Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Αναπάντεχοι έρωτες από την Άση Μπήλιου: Έρχονται ημέρες αγάπης για Ταύρους, Καρκίνους και άλλα 4 ζώδια

Οι «φουρτούνες» δε θα λείψουν

3 Μαρτίου 2024 08:03
Αναπάντεχοι έρωτες από την Άση Μπήλιου: Έρχονται ημέρες αγάπης για Ταύρους, Καρκίνους και άλλα 4 ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου (4-10/3) δε θα είναι για όλους ίδια στο ερωτικό κομμάτι, όπως επισημαίνει η Άση Μπήλιου, καθώς άλλα ζώδια θα βρουν ευχάριστες εκπλήξεις μπροστά τους και άλλα θα ζήσουν έντονες μέρες.

Όπως αναφέρει η ίδια, η εβδομάδα ξεκινάει με όμορφες εκπλήξεις και απρόοπτα αφού στις 04/03/2024 πραγματοποιείται το εξάγωνο Ερμή-Ουρανού. Μπορεί λοιπόν στο ξεκίνημα της εβδομάδας να έχουμε ξαφνικές συναντήσεις ή να λάβουμε μηνύματα που θα μας ξαφνιάσουν. Είναι η ιδανική ημέρα για να πειραματιστούμε και να βρούμε λύσεις σε προβλήματα.

Στις 08/03/2024 ο Ερμής συναντάει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς και το κλίμα θα γίνει πιο ρομαντικό. Ο πλανήτης της λογικής και της σκέψης συναντάει τον πλανήτη του ονείρου και της φαντασίας. Θα μπορέσουμε να συναισθανθούμε ο ένας τον άλλον και θα μας δοθεί η ευκαιρία να ανοιχτούμε συναισθηματικά και να δείξουμε τι πραγματικά νιώθουμε.
Ωστόσο, καραδοκούν οι παρανοήσεις και οι εξαπατήσεις αφού μπορεί εύκολα να μπερδέψουμε τη φαντασία με την πραγματικότητα. Καλό θα είναι να είμαστε λίγο πιο επιφυλακτικοί απέναντι σε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις και να μείνουμε μακριά από ανθρώπους που δεν είναι ξεκάθαροι απέναντι μας.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share