Πέμπτη, 23 Μαΐου 2024

Οικονομικό ξεκαθάρισμα από τον Κώστα Λεφάκη: Τελεσίδικες εξελίξεις για Καρκίνους και άλλα 3 ζώδια

Το έκανε σαφές ο αστρολόγος

11 Απριλίου 2024 11:39
Οικονομικό ξεκαθάρισμα από τον Κώστα Λεφάκη: Τελεσίδικες εξελίξεις για Καρκίνους και άλλα 3 ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Κώστας Λεφάκης προχώρησε σε ξεκαθάρισμα ως προς μερικά ζώδια, που θα δουν τις εξελίξεις να είναι οριστικές για τα ίδια σε ορισμένους τομείς της ζωής τους.

Σύμφωνα με το γνωστό αστρολόγο, ο Ήλιος βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ερμή, κάτι που σημαίνει πως τονίζεται η ανάγκη για επικοινωνία, συναλλαγή και κάθε είδους αναζήτηση, με τη Σμάρω Σωτηράκη να μας φέρνει τον πλούτο.

ΚΡΙΟΣ

Η δεύτερη εβδομάδα του Απριλίου σας ενεργοποιεί μέσα από καταστάσεις και γεγονότα που καλείστε να αντιμετωπίσετε. Τώρα αρχίζουν κάποιες σημαντικές διευθετήσεις στον επαγγελματικό τομέα.

ΤΑΥΡΟΣ

Μεγάλο ενδιαφέρον φαίνεται να παρουσιάζει αυτή η σημερινή μέρα για εσάς αλλά και όλη η εβδομάδα καθώς αρχίζετε να προβληματίζεστε για τα «κακώς κείμενα».

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτό που έχει απόλυτη σημασία αυτή τη στιγμή είναι η προσωπική σας εξυγίανση και ενδυνάμωση προκειμένου να προχωρήσετε στην επίτευξη των στόχων σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην αφήνετε τη διάθεσή σας να χαλάσει, έστω και αν κάποιοι εκνευρισμένοι άνθρωποι δημιουργούν τεταμένη ατμόσφαιρα γύρω σας. Συναναστραφείτε με φερέγγυα άτομα.

ΛΕΩΝ

Μη φοβάστε να προχωρήσετε σε γενικές εκκαθαρίσεις γιατί τώρα πια φαίνεται καθαρά ποιες καταστάσεις έχουν γερές βάσεις στη ζωή σας και ποιες είναι ετοιμόρροπες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το μεγαλύτερο διάστημα της εβδομάδας που ακολουθεί μάλλον θα κυλήσει σε μια ήρεμη ατμόσφαιρα, αλλά κάντε και εσείς ό,τι είναι δυνατόν για να ελέγχετε τις καταστάσεις που υπάρχουν.

Οι προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

ΖΥΓΟΣ

Αφήστε λίγο χώρο και χρόνο στον εαυτό σας ώστε να μπορείτε να πάρετε μια ανάσα από τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις σας. Σίγουρα κανένας άλλος δεν μπορεί να σας βγάλει από αυτή τη ρουτίνα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έστω και αν υπάρχει αυτή την περίοδο μια κρίση που σας φέρνει αντιμέτωπους, καλό θα ήταν να προσπαθήσετε να έρθετε πιο κοντά. Έτσι είναι η ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προσπαθήστε με κάθε τρόπο να αποφύγετε «παγίδες» που θα μπορούσαν να σας στήσουν ανεύθυνα άτομα προσπαθώντας να σας αναθέσουν και άλλες οικονομικές υποχρεώσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Βαδίστε προσεκτικά με τον τρόπο που εσείς ξέρετε και μην αλλάζετε την πορεία σας. Τα διλήμματα αυτό το διάστημα θα μπορούσαν να είναι για σας προκλήσεις στις οποίες ίσως παγιδευτείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάντε αυτό που περνά από το χέρι σας αυτή τη στιγμή και περιμένετε τις εξελίξεις. Απροσεξίες και βιασύνη δεν συγχωρούνται. Ένα δυσάρεστο γεγονός που αφορά τρίτους σας αγχώνει.

ΙΧΘΕΙΣ

Κάποιες κοινές καταστάσεις και ενδιαφέροντα σάς ενώνουν με το αγαπημένο πρόσωπο ή τους συνεργάτες σας. Διαθέτετε όλα τα προσόντα να κερδίσετε εντυπώσεις μέσα από ευέλικτους χειρισμούς.

Πηγή: Elle.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share