Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

Ευοίωνη ματιά από την Λίτσα Πετρίδη: Γεμάτες τσέπες και τέρμα τα βάσανα για Ταύρους και 3 ακόμα ζώδια

Αλλάζουν όλα αυτό το Σαββατοκύριακο

6 Απριλίου 2024 15:28
Ευοίωνη ματιά από την Λίτσα Πετρίδη: Γεμάτες τσέπες και τέρμα τα βάσανα για Ταύρους και 3 ακόμα ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια: Οικονομική ανάσα και ερωτικές συναντήσεις προβλέπει η Λίτσα Πετρίδη για τα 12 ζώδια με αφορμή την έναρξη του νέου μήνα με τον Ανάδρομο Ερμή να μην φέρνει απαραίτητα δυσάρεστες εξελίξεις. Με την ευκαιρία, δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις από την Λίτσα Πατέρα.

Κριός

Θα πρέπει να κρατήσεις χαμηλούς τους τόνους, καθώς μπορεί να δημιουργηθούν κάποιες διαφορές απόψεων που θα πρέπει να επιλύσεις.

Ταύρος

Προσπάθησε να καταλάβεις τι έχει να σου πει η διαίσθηση σου, καθώς αυτή τη στιγμή μπορεί να σε οδηγήσει να κάνεις τα πράγματα πιο σωστά, ή να πάρεις τις σωστές αποφάσεις.

Δίδυμος

Φρόντισε να διατηρήσεις τις ισορροπίες. Κάποιες συναισθηματικές διαταραχές μπορεί να αυξήσουν το επίπεδο του άγχους και να επηρεάσουν τα επίπεδα ενέργειας σου. Γι’ αυτό φρόντισε να εξασφαλίσεις και να ακολουθήσεις μικρές ευχάριστες δραστηριότητες.

Καρκίνος

Μερικές νέες επαγγελματικές ευκαιρίες φαίνεται να παρουσιάζονται, οι οποίες χρειάζονται προσοχή ως προς τις λεπτομέρειες. Τα οικονομικά δε φαίνεται να είναι πολλά υποσχόμενα, γι’ αυτό και θα πρέπει να αποφύγεις τις άσκοπες σπατάλες. Η Αφροδίτη δημιουργεί συναισθηματικό πλούτο και ρομαντισμό στη ζωή σου.

Λέων

Προσπάθησε να εκμεταλλευτείς το καλύτερο από κάθε πρόκληση ακόμα και τις πιο μικρές πληροφορίες, καθώς μπορούν να σου φανούν χρήσιμες. Οι πλανήτες μπορεί να απαιτήσουν να βγεις από τη ζώνη άνεσης σου και να ρισκάρεις.

Παρθένος

Στην προσωπική σου ζωή ίσως νιώσεις την ανάγκη να κάνεις βάναυσα ειλικρινείς συζητήσεις με τον αγαπημένο σου, κάτι που μπορεί να προκαλέσει προβλήματα. Μπορείς ωστόσο να κατευνάσεις αυτή σου την ανάγκη φροντίζοντας να προσθέτεις ευχάριστες, μικρές καθημερινές δραστηριότητες που θα σε βοηθήσουν να αποφορτιστείς.

Ευοίωνη ματιά από την Λίτσα Πετρίδη: Γεμάτες τσέπες και τέρμα τα βάσανα για Ταύρους και 3 ακόμα ζώδια

Ζυγός

Άνοιξε το σπίτι σου, υποδέξου τους φίλους σου και κλέψε από το συναίσθημα και τη χαρά τους. Εσύ που είσαι μόνη, πρόσεξε τον τρόπο που διεκδικείς το άτομο που σε ενδιαφέρει. Άθελα σου γίνεσαι απότομη και ίσως και κυκλοθυμική μαζί του. Δεν έχεις μάθει να εκφράζεσαι κι αυτό σου προκαλεί αμηχανία.

Σκορπιός

Αυτό το διάστημα ευνοεί πολύ το συναισθηματικό σου τομέα. Η επικοινωνία να θυμάσαι πως είναι το παν, σε μια εβδομάδα που από τη μια έχει τις δυσκολίες της και από την άλλη και τις ευκαιρίες της.

Τοξότης

Προσπάθησε να αποφύγεις τις προστριβές και ανέπτυξε την οικειότητα μεταξύ σας. Εσύ που είσαι μόνη, εμπιστεύσου το ένστικτο σου σε νέες γνωριμίες και μην ενθουσιάζεσαι μόνο απ’ την εικόνα και την ευχέρεια λόγου των ανθρώπων που σε πλησιάζουν. Η κοινωνικότητα σου ανεβαίνει και αυξάνει τους θαυμαστές σου.

Αιγόκερως

Απόλαυσε τον έρωτα και τη συντροφικότητα και μη δημιουργείς προβλήματα που έχουν ξεπεραστεί ήδη. Οι νέες γνωριμίες δε λείπουν αυτή τη βδομάδα καθώς η κοινωνικότητα σου ανεβαίνει. Παίξε και απόλαυσε το φλερτ και την ανεξαρτησία σου, μιας και γρήγορα μια δέσμευση θα σε περιορίσει.

Υδροχόος

Ένας νέος έρωτας μέσα απ’ την κοινωνικότητα σου δεν αποκλείεται να σου ταράξει τα νερά και να σε κάνει να χάσεις τις ισορροπίες σου. Συγκράτησε τον ενθουσιασμό σου και μην δείχνεις τις αδυναμίες σου.

Ιχθύες

Εξοικονόμησε ουσιαστικό χρόνο για τον ερωτικό σύντροφο σου, κάντε πράγματα μαζί και μην τον απομονώνεις απ’ τη δική σου κοινωνική ζωή και υποχρεώσεις. Έχοντας τον δίπλα σου να ξέρεις πως δένεστε περισσότερο. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα απ’ την κοινωνικότητα σου θα υπάρξουν πολλοί που θα γοητευτούν απ’ την προσωπικότητα σου. Αξιόλογοι άνθρωποι με υψηλά κοινωνικά και οικονομικά στάτους. Κάνε τις σωστές επιλογές, ακολουθώντας και ακούγοντας λίγο τη λογική και λίγο τη διαίσθηση.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share