Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024

Σταματήστε ό,τι κάνετε και περιμένετε να περάσει: Τα 4 ζώδια που πρέπει να προσέξουν για να μην υποφέρουν μέχρι το τέλος του ανάδρομου Ερμή

Θα χρειαστεί λίγη υπομονή μέχρι τέλος Απριλίου

15 Απριλίου 2024 14:26
Σταματήστε ό,τι κάνετε και περιμένετε να περάσει: Τα 4 ζώδια που πρέπει να προσέξουν για να μην υποφέρουν μέχρι το τέλος του ανάδρομου Ερμή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο ανάδρομος Ερμής είναι πάντοτε μια ιδιαίτερη περίοδος για αρκετά ζώδια, τα οποία πρέπει να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή στις κινήσεις τους, άρα και στις... παραπλανήσεις που μπορεί να υπάρξουν.

Ως ο πλανήτης που κυβερνά την τεχνολογία και την επικοινωνία, η ανάδρομη πορεία του Ερμή συνδέεται με λάθη, βλάβες και καταστάσεις όπου γενικά τα πράγματα δεν πάνε καλά. Ο Ερμής έγινε ανάδρομος την 1η Απριλίου 2024 και θα παραμείνει έτσι μέχρι τις 25 Απριλίου, με ορισμένους έως τότε να χρειάζεται να προσέξουν... για να έχουν, με τη Λίτσα Πατέρα να προσφέρει δυσοίωνες προβλέψεις.

Κριός

Από τη στιγμή που αυτή η ανάδρομη πορεία του Ερμή συμβαίνει ακριβώς στη μέση της περιόδου του Κριού, οι Κριοί θα επηρεαστούν περισσότερο.

Μην απελπίζεστε, Κριέ – η περίοδος των γενεθλίων σας δεν πρέπει να χαλάσει από την περίφημη ανάδρομη πορεία του Ερμή. Αυτό το ζώδιο είναι γνωστό για το ότι θυμώνει εύκολα, είναι απερίσκεπτο και ανυπόμονο, επομένως είναι πολύ σημαντικό να μετριάσετε αυτά τα χαρακτηριστικά κατά την ανάδρομη πορεία του Ερμή. Χαλαρώστε, πάρτε βαθιές ανάσες και προσπαθήστε να συγκρατήσετε την οργή σας στο δρόμο. Τα γενέθλιά σας θα φέρουν πολλές υπέροχες εκπλήξεις για να αντισταθμίσουν τις σκληρές επιπτώσεις της ανάδρομης πορεία του Ερμή.

Ταύρος

Παρόλο που η ανάδρομη πορεία του Ερμή διαρκεί από την 1η έως τις 25 Απριλίου, οι επιπτώσεις της μπορεί να παραμείνουν και να γίνουν αισθητές κατά τις περιόδους σκέψης που προηγούνται και ακολουθούν τις πραγματικές ημερομηνίες της ανάδρομης πορείας. Η περίοδος σκέψης ολοκληρώνεται στις 13 Μαΐου 2024, βάζοντας τέλος σε αυτόν τον ανάδρομο κύκλο.

Αυτό σημαίνει ότι μέρος της ανάδρομης πορείας θα επηρεάσει και τον Ταύρο, και όσοι ανήκουν σε αυτό το ζώδιο θα το νιώσουν έντονα. Αυτό το πεισματάρικο ζώδιο θα πρέπει να γίνει λίγο πιο ευέλικτο καθώς ο Ερμής θα τους φέρει απρόβλεπτες καταστάσεις και θα αλλάξει τα σχέδιά τους. Να είστε ανοιχτοί στο να βγείτε από τη ζώνη άνεσης σας, και μπορεί να ενθουσιαστείτε με αυτά που θα φέρει η ανάδρομη πορεία.

Τα ζώδια με τον Ανάδρομο Ερμή

Δίδυμοι

Ως το ζώδιο που κυβερνάται από τον Ερμή, οι Δίδυμοι επηρεάζονται πάντα βαθιά από την ανάδρομη πορεία του. Οι ευρηματικοί και ευφυείς Δίδυμοι είναι ήδη επιρρεπείς σε αγχώδεις σκέψεις, οι οποίες μπορεί να ενταθούν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Εφόσον επηρεάζονται πάντα τόσο έντονα, οι Δίδυμοι θα πρέπει να είναι ήδη εξοικειωμένοι με την αντιμετώπιση των αναδρομικών επιπτώσεων. Σκεφτείτε πώς ξεπεράσατε τις προκλήσεις των προηγούμενων περιόδων με ανάδρομο Ερμή, Δίδυμοι, και χρησιμοποιήστε τα εργαλεία που έχετε στη διάθεσή σας για να το ξανακάνετε. Ελέγξτε προσεκτικά τα email σας πριν τα στείλετε, αναβάλετε σημαντικές αποφάσεις για μια μεταγενέστερη ημερομηνία και κάντε διαλογισμό για να διατηρήσετε το μυαλό σας καθαρό.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός κυβερνάται από τον Πλούτωνα και, σε μικρότερο βαθμό, από τον Άρη. Ο Άρης κυβερνά τον Κριό, το ζώδιο στο οποίο συμβαίνει η ανάδρομη πορεία του Ερμή τον Απρίλιο του 2024. Επομένως, αυτή η ανάδρομη πορεία θα έχει λίγο πιο έντονο αντίκτυπο στον Σκορπιό, χάρη στην επιρροή του Άρη.

Ως σταθερό ζώδιο, οι Σκορπιοί είναι από τη φύση τους πεισματάρηδες και ανένδοτοι. Δυσκολεύονται να προσαρμοστούν σε αλλαγές στα σχέδιά τους ή σε καταστάσεις εκτός του ελέγχου τους. Τα λάθη επικοινωνίας και οι διακοπές λειτουργίας της τεχνολογίας κατά την ανάδρομη πορεία του Ερμή μπορούν να κάνουν αυτό το ευαίσθητο ζώδιο ακόμα πιο ευδιάθετο και ευερέθιστο.

Πρέπει να θυμάστε ότι όλοι βιώνουν τις ίδιες προκλήσεις της ανάδρομης πορείας σε κάποιο βαθμό – δεν είναι το σύμπαν που σας ξεχωρίζει για να σας τιμωρήσει. Βρείτε υγιείς διεξόδους για τα απογοητευμένα σας συναισθήματα και προσέξτε ιδιαίτερα να μην ξεσπάσετε σε αγαπημένα σας πρόσωπα. Η άσκηση και ο χρόνος για ευχάριστες δραστηριότητες είναι πολύ σημαντικά πράγματα για εσάς αυτή τη στιγμή.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share