Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

«Ρυάκι» το χρήμα από τον Χρίστο Ντούβλη - Χρυσές μέρες για Αιγόκερους, Σκορπιούς και 2 ακόμα ζώδια

Οι αναλυτικές προβλέψεις από την αστρολόγο

29 Μαρτίου 2024 09:35
«Ρυάκι» το χρήμα από τον Χρίστο Ντούβλη - Χρυσές μέρες για Αιγόκερους, Σκορπιούς και 2 ακόμα ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Χρίστος Ντούβλης αναλύει αστρολογικά την εβδομάδα από (1 μέχρι 7 Απριλίου 2024) και προβλέπει για το ζώδιό σου. Με την ευκαιρία, δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις από τη Λίτσα Πετρίδη.

Αυτή η εβδομάδα είναι κατά κάποιο τρόπο συνέχεια της προηγούμενης, συνεχίζει να υπάρχει ένα σύννεφο πάνω από την αλήθεια που ακούμε και συμβαίνουν πολλά πράγματα που εμείς μαθαίνουμε ένα μέρος τους ή και καθόλου. Υπάρχει όμως και αυτή την εβδομάδα ευκαιρία είτε για κάτι οικονομικό είτε για τα αισθηματικά ανάλογα με το τι ο καθένας μας έχει ανάγκη. Είναι μια εβδομάδα που θα υπάρχει ένας εκνευρισμός και μια ένταση από τις 2 Απριλίου λόγω καθυστερήσεων και αναβολών. Για αυτό το λόγο θα πρέπει να συντηρούμε καλά ότι έχει να κάνει με τεχνολογία και μετακίνηση γιατί μπορεί εκεί να υπάρξουν κάποια θέματα τα οποία θα μας βγάλουν από το πρόγραμμα και την καθημερινότητα μας και θα μας δημιουργήσει εκνευρισμό.

Χρυσό «μπικικίνι» από την Άση Μπήλιου: Γεμίζουν τα πορτοφόλια χρήμα για Σκορπιούς και 3 ακόμα ζώδια

Άση Μπήλιου - Ζώδια σήμερα: Η Σελήνη παραμένει στον Σκορπιό στο μεγαλύτερο μέρος της μέρας. Οι κύριες όψεις της είναι η αντίθεση με τον Ουρανό, το τρίγωνο με την Αφροδίτη στη διάρκεια της νύχτας και το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα το απόγευμα. Στις 17:40 θα βγει σε φάση κενής πορείας στον Σκορπιό μέχρι τις 21:52 που θα περάσει στον Τοξότη. Η όψη που κυριαρχεί στη διάρκεια της μέρας είναι το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα που μας δίνει μια πιο ζωντανή φαντασία, ενισχυμένη ενσυναίσθηση, δημιουργική διάθεση, αλλά πιθανώς και έλλειψη συγκέντρωσης ή μεγαλύτερη σύγχυση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share