Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024

Κι όμως το είδε κι αυτό: Η πρόβλεψη της Λίτσας Πατέρα για την ένταση στη Μέση Ανατολή πριν από την επίθεση του Ιράν - «Δεν έχει τελειώσει όλο αυτό...»

Τι είχε αναφέρει η αστρολόγος και... έπεσε μέσα;

14 Απριλίου 2024 11:46
Κι όμως το είδε κι αυτό: Η πρόβλεψη της Λίτσας Πατέρα για την ένταση στη Μέση Ανατολή πριν από την επίθεση του Ιράν - «Δεν έχει τελειώσει όλο αυτό...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Λίτσα Πατέρα έχει πολλές φορές προβλέψει πράγματα, που λίγο αργότερα έχουν γίνει πράξη, με τον πόλεμο και την κλιμάκωση της έντασης στη Μέση Ανατολή να δείχνει να αποτελεί άλλο ένα σημείο δικαίωσης για την αστρολόγο.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η ίδια μέσα από τους λογαριασμούς της στα social media, ο προβληματισμός της δεν κρύφτηκε μετά και από προηγούμενες αναρτήσεις για παγκόσμια γεγονότα, μιλώντας για όψη ύπουλη του Άρη και του Κρόνου στους Ιχθύς με παράλληλη ενεργοποίηση της Σελήνης, κάτι που μερικές ώρες αργότερα επιβεβαιώθηκε σε σημαντικό βαθμό.

Η πρόβλεψη της Λίτσας Πατέρα για το αν θα κλιμακωθεί περισσότερο η κατάσταση

Εκτός αυτού, η Λίτσα Πατέρα επεσήμανε, ότι δεν έχουν τελειώσει όλα αυτά, αν και ελπίζει πως η εξέλιξη της κατάστασης θα είναι πιο ομαλή στη συνέχεια και θα αποφευχθεί περαιτέρω κλιμάκωσής της. Κάπως έτσι, για ακόμη μια φορά η αστρολόγος δικαιώνεται σε προβλέψεις της, μιλώντας και για όψη του Ουρανού στους Διδύμους και συνδέοντάς τη με δηλώσεις του Βλαντιμίρ Πούτιν.

Παράλληλα, τα απατηλά σε μετακινήσεις δε θα λείψουν από την όψη του Ποσειδώνα στους Διδύμους, περνώντας ύστερα στον Καρκίνο για πιο οικογενειακές στιγμές. Μέσα σε όλα αυτά, ο ανάδρομος Ερμής συνεχίζεται και οφείλουμε να είμαστε αρκετά προσεκτικοί σε σοβαρά γεγονότα, που θα βρούμε μπροστά μας, ενώ θετική είναι η όψη της Αφροδίτης στον Κριό για τα ερωτικά μας.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share