. Τα θέματα των οικονομικών σιγά σιγά θα αρχίσουν να έρχονται στο προσκήνιο πιο καυτά από ποτέ, με έμφαση στις τελευταίες εβδομάδες του Απριλίου. Η εποχή του Ταύρου, η καρδιά της άνοιξης, είναι πάντα μια περίοδος που οι αισθήσεις μας λειτουργούν πιο έντονα και η επαφή με τη φύση και τις ομορφιές της γίνεται επιτακτική ανάγκη. Ακόμη μας δίνει την ευκαιρία να έρθουμε πιο κοντά στην οικογένεια, τους στενούς μας φίλους, τους ανθρώπους που μας συνδέουν κοινές αξίες.

Όλη η τύχη πάνω τους από την Άση Μπήλιου: Σκορπιοί, Τοξότες κι άλλα 3 ζώδια γεμίζουν με χρήμα!

Στις 21/04/2024 έχουμε την πολύ δυνατή όψη του Δία με τον Ουρανό, μια όψη που επαναλαμβάνεται μια φορά κάθε 13-14 χρόνια περίπου και φυσικά όχι στο ίδιο ζώδιο. Στον Ταύρο οι δυο πλανήτες είχαν ξαναβρεθεί σε σύνοδο το 1941 μέσα σε συνθήκες πολέμου. Στο πιο πρόσφατο παρελθόν είχαμε την όψη το 2010-2011 καθώς έλαβε χώρα σε δυο διαφορετικά ζώδια. Ήταν η περίοδος της «Αραβικής άνοιξης», όπως ονομάστηκε τότε ένα τεράστιο κύμα διαμαρτυριών στη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική. Καθώς το περιβάλλον του Ταύρου είναι ένα υλιστικό περιβάλλον, σίγουρα θα έχουμε στην επικαιρότητα θέματα που σχετίζονται με την οικονομία. Ενδιαφέρον έχει επίσης ότι η σύνοδος αυτή αφορά ιδιαίτερα το Ισραήλ. Όπως οι άνθρωποι έτσι και τα κράτη έχουν τον δικό τους αστρολογικό χάρτη. Ο Ήλιος του Ισραήλ είναι στις 23 μοίρες του Ταύρου. Ο Ουρανός δεν θα σταματήσει τη διέλευση του από αυτές τις μοίρες σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, οπότε δεν θα υπάρξει καμία ησυχία στην περιοχή. Μετεωρολογικές και γεωφυσικές αστάθειες είναι επίσης κάποια από τα σενάρια της όψης. Σε ατομικό επίπεδο η όψη μπορεί να δείξει ξαφνικές ευκαιρίες επέκτασης και προόδου.

Την ίδια μέρα ολοκληρώνεται η όψη τετραγώνου του Ήλιου από τον Ταύρο με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο. Αυτή είναι μια όψη που δείχνει παιχνίδια δύναμης και εξουσίας κυρίως στις σχέσεις και δημιουργεί ανασφάλειες και φοβίες στις οποίες καλό είναι να μην παραδοθούμε. Οι όψεις με τον Πλούτωνα έχουν να κάνουν με την αυξημένη διάθεση ελέγχου των πραγμάτων, αλλά μπορεί να οδηγήσει και σε διαμάχες με άτομα που έχουν δύναμη ή εξουσία. Αυτές οι προκλήσεις μπορεί να οδηγήσουν σε ακραίες συμπεριφορές και να ξυπνήσουν φοβίες μέσα μας, όμως από την άλλη μπορεί να λειτουργήσουν και σαν κίνητρο για ριζικές αλλαγές που θα μας ενδυναμώσουν ακόμη περισσότερο. Είναι σημαντικό πώς θα αξιοποιήσουμε αυτή την ενέργεια. Αν βάλουμε μπροστά τον εγωισμό μας (Ήλιος) σε κόντρα με τον Πλούτωνα, τότε το μόνο που θα καταφέρουμε είναι να χάσουμε το παιχνίδι. Αν αντ’ αυτού τη δύναμη μας την οδηγήσουμε σε ένα πιο δημιουργικό κανάλι, τότε τα κέρδη του Πλούτωνα θα είναι τεράστια.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share