Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024

Ραντεβού με την τύχη για 4 ζώδια: «Τσουβάλι» το χρήμα μέχρι τέλος Απριλίου!

Ούτε Δίδυμοι, ούτε Σκορπιοί...

15 Απριλίου 2024 17:15
Ραντεβού με την τύχη για 4 ζώδια: «Τσουβάλι» το χρήμα μέχρι τέλος Απριλίου!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο κάθε μήνας κρύβει ευχάριστες και δυσάρεστες εκπλήξεις και γεγονότα για κάποια ζώδια και το ίδιο ισχύει και για τον Απρίλιο του 2024, που ορισμένα θα τα ζορίσει, άλλα όμως θα τα αφήσει, από πολλές απόψεις, αρκετά ευχαριστημένα. Αν ανήκεις σε ένα από αυτά, θα περάσεις έναν υπέροχο μήνα, με την τύχη να σε συνοδεύει!

Τα ζώδια που θα έχουν εύνοια τον Απρίλιο δεν είναι πολλά και σου εξηγούμε αμέσως το γιατί!

Δείτε επίσης: Δυσοίωνη πρόβλεψη από την Λίτσα Πατέρα - Μαύρο 7ημερο για Σκορπιούς και 5 ακόμα ζώδια

Ποια ζώδια έχουν ραντεβού με την τύχη μέχρι τέλος Απριλίου

ΚΡΙΟΣ

Όσο είναι η Αφροδίτη στον 12ο οίκο σου, αν είσαι του γ’ δεκαημέρου, κινείσαι με χαρακτηριστική άνεση στα… σκοτάδια, παίρνοντας ευχαρίστηση, κανόντας όνειρα για ακόμα καλύτερες στιγμές που θα έρθουν, αλλά και βοήθειες που δεν περίμενες. Μόλις την υποδεχτείς στο ζώδιό σου, από τις 5/4 και μετά, όλα όσα επιθυμείς, θέλεις ή έχεις βάλει στόχο θα τα πετύχεις.

Ερωτικά και σεξουαλικά θα είσαι στα καλύτερά σου, είτε ανήκεις στο α’ είτε στο β’ δεκαήμερο, αφού εκτός της Αφροδίτης, θα έχεις και τον Δία να σου φέρνει χρήματα και διάθεση να καλοπεράσεις, ξεχνώντας καημούς και βάσανα. Πρόσεξε μόνο τις… καταχρήσεις και τα πολλά ξενύχτια γιατί υπάρχει κι ένας Άρης εκεί στο 12ο οίκο σου και πιθανόν να εξαντληθείς. Με την Αφροδίτη στον 2ο οίκο σου από τις 29 του μήνα, ξεκινάς να λαμβάνεις… Αλλά αυτά θα τα πούμε τον Μάιο.

Όσον αφορά στον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σου, ε, δεν θα σου φερθεί και πολύ άσχημα. Ίσα-ίσα που θα έχεις τη δυνατότητα να κάνεις κάτι για τον εαυτό σου που όλο σκεφτόσουν κι όλο το ανέβαλες ή δεν καθόταν.

Ζώδια και τύχη
Ζώδια και τύχη

ΤΑΥΡΟΣ

Με εσένα κλείνει η λίστα, αφού ξεκινάς με κεκτημένη ταχύτητα τον Απρίλιο και φυσικά, αν είσαι του β’ δεκαημέρου, με τον Δία πάνω σου, μέχρι τις 11/4, σίγουρα δε θα σε αγγίξει τίποτα. Ακόμα και κάποια θεματάκια, που θα εμφανιστούν θα τα ξεπετάξεις και θα πας παρακάτω. Από τις 12 και μετά, εσύ του γ’ δεκαημέρου μεγάλη δυναμική θα πάρεις στις 19, αλλά και στις 20, με τις ευνοϊκές όψεις του Άρη με τον Δία και τον Ουρανό στο ζώδιό σου.

Μη σου πούμε ότι πας για την έκπληξη. Όσον αφορά στην ψυχολογία σου, αρκετά ανεβασμένη θα είναι από τις 5/4 και δε θα σε σκιάζει τίποτα. Στις 29 θα περάσει κι η Αφροδίτη στο ζώδιό σου και έχεις να περιμένεις ακόμα περισσότερα. Μόνη εξαίρεση στον Απρίλιο η 21η, για εσένα που έχεις γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σου, που θα πάρεις ενδεχομένως μια στενοχώρια, στα επαγγελματικά σου.

Καλού-κακού, λοιπόν, οργανώσου! Μάζεψε από τώρα στοιχεία και αποδείξεις, για να είσαι εσύ ένα βήμα πιο μπροστά και να καταφέρεις το τελειωτικό χτύπημα, αντί να.. φας πισώπλατα τη μαχαιριά.

ΖΥΓΟΣ

Εσύ, που ανήκεις στο γ’ δεκαήμερο, έχεις την Αφροδίτη στον 6ο ηλιακό σου οίκο, που τόσο στα εργασιακά, όσο και σε θέματα υγείας, σε προστατεύει και όχι μόνο, σου φέρνει και απολαβές και θετικές εξελίξεις. Από τη στιγμή που θα περάσει απέναντί σου, στις 5/4 η εύνοια στις σχέσεις σου είναι δεδομένη, οι θαυμαστές σου θα αυξηθούν, όπως και οι προτάσεις, ακόμα και για συνεργασία.

Επιπλέον, οικονομικά, αν ανήκεις στο β’ δεκαήμερο, πας αέρα, αφού ο Δίας στον 8ο οίκο σου θα φροντίσει να πάρεις, για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητές σου, ίσως και να βάλεις κάτι τις στην άκρη. Μεγαλύτερες ευκαιρίες θα έχεις τον Μάιο γι’ αυτό βέβαια, οπότε θα επανέλθουμε. Σεξουαλικά πάντως θα ελκύεις από τον Απρίλιο. Προσοχή χρειάζεται με θέματα υγείας, λόγω κακής διατροφής, αλλά και εργασιακά, που μπορεί να βγουν διάφορα στη φόρα…

Αλλά καλό είναι για να ξέρεις και εσύ πού βαδίζεις. Από την άλλη, ο ανάδρομος Ερμής απέναντί σου μάλλον θα φέρει στο προσκήνιο και πάλι πρόσωπα και πράγματα του παρελθόντος, οπότε υπάρχουν οι δυνατότες επίλυσης θεμάτων.

ΙΧΘΥΕΣ

Ξεκινάμε με εσένα που θα έχεις την Αφροδίτη πάνω σου, αν είσαι του γ’ δεκαημέρου, έως τις 5, να σε γεμίζει με γοητεία και σαγήνη, αλλά και να σου ανεβάζει το ηθικό στα ύψη, από τις ευκαιρίες για να διώξεις τη μοναξιά σου, αν είσαι μόνος/η ή να προσπαθεί να βελτιώσει τις σχέσεις σου με τους πάντες και να σε κάνει αυτόματα συμπαθή σε καινούργιους ανθρώπους, με τους οποίους θα έρχεσαι σε επαφή.

Επιπλέον, αν ανήκεις στο α’ ή β’ δεκαήμερο, από τις 23/3 που έχεις και τον Άρη πάνω σου να σε μπουστάρει και να σου δίνει κίνητρα για να διεκδικήσεις και να πάρεις πρωτοβουλίες, θα προσπαθήσεις να φέρεις τη ζωή σου στα μέτρα σου, αδιαφορώντας για την γνώμη ή τις προσταγές των άλλων.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share