Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

«Ταφόπλακα» για 4 ζώδια από την Άση Μπήλιου: Σε κρίσιμο μονοπάτι ζωής Καρκίνοι, Ζυγοί και...

Μεγάλο σταυροδρόμι ανοίγεται μπροστά τους

17 Μαρτίου 2024 10:09
«Ταφόπλακα» για 4 ζώδια από την Άση Μπήλιου: Σε κρίσιμο μονοπάτι ζωής Καρκίνοι, Ζυγοί και...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Άση Μπήλιου έρχεται μες στο καρναβάλι να προσφέρει ιδιαίτερα νέα για ορισμένα ζώδια, τονίζοντας πως το επόμενο χρονικό διάστημα θα χρειαστεί να πάρουν αποφάσεις κρίσιμες για τη ζωή τους.

Οι εκλείψεις φέτος την άνοιξη συνεχίζονται στον άξονα Κριού-Ζυγού και φέρνουν ανακατατάξεις και αλλαγές για όλους ανεξαιρέτως, αλλά θα επηρεάσουν κυρίως τα Παρορμητικά ζώδια, δηλαδή Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους. Πιο συγκεκριμένα, στις 25/03/2024 πραγματοποιείται η Σεληνιακή έκλειψη και ταυτόχρονα Πανσέληνος στην 5η μοίρα του Ζυγού.

Η πρώτη έκλειψη της χρονιάς μας καλεί να βρούμε μια ισορροπία ανάμεσα στις προσωπικές μας επιθυμίες και στις ανάγκες του ατόμου που έχουμε απέναντι μας. Ο Ήλιος βρίσκεται στον Κριό και μιλάει για έντονες επιθυμίες, ισχυρό «εγώ», αυτονομία και αυθεντικότητα. Από την άλλη πλευρά, η Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού συμβολίζει την ανάγκη για μοίρασμα και συντροφικότητα και μας υπενθυμίζει ότι οι υποχωρήσεις και οι συμβιβασμοί είναι απαραίτητοι για να διατηρήσουμε την αρμονία μέσα στις σχέσεις και τις συνεργασίες μας. Αυτή η σύγκρουση ανάμεσα στο «εγώ» και στο «εμείς» είναι το κεντρικό ζήτημα αυτής της έκλειψης και θα μας απασχολήσουν σημαντικά ερωτήματα για τις σχέσεις μας.

Πώς θα μπορέσουμε να συμπεριλάβουμε και να ικανοποιήσουμε τον άλλον χωρίς να καταπιέσουμε τον εαυτό μας και κυρίως χωρίς να «πνίξουμε» τις επιθυμίες μας; Πώς θα μπορέσουμε να εκφραστούμε αυθεντικά, αλλά χωρίς να φανούμε εγωκεντρικοί στο πρόσωπο που έχουμε απέναντι μας; Πώς θα μπορέσουμε να κάνουμε ένα βήμα πίσω, αλλά ταυτόχρονα να μην νιώσουμε αδικημένοι;

Αυτά τα ερωτήματα μπορεί να μας απασχολούσαν εδώ και καιρό, αλλά τώρα έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου και καλούμαστε να δώσουμε σαφείς απαντήσεις. Επιπλέον, αυτή η έκλειψη λειτουργεί σαν μεγεθυντικός φακός στα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε μέσα στις σχέσεις μας. Εάν υπήρχαν ζητήματα που μας απασχολούσαν, τώρα δεν μπορούν να αγνοηθούν πλέον. Είναι η στιγμή που κορυφώνονται καταστάσεις, κλείνουν κεφάλαια και λήγουν οριστικά οι σχέσεις που δεν μας πάνε παρακάτω. Η Αφροδίτη που είναι κυβερνήτης αυτής της έκλειψης, σχηματίζει όψη σύνοδου με τον Κρόνο, τον πλανήτη των ορίων, των περιορισμών, των ευθυνών και της πειθαρχίας. Είναι επιτακτική ανάγκη να αναλάβουμε το μερίδιο της ευθύνης που μας αναλογεί, να αντιμετωπίσουμε τις καταστάσεις με ωριμότητα και να βάλουμε τα όρια μας.

Σκληρές αποκαλύψεις έρχονται στην επιφάνεια, οι αλήθειες φωτίζονται και ο καθένας από εμάς θα έρθει αντιμέτωπος με τις συνέπειες των πράξεων του. Θα φανερωθεί το πραγματικό πρόσωπο των ανθρώπων και πλέον θα ξέρουμε ποιους ανθρώπους θέλουμε να έχουμε στο πλευρό μας. Άλλωστε, οι σχέσεις που θα περάσουν αυτή τη δοκιμασία θα είναι και εκείνες που θα μπορέσουν να πάνε ένα βήμα παρακάτω. Καταλαβαίνουμε λοιπόν ότι οι αποφάσεις που θα παρθούν τώρα για τις σχέσεις και τις σημαντικές συνεργασίες μας θα έχουν ισχυρό αντίκτυπο στην πορεία μας.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share