Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Οικονομικό χάος για τα 12 ζώδια από την Άση Μπήλιου: Σε απόλυτη κρίση μετά το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας Ταύροι, Λέοντες και...

Έρχονται δύσκολες στιγμές μετά τα Κούλουμα και χρειάζεται προσοχή

16 Μαρτίου 2024 08:03
Οικονομικό χάος για τα 12 ζώδια από την Άση Μπήλιου: Σε απόλυτη κρίση μετά το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας Ταύροι, Λέοντες και...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η κατάσταση, που προκύπτει για τα ζώδια, μόνο εύκολη δεν είναι από την Άση Μπήλιου, η οποία φέρνει σε κρίση ορισμένα εξ αυτών, καθώς οι προκλήσεις που θα αντιμετωπίσουν, δεν είναι και λίγες.

Ο Ποσειδώνας, ο πλανήτης του ονείρου, του ρομαντισμού, αλλά και της ψευδαίσθησης, βρίσκεται εδώ και αρκετά χρόνια στο ζώδιο που κυβερνά, δηλαδή στους Ιχθύς. Στις 17/03/2024 ο Ήλιος, που διελαύνει στο ίδιο ζώδιο, θα συναντήσει τον Ποσειδώνα και αυτή η αντάμωση τους θα μας κάνει να νιώσουμε ότι όλα τα όνειρα μας μπορούν να πραγματοποιηθούν και πως τίποτα δεν είναι αδύνατο να συμβεί. Η σύνοδος αυτή έχει τη δύναμη να μας παρασύρει σε έναν κόσμο φαντασίας, όπου τον πρώτο λόγο έχει το συναίσθημα και η λογική υποχωρεί.

Θα νιώσουμε την ανάγκη λοιπόν να ονειροπολήσουμε και να αφεθούμε ολοκληρωτικά σε αυτά που νιώθουμε, αδιαφορώντας για τις συνέπειες. Ο Ποσειδώνας συνδέεται με την ενσυναίσθηση και τη βαθιά κατανόηση και γι’ αυτό θα έχουμε όλη την καλή διάθεση να μπούμε στη θέση των άλλων, να είμαστε πιο συμπονετικοί και να δώσουμε συγχώρεση αν χρειαστεί. Η ανιδιοτελής προσφορά, η φιλανθρωπία και η αυτοθυσία, συνδέονται άμεσα τόσο με τον Ποσειδώνα όσο και με το ζώδιο των Ιχθύων και γι’ αυτό είναι πολύ πιθανό να βάλουμε τις ανάγκες των άλλων πάνω από τις δικές μας. Τα όρια του «εγώ» διαλύονται και γινόμαστε ένα με τους άλλους, με αποτέλεσμα τα προβλήματα τους να γίνονται δικά μας.

Από την άλλη πλευρά, αυτή η όψη δημιουργεί σύγχυση και ασάφεια, και θα φλερτάρουμε με το χάος, έτσι θα είναι πολύ εύκολο να εμπλακούμε σε μπερδεμένες καταστάσεις και να παρασυρθούμε από ουτοπίες. Θα πρέπει λοιπόν να είμαστε πιο προσεκτικοί σε μεγάλα λόγια και σε ανθρώπους πολλά υποσχόμενους που μοιάζουν πολύ καλοί για να είναι αληθινοί. Οι αυταπάτες και η εξιδανίκευση είναι οι μεγάλες παγίδες αυτής της όψης, καθώς μπορεί να προσγειωθούμε απότομα και να νιώσουμε μεγάλη απογοήτευση όταν τελικά το τοπίο ξεκαθαρίσει από την ομίχλη. Προσπαθήστε να μην πάρετε οριστικές αποφάσεις και να μη ρισκάρετε για κάτι το οποίο θα έχει αμφίβολα αποτελέσματα.

Επιπλέον, αυτές τις ημέρες θα νιώσουμε την ανάγκη να δραπετεύσουμε με κάποιο τρόπο από την πραγματικότητα, επομένως είναι πολύ πιθανό να μην έχουμε την ενέργεια και τη διάθεση να ασχοληθούμε με πρακτικά ζητήματα και να διεκπεραιώσουμε τις καθημερινές μας υποχρεώσεις. Είναι όμως η κατάλληλη στιγμή για να ασχοληθούμε με καλλιτεχνικές δραστηριότητες και να ξεδιπλώσουμε τα δημιουργικά μας ταλέντα, αφού η σύνοδος αυτή αυξάνει τη φαντασία και την έμπνευση. Δεν θα πρέπει λοιπόν να χάσετε την πίστη στο όνειρο, όμως θα πρέπει να προσπαθήσετε να κρατήσετε τις ισορροπίες και να μην αφεθείτε ολοκληρωτικά στο συναίσθημα χωρίς κανένα απολύτως όριο. Από αυτή τη σύνοδο θα επηρεαστούν περισσότερο τα μεταβλητά ζώδια, δηλαδή Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες και όσοι έχουν ωροσκόπο και πλανήτες κοντά στην 27η μοίρα αυτών των ζωδίων με απόκλιση 2 μοιρών.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share