Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

«Σβήνει» χρέη η Έκλειψη για 3 ζώδια: Οικονομική ευτυχία από την Λίτσα Πατέρα!

Σελήνη από... χρυσό για Ταύρους και...

25 Μαρτίου 2024 13:48
«Σβήνει» χρέη η Έκλειψη για 3 ζώδια: Οικονομική ευτυχία από την Λίτσα Πατέρα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Λίτσα Πατέρα: Χρέη «σβήνει» η Έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό, σύμφωνα με την αστρολόγο, αφού 3 ζώδια θα βιώσουν οικονομική ευτυχία!

Παράλληλα, ήρθε πανσέληνος με «παρέλαση» χρήματος από την Άση Μπήλιου - Χρυσό 24ωρο για 2 ζώδια!

Λίτσα Πατέρα: Η χαρακτηριστική ανάρτησή της για τα 12 ζώδια

Φίλοι μου, ανήμερα 25ης Μαρτίου πραγματοποιείται Πανσέληνος, αλλά και έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό, ζώδιο το οποίο ακόμα και στις εντάσεις μπορεί με ευελιξία να ξεπεράσει τα δυσάρεστα γεγονότα. Έτσι, οι όποιες εντάσεις θα μπορούσαν με μερικές υποχωρήσεις να διευθετηθούν.

Το γεγονός, βέβαια, ότι η έκλειψη δημιουργεί όψη με τον Πλούτωνα (ο Πλούτωνας επιδρά παρασκηνιακά και σκοτεινά χωρίς να γίνεται αντιληπτός με γυμνό μάτι) σημαίνει πως θα πρέπει σε κάθε σημαντική διαφωνία να ακολουθούμε τον δρόμο του συμβιβασμού.

Το γεγονός ότι η σύνοδος Κρόνου-Αφροδίτης πραγματοποιείται στους Ιχθύες και Δία-Ουρανού στον Ταύρο φέρνει στο προσκήνιο θέματα υγείας και όχι μόνο. Θα πρέπει να στραφεί το ενδιαφέρον στη διατροφική αλυσίδα, καθώς είναι επικίνδυνο να υπάρξει κάποια μόλυνση στα εδάφη.

Έτσι, θα πρέπει να δοθεί προτεραιότητα στο περιβάλλον, το οποίο έχει άμεση σχέση με την υγεία. Η Σκωτία είναι άμεσα εκτεθειμένη στην έκλειψη και ίσως υπάρξει κάποιο βαθύ ρήγμα, το οποίο μπορεί να την οδηγήσει σε λάθη πολιτικών επιλογών.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα προσπαθήσει να προωθήσει τη στρατιωτική συνεργασία. Το ωροσκόπιο της Ρωσίας επηρεάζεται τόσο από τη σύνοδο Αφροδίτης-Κρόνου όσο και από την έκλειψη, υποδαυλίζοντας εσωτερικές έριδες.

«Ασήμωμα» από τον Κώστα Λεφάκη - Σελήνη γεμάτη αργύρια για Λέοντες, Τοξότες και...

ΚΡΙΟΣ
Η έκλειψη Σελήνης σήμερα βελτιώνει κάπως την περίεργη διάθεση σας αλλά και δημιουργεί άγχη και τρεχάματα. Όμως θα σας βοηθήσει στην ορθή άποψη πάνω σε επαγγελματικά γεγονότα.

ΤΑΥΡΟΣ
Ένα φιλικό χέρι βοηθείας θα υπάρξει για σας προκειμένου να αντιμετωπίσετε τις όποιες δυσκολίες. Η έκλειψη Σελήνης σήμερα δημιουργεί κάποιες αντιπαραθέσεις με συναδέλφους.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η έκλειψη Σελήνης σήμερα επηρεάζει τη ροή τόσο των αισθηματικών σας σχεδίων, όσο και των προσωπικών σας σχέσεων. Κάποια θέματα μπορεί να σας αγχώσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Δεν είναι ακριβώς εύκολη ή ήρεμη η σημερινή μέρα κάτω από την επίδραση έκλειψης Σελήνης. Αντιμετωπίστε, λοιπόν, γεγονότα και καταστάσεις με ψυχραιμία και υπομονή.

ΛΕΩΝ
Πολλά και ποικίλα τα πρακτικά θέματα που θα πρέπει να τακτοποιηθούν σήμερα, αν και η Πανσέληνος/ έκλειψη Σελήνης δεν θα είναι σύμμαχος σας. Προσέξετε ιδιαίτερα τις αντιθέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θα πρέπει να κάνετε προσπάθειες για να ανταποκριθείτε στις αυξημένες ευθύνες σας, αλλά και να αντιμετωπίσετε κάποιες αναποδιές. Η έκλειψη Σελήνης σήμερα σας κάνει λίγο να πελαγώσετε.

ΖΥΓΟΣ
Καλό θα ήταν να αποφύγετε σήμερα με την έκλειψη στο ζώδιό σας, συζητήσεις που δεν οδηγούν πουθενά. Η καλή οικογενειακή σας συνύπαρξη θα εξαρτηθεί από πολλούς εξωγενείς παράγοντες

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η αποκάλυψη κάποιων βαθύτερων συναισθημάτων σας θα βάλει τις αισθηματικές σας σχέσεις σε καινούργιο δρόμο. Είναι όμως απαραίτητο να διατηρήσετε την ψυχραιμία και τον ορθολογισμό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Βρίσκεστε σε μια περίοδο δράσης που απαιτεί όχι μόνο τον δυναμισμό σας, αλλά και τα αποθέματα ενέργειας που διαθέτετε. Αναθεωρήσεις σχέσεων είναι μέσα στο πρόγραμμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η έκλειψη Σελήνης σήμερα επηρεάζει αρνητικά τα σχέδια και τις υποθέσεις σας. Πιθανόν να είναι ο δικός σας εκνευρισμός ή η σύγχυση που θα επιβαρύνουν την κατάσταση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Επωφεληθείτε σήμερα την Πανσέληνο αλλά και από την παρουσία της Αφροδίτης στους Ιχθύς και αν νιώθετε την ανάγκη να δείξετε την αγάπη σας και να εκφραστείτε, μη διστάζετε να το κάνετε.

ΙΧΘΕΙΣ
Μέρα σκληρή η σημερινή για εσάς, αλλά η έκλειψη σας βοηθά στη λογική. Διατηρήστε τους ρυθμούς αργούς και τους τόνους χαμηλούς και αφήστε τη μέρα να περάσει χωρίς εξάρσεις.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share