Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ερωτικός οίστρος από την Άση Μπήλιου: Έτοιμοι να ζήσουν το παραμύθι Δίδυμοι, Ιχθείς και άλλα 2 ζώδια

Θα ζήσουν ρομαντικά και θα κάνουν... εξιδανικεύσεις

3 Απριλίου 2024 08:42
Ερωτικός οίστρος από την Άση Μπήλιου: Έτοιμοι να ζήσουν το παραμύθι Δίδυμοι, Ιχθείς και άλλα 2 ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Άση Μπήλιου δείχνει να στέλνει... ραβασάκια σε ορισμένα ζώδια, αναφέροντας το ποια είναι εκείνα, που στο επόμενο χρονικό διάστημα θα βρεθούν σε πιο ρομαντικές καταστάσεις, ζώντας παραμυθένιους έρωτες.

Στις 03/04/2024, όπως αναφέρει, η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη συνόδου με τον Ποσειδώνα στο ονειροπόλο και ευαίσθητο ζώδιο των Ιχθύων. Αυτή η σύνοδος κορυφώνεται στην 27η μοίρα του ζωδίου και θα επηρεάσει κυρίως τα μεταβλητά ζώδια, δηλαδή Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς του τρίτου δεκαημέρου. Αυτή η συνάντηση της Αφροδίτης από το ζώδιο της έξαρσης της με τον Ποσειδώνα, τον κυβερνήτη των Ιχθύων, θα απογειώσει το συναίσθημα και τον ρομαντισμό και θα μας κάνει πιο συμπονετικούς απέναντι στους ανθρώπους που έχουμε δίπλα μας. Είναι λοιπόν μια όψη που γλυκαίνει την καρδιά μας εν μέσω εκλείψεων και μας καλεί να λειτουργήσουμε περισσότερο με βάση το συναίσθημα και λιγότερο με τη λογική.

Είναι η στιγμή που θα βάλουμε στην άκρη τον εγωισμό και θα δώσουμε πιο εύκολα συγχώρεση σε ένα πρόσωπο, ενώ μπορεί κι εμείς οι ίδιοι να ζητήσουμε μια δεύτερη ευκαιρία. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι σχέσεις τώρα χαρακτηρίζονται από κατανόηση, ενσυναίσθηση και ανιδιοτέλεια. Θα νιώσουμε έντονη την επιθυμία να συνδεθούμε σε ένα βαθύτερο επίπεδο με το άτομο που έχουμε δίπλα μας, να μπούμε στη θέση των άλλων και να αφουγκραστούμε τα συναισθήματα τους χωρίς να τους κρίνουμε. Δεν αποκλείεται κάποιοι να νιώσουν ότι βρήκαν το άλλο τους μισό ή να ζήσουν ειδυλλιακές στιγμές με ένα πρόσωπο. Όταν η Αφροδίτη συναντά τον Ποσειδώνα, τον πλανήτη του ονείρου και της φαντασίας, η αγάπη μοιάζει να έχει βγει μέσα από παραμύθι.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share