Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024

Γκολ στην τύχη από την Άση Μπήλιου: Δίδυμοι, Παρθένοι κι άλλα 2 ζώδια γεμίζουν με χρήμα

Ξεκάθαρη η Άση Μπήλιου

12 Απριλίου 2024 08:19
Γκολ στην τύχη από την Άση Μπήλιου: Δίδυμοι, Παρθένοι κι άλλα 2 ζώδια γεμίζουν με χρήμα
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Άση Μπήλιου: Η Σελήνη παραμένει στους Διδύμους σε όλη τη διάρκεια της μέρας σχηματίζοντας αρχικά αρμονική όψη τις πρωινές ώρες με την Αφροδίτη, μια χαλαρή κι ανάλαφρη όψη για τις σχέσεις, τις επαφές μας με τους άλλους σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο αλλά και την κοινωνική μας ζωή.

Η Παρασκευή τουλάχιστον μέχρι το απόγευμα είναι πιο βοηθητική ως μέρα και μας επιτρέπει να έχουμε και καλύτερη διάθεση. Το απόγευμα σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο που μπορεί να μας οδηγήσει σε κάπως δυσάρεστες συζητήσεις με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, άτομα εξουσίας ή ακόμη και τους γονείς. Είτε υπάρχει κάποια ασυμφωνία, είτε απλώς κάτι μας χαλάει το κέφι, σημασία έχει ότι αυτή η όψη δε βοηθά να συνεχιστεί η καλή ροή της μέρας.

Γκολ στην τύχη από την Άση Μπήλιου: Ζυγοί, Λέοντες κι άλλα 2 ζώδια γεμίζουν με χρήμα

Λίγες ώρες μετά η Σελήνη θα κοντραριστεί με τον Άρη δημιουργώντας ένα πιο νευρικό σκηνικό για τα ζώδια της μεταβλητής ομάδας: Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες, και κυρίως τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο. Εσείς που εκπροσωπείτε αυτά τα ζώδια ή έχετε ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια, πρέπει να προσέξετε πώς επικοινωνείτε με τους άλλους, να μην ανεβάσετε τόνους σε συζητήσεις κι επίσης να προσέχετε και στη συμπεριφορά σας όταν οδηγείτε ή χειρίζεστε επικίνδυνα μηχανήματα. Από το απόγευμα κι έπειτα προσπαθήστε να πείτε «όχι» στην ισχυρογνωμοσύνη, τον εγωισμό και «ναι» στη συντροφικότητα και την ενσυναίσθηση.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share