Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024

Η Σελήνη στον Αιγόκερω φέρνει χρυσάφι για 3 ζώδια - Η Σμάρω Σωτηράκη προειδοποιεί

Η Σμάρω Σωτηράκη μοιράζει χρήμα

5 Μαρτίου 2024 08:18
Η Σελήνη στον Αιγόκερω φέρνει χρυσάφι για 3 ζώδια - Η Σμάρω Σωτηράκη προειδοποιεί
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Σμάρω Σωτηράκη: Τα ζώδια σήμερα 05 Μαρτίου 2024 με τις ημερήσιες προβλέψεις για να ξέρεις τι θα συμβεί στα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σου. Διάβασε το ωροσκόπιο σου και μάθε πως σε επηρεάζουν τα άστρα σήμερα.

Σελήνη σε εξάγωνο με τον Κρόνο: Ρεαλιστικές επιδιώξεις

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στις επαγγελματικές επιδιώξεις και στις οικονομικές τακτοποιήσεις. Ανοίγματα θα υπάρξουν για διεκπεραιώσεις, συναλλαγές, δεν αποκλείεται να προκύψουν καινούργιες συνεργασίες. Θα υπάρχει διάθεση για νέα εγχειρήματα, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να παρθούν πρωτοβουλίες ικανές να οδηγήσουν σε βελτίωση.

Οι παρορμητικοί χαρακτήρες θα πρέπει να ελέγξουν τις έμφυτες τους τάσεις, καλό θα είναι να αποφύγουν τις αντιδραστικές συμπεριφορές. Οριοθετημένη θα πρέπει να είναι η ανυπομονησία, στις συζητήσεις θα χρειαστεί αυτοσυγκράτηση. Οι ηγετικοί χαρακτήρες πρόσφορο θα βρουν το έδαφος για να βγάλουν στην επιφάνεια τις διοικητικές τους ικανότητες, ωστόσο προσοχή στις υπερβολές και στον τρόπο διαχείρισης των σχέσεων.

Η Σελήνη στον Αιγόκερω φέρνει χρυσάφι για 3 ζώδια - Η Σμάρω Σωτηράκη προειδοποιεί

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο είναι μία θετική όψη, τα χαρακτηριστικά θα είναι ορθολογισμός, αντικειμενικός τρόπος σκέψης, ρεαλιστικές και εφικτές θα είναι οι αποφάσεις που θα παρθούν. Θα υπάρχει αυτοσυγκράτηση, οριοθετημένος θα είναι ενθουσιασμός, τα παρελθοντικά λάθη θα αποτελέσουν παράδειγμα στις περιπτώσεις που πρέπει να παρθούν ρίσκα.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία φέρνει άμεσα επαγγελματικά ανοίγματα, όσοι αναζητούν καινούργια εργασία θα έχουν τη δυνατότητα να βρουν κάτι δημιουργικό και αξιόλογο. Βελτιώνονται οι σχέσεις επαγγελματικές και προσωπικές, η ειλικρίνεια θα δώσει λύσεις σε θέματα που προβληματίζουν. Σε κοινωνικό επίπεδο ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για δικτύωση, θα προκύψουν συναναστροφές και γνωριμίες που θα μπορούν να αξιοποιηθούν και επαγγελματικά.

Διαβάαστε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις της Σμάρως Σωτηράκη για τα 12 ζώδια ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share