Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Οικονομικός «στραγγαλισμός» από την Σμαρώ Σωτηράκη - Έρχεται χρηματικό «αλαλούμ» για Κριούς και 3 ακόμα ζώδια

Οι αναλυτικές προβλέψεις της αστρολόγου

25 Μαρτίου 2024 16:11
Οικονομικός «στραγγαλισμός» από την Σμαρώ Σωτηράκη - Έρχεται χρηματικό «αλαλούμ» για Κριούς και 3 ακόμα ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια: Η Σμαρώ Σωτηράκη προειδοποιεί για τον Ανάδρομο Ερμή που έρχεται 1η Απριλίου και θα παραμείνει μέχρι 25 Απριλίου φέρνοντας αναστάτωση και εμπόδια.

Με την ευκαιρία, δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα.

Δεν είναι ιδανική περίοδος για σοβαρές αποφάσεις σε επαγγελματικά και προσωπικές σχέσεις.

Η αστρολόγος εφιστά την προσοχή και προειδοποιεί εκείνους που θα επηρεαστούν αρνητικά και εκείνους που θα βιώσουν ανακούφιση με αυτή την όψη.

«Σβήνει» χρέη η Έκλειψη για 3 ζώδια: Οικονομική ευτυχία από την Λίτσα Πατέρα!

Λίτσα Πατέρα: Χρέη «σβήνει» η Έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό, σύμφωνα με την αστρολόγο, αφού 3 ζώδια θα βιώσουν οικονομική ευτυχία!

Παράλληλα, ήρθε πανσέληνος με «παρέλαση» χρήματος από την Άση Μπήλιου - Χρυσό 24ωρο για 2 ζώδια!

Λίτσα Πατέρα: Η χαρακτηριστική ανάρτησή της για τα 12 ζώδια

Φίλοι μου, ανήμερα 25ης Μαρτίου πραγματοποιείται Πανσέληνος, αλλά και έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό, ζώδιο το οποίο ακόμα και στις εντάσεις μπορεί με ευελιξία να ξεπεράσει τα δυσάρεστα γεγονότα. Έτσι, οι όποιες εντάσεις θα μπορούσαν με μερικές υποχωρήσεις να διευθετηθούν.

Το γεγονός, βέβαια, ότι η έκλειψη δημιουργεί όψη με τον Πλούτωνα (ο Πλούτωνας επιδρά παρασκηνιακά και σκοτεινά χωρίς να γίνεται αντιληπτός με γυμνό μάτι) σημαίνει πως θα πρέπει σε κάθε σημαντική διαφωνία να ακολουθούμε τον δρόμο του συμβιβασμού.

Το γεγονός ότι η σύνοδος Κρόνου-Αφροδίτης πραγματοποιείται στους Ιχθύες και Δία-Ουρανού στον Ταύρο φέρνει στο προσκήνιο θέματα υγείας και όχι μόνο. Θα πρέπει να στραφεί το ενδιαφέρον στη διατροφική αλυσίδα, καθώς είναι επικίνδυνο να υπάρξει κάποια μόλυνση στα εδάφη.

Έτσι, θα πρέπει να δοθεί προτεραιότητα στο περιβάλλον, το οποίο έχει άμεση σχέση με την υγεία. Η Σκωτία είναι άμεσα εκτεθειμένη στην έκλειψη και ίσως υπάρξει κάποιο βαθύ ρήγμα, το οποίο μπορεί να την οδηγήσει σε λάθη πολιτικών επιλογών.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα προσπαθήσει να προωθήσει τη στρατιωτική συνεργασία. Το ωροσκόπιο της Ρωσίας επηρεάζεται τόσο από τη σύνοδο Αφροδίτης-Κρόνου όσο και από την έκλειψη, υποδαυλίζοντας εσωτερικές έριδες.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share