Κυριακή, 19 Μαΐου 2024

Σελήνη... χρημάτων από την Σμάρω Σωτηράκη: Γεμίζουν με ευρώ αυτά τα 4 ζώδια

Η Σμάρω Σωτηράκη μοιράζει χρήμα

12 Απριλίου 2024 08:33
Σελήνη... χρημάτων από την Σμάρω Σωτηράκη: Γεμίζουν με ευρώ αυτά τα 4 ζώδια
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Σμάρω Σωτηράκη: Τα ζώδια σήμερα 12 Απριλίου 2024 με τις ημερήσιες προβλέψεις για να ξέρεις τι θα συμβεί στα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σου. Διάβασε το ωροσκόπιο σου και μάθε πως σε επηρεάζουν τα άστρα σήμερα.

Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη: Ευχάριστες προσεγγίσεις αισθηματικής φύσης

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους, ανάγκη θα εκδηλωθεί για κοινωνικοποίηση, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στη δικτύωση, οι γνωριμίες που θα προκύψουν θα μπορούν να αξιοποιηθούν είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, είτε σε αισθηματικό. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης θα υπάρξει διάθεση για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών, ανοίγματα θα προκύψουν για διεκδικήσεις, ωστόσο για κάποιους χαρακτήρες θα είναι δύσκολο να αποφασίσουν και να κατασταλάξουν. Προσοχή στους διχασμούς, ίσως να υπάρξουν αμφιταλαντεύσεις και εσωτερικές αντιθέσεις, η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για υποσχέσεις, δεσμεύσεις και τελεσίδικες απαντήσεις.

Με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή ίσως να υπάρξουν δυσκολίες στο θέμα της οργάνωσης και του συντονισμού. Στις συζητήσεις τα λόγια θα πρέπει να είναι ξεκάθαρα και να έχουν σαφήνεια, ελλοχεύει κίνδυνος για παραποιήσεις.

Σελήνη... χρημάτων από την Σμάρω Σωτηράκη: Γεμίζουν με ευρώ αυτά τα 4 ζώδια

Το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη είναι μία θετική όψη, θα δώσει ώθηση στις σχέσεις και στις επαφές. Πρόσφορο θα είναι το έδαφος για επανασυνδέσεις και συμφιλιώσεις, στις συζητήσεις θα υπάρξουν άμεσα ξεκαθαρίσματα. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για καινούργιες γνωριμίες, δεν θα λείψουν οι ενθουσιασμοί, οι προσεγγίσεις θα είναι άνετες, ελκυστικές, θα ακουστούν εξομολογήσεις.

Προσοχή στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη και τον Κρόνο, ενδεχομένως να υπάρξουν εκνευρισμοί. Οι παρορμητικοί χαρακτήρες θα πρέπει να κινηθούν με αυτοσυγκράτηση και εσωτερικό έλεγχο. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης ενδεχομένως να υπάρξουν δυσκολίες, για να είναι προσπελάσιμα τα εμπόδια θα χρειαστεί μεθοδικότητα και όχι ανυπομονησία.

Αναλυτικά οι προβλέψεις για το κάθε ζώδιο ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share