Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 13 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει;

13 Μαρτίου 2024 07:10
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 13 Μαρτίου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 13 Μαρτίου. Τι μας περιμένει; Παράλληλα, δείτε πως θα επηρεαστούν τα ζώδια με τη νέα Έκλειψη Σελήνης.

Ζώδια σήμερα - Αναλυτικές προβλέψεις

Κριός

Αγαπημένε μου Κριέ, η συμβουλή της ημέρας είναι να μην γίνεις σπάταλος με τα χρήματα σου μιας και η Σελήνη από τον Ταύρο σε παρασύρει σε υπερβολές και λανθασμένες αποφάσεις. Η Τετάρτη σου σε καθιστά τρομερά αισιόδοξο, με ισχυρή αυτοπεποίθηση, αλλά δεν είσαι απαραίτητα καλός σχετικά με τη διαχείριση των οικονομικών σου. Καλό είναι να αποφύγεις να πεις πράγματα που δεν εννοείς, διότι μια αντιπαράθεση σε περιμένει μέσα στην ημέρα.

Ταύρος

Αγαπημένε Ταύρε η Σελήνη από το δικό σου ζώδιο, σήμερα Τετάρτη και σε καθιστά πρωταγωνιστή της ημέρας. Το αρνητικό της στοιχείο είναι ότι επικεντρώνεσαι κατά πάρα πολύ στις δικές σου επιθυμίες, δρώντας αρκετά εγωιστικά κι αμετακίνητα. Προστάτευσε τις διαπροσωπικές σου σχέσεις προσπαθώντας να βρεις τη χρυσή τομή όπου όλοι θα είστε χαρούμενοι. Τα υλικά αγαθά είναι όντως κάτι που σου κινεί το ενδιαφέρον και προσπαθείς να αποκτήσεις όσο το δυνατόν περισσότερα.

ζωδια-σημερα-13-3
Ζώδια

Δίδυμος

Αγαπημένε Δίδυμε σήμερα έφτασε μια μοναχική ημέρα κατά την οποία βρίσκεσαι σε εσωτερική συναισθηματική σύγκρουση. Η Σελήνη από τον Ταύρο σε φέρνει σε απόλυτη σύνδεση με τον ψυχισμό σου. Η Τετάρτη αποτελεί μία κατάλληλη στιγμή για παρασκηνιακή δράση κι εσύ επιλέγεις να μετρήσεις τα λόγια σου, στοιχείο που δεν συνηθίζεις. Σήμερα θα καταλάβεις πως το να ακούς είναι καμιά φορά πιο χρήσιμο από το να χαρίζεις πληροφορίες στους άλλους!

Καρκίνος

Αγαπημένε μου Καρκίνε η Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου, σήμερα Τετάρτη, σε καθιστά πιο δημοφιλή από ποτέ. Εκτός από αυτό θα κατορθώσεις να έρθεις σε επαφή με άτομα που θα σου δείξουν τον δρόμο προς μια καλύτερη ζωή. Πραγματοποιείς στόχους σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο, γνωρίζεις ενδιαφέρουσες προσωπικότητες κι ως αποτέλεσμα διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Σκέφτεσαι αρκετά πρακτικά, οπότε δημιουργείς φιλίες ελπίζοντας να κρατήσουν σε βάθος χρόνου.

Λέων

Αγαπημένε μου Λέοντα για εσένα έρχεται μια λαμπερή και φιλόδοξη ημέρα χάρη στη Σελήνη που φιλοξενείται από το ζώδιο του Ταύρου και σε ευνοεί κυρίως στα επαγγελματικά. Είσαι και αισθάνεσαι περισσότερο δημοφιλής, ενώ παράλληλα ο πρακτικός τρόπος σκέψης σου είναι ο λόγος για τον οποίο κατανοείς καλύτερα τις ανάγκες των πελατών σου ή της εταιρίας για την οποία εργάζεσαι. Αυτό είναι το πιο σημαντικό εφόδιο για την επαγγελματική σου επιτυχία.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε σήμερα Τετάρτη και η Σελήνη από το φιλικό προς το δικό σου ζώδιο του Ταύρου αυξάνει την αισιοδοξία σου περισσότερο από ποτέ. Η ημέρα αυτή σε ευνοεί σε περίπτωση που θέλεις να επενδύσεις χρόνο κι ενέργεια στο διάβασμα, την μελέτη τη φιλοσοφία ή να οργανώσεις ένα ταξίδι. Μπορείς να εξερευνήσεις τον κόσμο, να μάθεις σημαντικά πράγματα ή να αναζητήσεις καινούργιες εμπειρίες που θα σε καταστήσουν πιο δυνατό και σοφό άνθρωπο.

Ζυγός

Αγαπημένε Ζυγέ, σήμερα Τετάρτη με την Σελήνη στον Ταύρο είναι απολύτως λογικό να επενδύσεις σεβαστό χρόνο στην προσωπική σου αναζήτηση, στην προσπάθειά σου να αισθανθείς υλική ή και ψυχολογική ασφάλεια. Αν εδώ και καιρό ήθελες να τακτοποιήσεις κάποια θέματα κληρονομιάς, τώρα ήρθε η κατάλληλη στιγμή για το ζώδιό σου. Μπορείς, επιπροσθέτως, να προχωρήσεις προς ενέργειες που θα εξασφαλίσουν μεγαλύτερη συναισθηματική ασφάλεια, όπως η ψυχανάλυση ή η ουσιαστική επικοινωνία με τον περίγυρό σου.

Σκορπιός

Αγαπημένε Σκορπιέ, σήμερα η Τετάρτη είναι πολύ δυναμική χάρη στην Σελήνη στον Ταύρο, ακριβώς απέναντί σου. Έχεις την ικανότητα να καταλάβεις τους άλλους σχεδόν διαισθητικά, οπότε όλοι γύρω σου νιώθουν αποδεκτοί. Η δημοτικότητά σου αυξάνεται κι εσύ το αντιλαμβάνεσαι άμεσα και το χρησιμοποιείς για να κάνεις περισσότερες επαφές ή να ζητήσεις χάρες. Το ένστικτό σου σε βοηθά να φέρεις στην ζωή σου τα κατάλληλα άτομα που θα συμβάλλουν θετικά στην καλλιέργεια μιας πιο θετικής ψυχολογίας.

Τοξότης

Αγαπημένε Τοξότη σήμερα Τετάρτη η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο, οπότε και εσύ επικεντρώνεσαι στις καθημερινές σου υποχρεώσεις. Έτσι, μπορείς και ολοκληρώνεις όλες τις δραστηριότητές σου, από τις πιο μεγάλες ως τις πιο ασήμαντες. Σκέφτεσαι πολύ πρακτικά και μολονότι η οργάνωση δεν είναι το φόρτε σου, η συγκεκριμένη ημέρα σε βοηθά να προγραμματίσεις πολλά πράγματα και να προλάβεις πολλές από τις ασχολίες σου. Στη δουλειά σου δείχνεις ιδιαίτερα φιλότιμος κι αυτό εκτιμάται από όλους.

ζωδια-σημερα-13-3
Ζώδια

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε σήμερα έφτασε μια άκρως ερωτική ημέρα για σένα με τη Σελήνη στον Ταύρο, ένα ζώδιο αρκετά φιλικό προς το δικό σου. Έχεις κάθε ευκαιρία την Τετάρτη για καινούργιες γνωριμίες έρωτες ή την ανανέωση του υφιστάμενου δεσμού που διατηρείς. Μπορείς συνάμα, να μπεις στη διαδικασία σκεφτείς αν θα ήθελες να κάνεις οικογένεια με τον άνθρωπο που είστε μαζί. Αν έχεις παιδάκια, έχεις την κατάλληλη ευκαιρία να επικοινωνήσεις δημιουργικά μαζί τους, να περάσετε χρόνο ή και να παίξετε μαζί.

Υδροχόος

Αγαπητέ φίλε Υδροχόε για σένα έρχεται μια σχετικά μοναχική ημέρα, αλλά από δική σου επιλογή. Η Τετάρτη έφτασε με μια Σελήνη στον Ταύρο που σε κάνει κι αναλώνεσαι σε σκέψεις του παρελθόντος. Επιλέγεις να περάσεις με οικεία πρόσωπα την ημέρα σου χωρίς πολλές εντάσεις και η οικογένειά σου είναι ο τομέας από τον οποίο αντλείς ασφάλεια και νιώθεις προστατευμένος. Ακόμη κι αν οι υπόλοιποι τομείς της ζωής σου συναντούν εμπόδια, στρέψου προς συγγενικά άτομα για υποστήριξη.

Ιχθύς

Φίλε Ιχθύ, σήμερα αρκετό ενδιαφέρον έχει και για εσένα η Τετάρτη, αφού η Σελήνη από τον Ταύρο σου προσφέρει τρομερή κινητικότητα και πολλές επικοινωνίες. Αναζητείς εμπειρίες, έχεις πολλή περιέργεια, ενώ αν επιθυμείς να προχωρήσεις σε ένα νέο συμβόλαιο, είναι η κατάλληλη στιγμή να το επιδιώξεις. Κάνεις συναντήσεις, σημαντικές συζητήσεις, ακούς νέα και μοιράζεις τα δικά σου. Οι μικρές χαρές της ζωής είναι εκείνες που σε ανανεώνουν και στις οποίες δίνεις την μεγαλύτερη βάση.

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share