Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 12 Απριλίου;

Τι μας περιμένει;

12 Απριλίου 2024 06:54
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 12 Απριλίου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Παρασκευή 12 Απριλίου. Τι μας περιμένει; Παράλληλα, δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις για όλο τον Απρίλιο 2024.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, σήμερα Παρασκευή, η Σελήνη στους Διδύμους σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα και ο Ήλιος σε Καζίμι με τον Ερμή στο ζώδιο σου, προμηνύοντας μια μέρα γεμάτη ευκαιρίες. Η επικοινωνία σου είναι έντονη κι εποικοδομητική, ιδανική για να διεκδικήσεις εκείνα που θέλεις και να κάνεις ξεκάθαρα τα σχέδιά σου. Η ημέρα είναι καλή για δικτυωθείς και να εκφράσεις τις καινοτόμες σου ιδέες. Η διάθεσή σου είναι καλή και μπορείς να κάνεις σημαντικές συζητήσεις ξεκαθαρίζοντας παλιές παρεξηγήσεις που είχαν μείνει άλυτες.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα Παρασκευή, έχουμε Σελήνη στους Διδύμους σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα και Καζίμι Ηλίου-Ερμή στον Κριό. Συνεπώς σε απασχολούν πλήρως θέματα ψυχικής ευεξίας, αλλά και καριέρας. Ήρθε μια ιδανική ημέρα για προβληματισμό και αναστοχασμό, καθώς διακρίνεσαι από διαύγεια σκέψης και βαθιά κατανόηση των συναισθημάτων σου. Η παρασκηνιακή δράση ευνοείται προσφέροντάς σου καινοτόμα επαγγελματικά σχέδια ή κρυφές ερωτικές συναντήσεις. Απόφυγε την εξιδανίκευση παλαιότερων καταστάσεων κι εκτίμησε όσα έχεις τώρα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα Παρασκευή, με τη Σελήνη στο ζώδιό σου να σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα, άρα η εσωτερική σου δύναμη είναι εμφανώς τονισμένη. Παράλληλα, το Καζίμι Ηλίου-Ερμή στον Κριό φωτίζει τον τομέα των κοινωνικών σχέσεων και των παρεών. Σου παρουσιάζονται ευκαιρίες για σημαντικές επαφές και επικοινωνία, αναζωπυρώνοντας τις κοινωνικές σου δραστηριότητες και δίνοντάς σου την ενέργεια να επιδιώξεις νέες συνεργασίες ή να αναβιώσεις παλιές φιλίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα Παρασκευή, με Σελήνη στους Διδύμους σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα, και η διαίσθησή σου γίνεται πολύ δυνατή εντείνοντας την ανάγκη σου για ψυχολογική διείσδυση. Το Καζίμι Ηλίου-Ερμή στον Κριό βοηθά στην επαγγελματική σου ανάπτυξη, προσκαλώντας σε να δράσεις με αποφασιστικότητα και να επικοινωνήσεις κάποιες καινοτόμες ιδέες σου με θάρρος. Έφτασε για εσένα μια μέρα για στρατηγική σκέψη και τολμηρές κινήσεις που αναμένεται να προωθήσουν τους επαγγελματικούς και προσωπικούς σου στόχους.

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ Λέοντα, αυτή η Παρασκευή φέρνει ανανέωση στις κοινωνικές σου επαφές και προσδοκίες. Η Σελήνη στους Διδύμους ενισχύει τις επικοινωνίες και σε βοηθά να συνδεθείς με άτομα που μοιράζονται τις ιδέες σου. Η δυναμική συνάντηση Ηλίου με Ερμή στον Κριό φέρνει ξεκάθαρες εκφράσεις της προσωπικότητάς σου, καθιστώντας σε κέντρο της προσοχής από τον περίγυρό σου. Σε ακαδημαϊκά θέματα ή τυχόν επαγγελματική επέκταση θα μπορέσεις να σημειώσεις σημαντικές επιτυχίες.

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 12 Απριλίου;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ μου Παρθένε, σήμερα Παρασκευή η Σελήνη στους Διδύμους σε προτρέπει να επικεντρωθείς στις επαγγελματικές σου συνεργασίες και στην ευεξία σου, προσφέροντας πολύτιμες ευκαιρίες για βελτίωση και ανανέωση. Το τρίγωνό της με τον Πλούτωνα σου χαρίζει θετικά αποτελέσματα. Το Καζίμι Ηλίου - Ερμή στον Κριό φέρνει έναν αναζωογονητικό αέρα, προτρέποντάς σε να ανακαλύψεις νέες πτυχές του εαυτού σου καθώς και να εντοπίσεις νέες πηγές εσόδων ή να κάνεις άριστη διαχείριση των χρημάτων σου.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα Παρασκευή η ενέργεια είναι εστιασμένη στις σχέσεις και την επικοινωνία. Η Σελήνη στους Διδύμους σε προτρέπει να εξερευνήσεις νέες ιδέες και να επεκτείνεις τον πνευματικό σου ορίζοντα, ενώ το τρίγωνο με τον Πλούτωνα ενισχύει τη διαίσθησή σου και σε κάνει πιο ευαίσθητο στις ανάγκες των άλλων. Το Καζίμι Ηλίου - Ερμή στον Κριό φέρνει δυναμισμό στις ανθρώπινες σχέσεις, ενθαρρύνοντας την άμεση και ειλικρινή επικοινωνία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή την Παρασκευή, Σκορπιέ, η Σελήνη από τους Διδύμους φέρνει στον καθημερινό σου ρυθμό έντονη επικοινωνία και ευκαιρίες για περισσότερη μάθηση και διείσδυση στο αντικείμενο του ενδιαφέροντός σου. Το τρίγωνο με Πλούτωνα υπόσχεται παθιασμένες στιγμές και βαθιά συναισθηματική σου αναζήτηση ή επικοινωνία στην προσωπική σου ζωή. Με το Καζίμι Ηλίου - Ερμή στον Κριό, η σημερινή σου πρόβλεψη κατευθύνεται προς ξεκάθαρες συζητήσεις και δράση. Η ενέργεια αυτού του ζωδίου σε ενθαρρύνει να πάρεις πρωτοβουλίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, αυτή την Παρασκευή, η επικοινωνία είναι το κλειδί. Η Σελήνη στους Διδύμους φέρνει δυναμικές συζητήσεις και συναρπαστικές ιδέες, ενώ η επαφή με Πλούτωνα σου υπόσχεται βαθιές ανακαλύψεις. Ο Καζίμι Ηλίου με τον Ερμή σου δίνει το πράσινο φως για να εκφράσεις τον εαυτό σου με θάρρος. Σήμερα, το ζώδιο σου έχει όλα τα αστρολογικά φώτα στο πράσινο για να πετύχεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ Αιγόκερε, σε αυτήν την Παρασκευή αναμένεται να έχεις μια ημέρα γεμάτη επικοινωνία και νέες πληροφορίες αναφορικά με την εργασία σου, χάρη στη Σελήνη στους Διδύμους. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα υπόσχεται μεταμορφώσεις στην προσωπική σου ανάπτυξη και την αυτοπεποίθησή σου. Το Καζίμι Ηλίου - Ερμή σου χαρίζει διαυγή σκέψη και αυξημένη εστίαση στα αληθινά σου συναισθήματα και το σπίτι. Η σημερινή σου πρόβλεψη είναι γεμάτη από ευκαιρίες για προσωπική εξέλιξη και ζεστές στιγμές στον οικογενειακό σου κύκλο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε μου, αυτή η Παρασκευή αναμένεται να είναι γεμάτη ζωντάνια για σένα, με τη Σελήνη στους Διδύμους να φέρνει ποικίλες ευκαιρίες για κοινωνική επαφή και δημιουργική έκφραση. Η θετική της όψη με τον Πλούτωνα προσφέρει έναν τόνο εμβάθυνσης και αναζήτησης πάθους στις δραστηριότητές σου. Με τον Ηλίο και τον Ερμή σε Καζίμι στον Κριό, οι λέξεις σου γίνονται ακόμη πιο δυνατές, και οι σκέψεις σου πιο ξεκάθαρες. Σήμερα, η πρόβλεψη για το ζώδιό σου υποδηλώνει μια ημέρα γεμάτη δυναμική ενέργεια και ευκαιρίες για προσωπική εκδήλωση.

ΙΧΘΥΣ

Φίλε Ιχθύ, σήμερα Παρασκευή, η Σελήνη στους Διδύμους σε καλεί να αναζητήσεις νέες γνώσεις και επικοινωνιακές γέφυρες με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας. Το τρίγωνο που κάνει με τον Πλούτωνα προσδίδει βάθος στην αναζήτησή σου για εσωτερική αλήθεια. Το Καζίμι Ηλίου και Ερμή στον Κριό φωτίζει το πνεύμα σου με δράση και πρωτοβουλία. Σήμερα, η πρόβλεψη για το ζώδιό σου υποδηλώνει μια ημέρα ενίσχυσης της αυτοπεποίθησης και ενεργοποίησης της δημιουργικότητάς σου.

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share