Τρίτη, 28 Μαΐου 2024

Ζόρικο 48ωρο από την Άση Μπήλιου: «Κρούει» το καμπανάκι σε Διδύμους, Ιχθύες και 2 ακόμα ζώδια

Η αστρολογική όψη που φέρνει αναποδιές

12 Απριλίου 2024 22:18
Ζόρικο 48ωρο από την Άση Μπήλιου: «Κρούει» το καμπανάκι σε Διδύμους, Ιχθύες και 2 ακόμα ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια: Από το απόγευμα της Παρασκευής (12/4) η Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο που, σύμφωνα με την Άση Μπήλιου, μπορεί να μας οδηγήσει σε κάπως δυσάρεστες συζητήσεις με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, άτομα εξουσίας ή ακόμη και τους γονείς. Είτε υπάρχει κάποια ασυμφωνία, είτε απλώς κάτι μας χαλάει το κέφι, σημασία έχει ότι αυτή η όψη δε βοηθά να συνεχιστεί η καλή ροή της μέρας.

Με την ευκαιρία, δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις από την Λίτσα Πατέρα.

Λίγες ώρες μετά η Σελήνη θα κοντραριστεί με τον Άρη δημιουργώντας ένα πιο νευρικό σκηνικό για τα ζώδια της μεταβλητής ομάδας: Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες, και κυρίως τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο.

Ζόρικο 48ωρο από την Άση Μπήλιου: «Κρούει» το καμπανάκι σε Διδύμους, Ιχθύες και 2 ακόμα ζώδια

Εσείς που εκπροσωπείτε αυτά τα ζώδια ή έχετε ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια, πρέπει να προσέξετε πώς επικοινωνείτε με τους άλλους, να μην ανεβάσετε τόνους σε συζητήσεις κι επίσης να προσέχετε και στη συμπεριφορά σας όταν οδηγείτε ή χειρίζεστε επικίνδυνα μηχανήματα. Από το απόγευμα κι έπειτα προσπαθήστε να πείτε «όχι» στην ισχυρογνωμοσύνη, τον εγωισμό και «ναι» στη συντροφικότητα και την ενσυναίσθηση.

Ζώδια: Φλογερή, παθιασμένη και «αλανιάρα» η Αφροδίτη από τον Κριό!

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Θα αναρωτιέστε τι έχω πάθει και κάνω βραδινές εμφανίσεις από το πουθενά! Προφανώς ο Άρης από τους Ιχθύες, παρέα με τον Κρόνο, ξυπνούν τη δημιουργικότητά μου, έχω έντονα την επιθυμία να γράψω, προφανώς φτιάχνω ψυχολογικό με αυτόν τον τρόπο!

Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Κριού, είναι μια φλογερή επιρροή, παθιάζει τον κόσμο εκεί έξω, είτε για θέματα ερωτικά, είτε για οικονομικά. Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, σας αρέσει το «κυνήγι» του θησαυρού!

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share