Τρίτη, 28 Μαΐου 2024

Βλέπουν επιτέλους άσπρη μέρα: Ουρλιάζουν από χαρά Δίδυμοι, Σκορπιοί και 2 ακόμα ζώδια

Επανέρχεται το χαμόγελο

14 Απριλίου 2024 19:40
Βλέπουν επιτέλους άσπρη μέρα: Ουρλιάζουν από χαρά Δίδυμοι, Σκορπιοί και 2 ακόμα ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μεγαλύτερη εύνοια θα βρουν στην καθημερινότητά τους ορισμένα από τα ζώδια, σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας.

Δείτε επίσης: «Χρυσό» ραβδί από τον Κώστα Λεφάκη: Οικονομικό «μπαράζ» ευτυχίας για Λέοντες και άλλα 4 ζώδια προτού τελειώσει η άνοιξη

Κριός

Μια σειρά από γεγονότα που οφείλονται στην έκλειψη του Ήλιου στο ζώδιό σου επηρεάζουν τις πρακτικές σου υποθέσεις και πρέπει να κερδίσεις το χαμένο χρόνο. Η εποχή εξακολουθεί να είναι δύσκολη και εκεί που πρέπει να προσέξεις τη συμπεριφορά σου είναι σε σχέσεις αγάπης αλλά και σε ό,τι αφορά τη δημιουργικότητά σου ή την εμπλοκή σου σε συλλογικές δραστηριότητες. Ο Απρίλιος προχωρώντας θα σου τονίσει την ανάγκη δράσης και την επιθυμία να βγεις νικητής. Η εβδομάδα σου δίνει το περιθώριο να ανασυντάξεις τις δυνάμεις σου. Το διάστημα αυτό ξέρεις τι δεν πήγε καλά στις σχέσεις και στις συνεργασίες και τι πρέπει από εδώ και πέρα να αποφύγεις!

Ταύρος

Η εβδομάδα της έκλειψης σου ενεργοποιεί σε εσένα τον Ταύρο την ανάγκη να υπερασπιστείς κάθε τρέχον συμφέρον σου. Η μικρή εστία πολέμου στο στενό περιβάλλον εξακολουθεί να υπάρχει και ο οικογενειακός τομέας απαιτεί προνοητική αντιμετώπιση. Επαγγελματικά θα υπάρξουν μερικές καθυστερήσεις ή πιέσεις κάποια στιγμή, αλλά η όλη κατάσταση συγκρινόμενη με το πρόσφατο παρελθόν διαμορφώνεται καλύτερα. Μην ξεχνάς ότι είσαι από τους λίγους που έχουν μια καλύτερη προστασία αυτή την εποχή της κρίσης που διανύουμε. Τέλος, αξιοποίησε τις ευκαιρίες που θα έχεις στα ερωτικά σου.

Δίδυμος

Η έκλειψη του Ήλιου επηρεάζει έντονα φίλε Δίδυμε. Σε αναγκάζει να επισπεύσεις το κλείσιμο υποθέσεων, να ασχοληθείς με τα οικονομικά σου, να μειώσεις χρεωστικά υπόλοιπα και όλο αυτό γιατί θα βοηθηθείς από τη βελτίωση του εισοδήματος και από προσφορές τρίτων. Επίσης, καινούρια πρόσωπα μπαίνουν στη ζωή σου ή κάποιοι άλλοι που είχαν για λίγο εξαφανιστεί ξαναπαρουσιάζονται και σου δίνουν καινούργια κίνητρα. Στο μεταξύ, μια σειρά από περιστατικά δείχνει ότι κάτι καινούργιο διαμορφώνεται στα επαγγελματικά σου, ικανό να καλύψει αντιξοότητες που μεσολάβησαν το τελευταίο διάστημα.

Καρκίνος

Προσπάθησε να μην λειτουργείς βιαστικά και με άγχος, Καρκίνε μου . Η έκλειψη του Ήλιου επηρεάζει σε πρακτικό επίπεδο, ενώ ο τομέας που επηρεάζεται περισσότερο είναι ο επαγγελματικός. Εσύ συμβάλεις στις προκλήσεις κάνοντας το καλύτερό σου ανεβάζοντας τις μετοχές σου σε αυτό το χώρο, αλλά τα αποτελέσματα δεν φαίνονται ακόμα. Δεύτερος κατά σειρά είναι ο ερωτικός ή ο συντροφικός τομέας, όπου έχεις καινούργια περιστατικά που ενεργοποιούν την αγάπη σου ή την επιθυμία σου για έναν άνθρωπο. Τρίτο σε εξέλιξη είναι το περιβάλλον, το οποίο είναι και αυτό μέσα στα πλαίσια της αναδόμησης. Δεν έχεις παρά να υποχωρήσεις σε αυτό που το πεπρωμένο επιβάλει.

ζώδια

Λέων

Νευρικός, δημιουργικός και επεκτατικός είναι ο μήνας και το διάστημα που ακολουθεί την έκλειψη του Ήλιου, Λιοντάρι μου. Πληθαίνουν τα γεγονότα στα οποία πρέπει να τα χειριστείς έξυπνα. Αρκετές οι προτάσεις που σου γίνονται, αλλά μην δεσμεύεσαι πριν αφήσεις το χρόνο να τις δοκιμάσεις λίγο, όχι μόνο σαν αλήθεια αλλά και σαν περιεχόμενο. Αν έχεις την ευχέρεια μπορείς να κάνεις μια αλλαγή ή μια ανανέωση στην εργασία σου, ενώ πιθανό είναι να προγραμματίσεις μια αγοραπωλησία. Ερωτικά, η ένταση δεν θα υποχωρήσει και η πιθανότητα να κάνεις ένα σύντομο ταξίδι είναι μεγάλη και θα σε ανανεώσει ψυχικά.

Παρθένος

Τα πράγματα δείχνουν να είναι πιο στρωτά για εσένα, Παρθένε, την εβδομάδα της έκλειψης που ακολουθεί. Οι επιδιώξεις που είχες πριν είναι τώρα ευκολότερο να πετύχουν και να εξελιχθούν γρηγορότερα. Παραμένεις όμως ευάλωτος συναισθηματικά και οικονομικά, οπότε πρέπει να προσέχεις πώς θα διαχειριστείς τον εαυτό σου και τα χρήματά σου. Απέφυγε τις πολλές κουβέντες με όσους δεν σε καταλαβαίνουν και μην εμπλέκεσαι σε περιττά σχόλια. Τέλος, μην μιλάς για την ερωτική σου ζωή σε αναξιόπιστους φίλους σου.

Ζυγός

Ενδιαφέρον το διάστημα αυτό στην καρδιά της άνοιξης, Ζυγέ. Η έκλειψη του Ήλιου σε αναγκάζει να καλύψεις ιδιαιτερότητες και να εξισορροπήσεις διαφωνίες και διαφορές στις σχέσεις σου με τους άλλους από προηγούμενους μήνες. Δεν θα λείψουν κάποιες αναστατώσεις και είναι σίγουρο ότι μπορείς να βγεις περισσότερο κερδισμένος από μια δουλειά ή μια συναλλαγή, εφόσον την προχωρήσεις μεθοδικά και ρεαλιστικά. Προνόησε από τώρα για κάποιες καθυστερήσεις και κυρίως στήριξε περισσότερο στις δυνάμεις σου παρά στις υποσχέσεις των άλλων.

Σκορπιός

Ενδιαφέρουσα η εποχή για εσένα, Σκορπιέ. Υπάρχει γρήγορη εξέλιξη στα εργασιακά σου θέματα. Η δυσκολία και η ευκολία εμπλέκονται και εναλλάσσονται μεταξύ τους όπως και η ευκαιρία και η πίεση, λόγω της έκλειψης του Ήλιου. Οι στόχοι που βάζεις τώρα θα πετύχουν αρκεί να μην θελήσεις να ολοκληρωθούν γρήγορα. Επίσης, ενδιαφέρον θα παρουσιάσει και η κοινωνική πλευρά της ζωής σου. Όσοι είστε μόνοι, κάνε ή κάνετε μια αξιόλογη γνωριμία ή έστω ζήστε έναν έρωτα ο οποίος, αν και σύντομος, θα σας εμπνεύσει για ένα σημαντικό εγχείρημα αργότερα.

Τοξότης

Η εβδομάδα είναι νευρική αλλά παραγωγική για σένα, Τοξότη. Πρόσεξε τις συνέπειες της ηλιακής έκλειψης στις 8 και θα διαπιστώσεις ότι η εποχή είναι καλύτερη για να προχωρήσεις τις υποθέσεις σου. Βάλε μια καλύτερη τάξη, μην σπαταλάς χρόνο άσκοπα και μην ελπίζεις στη θεραπεία ανθρώπων που είναι «αγιάτρευτοι» ή απλώς αγύριστοι. Ανασυγκρότησε λοιπόν καλύτερα τη ζωή σου και τις καταστάσεις της καθημερινότητάς σου ενόψει ενός απαιτητικού καλοκαιριού που σε περιμένει. Ερωτικά, αρκέσου σε ό,τι καλό μπορεί να σου δώσει αυτή η περίοδος χωρίς να το σχολιάζεις.

Αιγόκερως

Η ηλιακή έκλειψη του Απριλίου αυτήν την εβδομάδα δημιουργεί ένταση και νευρικότητα για εσένα, Αιγόκερε μου. Τα γεγονότα θα διαδεχτούν γρηγορότερα το ένα το άλλο, προσπαθώντας να ισχυροποιήσουν τη βάση της ζωής σου και να σε κάνουν να αισθανθείς περισσότερο ασφαλής. Η εβδομάδα σου δίνει περιθώρια να βελτιώσεις τη διαχείριση και τη συμπεριφορά σου στον επαγγελματικό τομέα, αλλά και να ασχοληθείς καλύτερα με μια περιουσιακή εκκρεμότητα ή μια νομική υπόθεση. Όσον αφορά στα ερωτικά, συγκαταλέγεσαι στους πιο ευνοούμενους αυτής της περιόδου.

Υδροχόος

Η εβδομάδα της ηλιακής έκλειψης θα έχει πιέσεις, εντάσεις, διαφωνίες αλλά και ενδιαφέρουσες προκλήσεις για εσένα, Υδροχόε. Ο άξονας στενού περιβάλλοντος και επαγγελματικού χώρου θα παρουσιάσει εξαιρετική κινητικότητα, μέσα από την οποία διαμορφώνεται ένα καινούργιο μέλλον για εσένα. Επίσης, η περίοδος αυτή είναι αρκετά κατάλληλη για να κλείσεις συμφωνίες ή να βρεις μια νέα φόρμουλα που θα σε βοηθήσει να έχεις λιγότερες συνέπειες από τη γενικότερη κρίση. Τέλος, δεν θα λείψει η αγάπη κάποιων ανθρώπων και η προσφορά τους στα δικά σου συμφέροντα.

Ιχθύς

Για εσένα φίλε μου Ιχθύ το διάστημα είναι πιο ευάλωτο συναισθηματικά και ελάχιστα εξυπηρετικό. Στο μεταξύ, συμβάλλουν γεγονότα είτε τα συνειδητοποιείς είτε όχι στα αισθηματικά σου και για άλλους στις συνεργασίες σου. Θα χρειαστεί όμως να περάσει ακόμα λίγος καιρός μέχρι να ολοκληρωθεί η πρώτη φάση αυτής της ηλιακής έκλειψης. Ενισχύσε την αυτοπεποίθησή σου και αξιοποίησε τη διορατικότητα που σε χαρακτηρίζει, η οποία είναι απαραίτητη στις συναλλαγές σου και στον τρόπο που θα υπερασπιστείς από εδώ και πέρα την ασφάλεια των κεκτημένων σου.

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share