Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024

«Ανοίγει η πύλη για μεγάλα κακά…»: Τραγωδία για αυτά τα 3 άτυχα Ζώδια, θα περάσουν έναν τραγικό Μάρτιο

"Μαύρα" μαντάτα για 3 ζώδια, θα περάσουν έναν τραγικό Μάρτιο

2 Μαρτίου 2024 21:38
«Ανοίγει η πύλη για μεγάλα κακά…»: Τραγωδία για αυτά τα 3 άτυχα Ζώδια, θα περάσουν έναν τραγικό Μάρτιο
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Κατά την έναρξη του πρώτου μήνα της άνοιξης, παρατηρείται μια σύγκλιση κοσμικών ενεργειών που υποδεικνύει μία επικείμενη μεταμόρφωση και αλλαγή για τα ζώδια κατά τον Μάρτιο του 2024.

Με την παρουσία του Ερμή, της Αφροδίτης, του Άρη και του Κρόνου στον Υδροχόο, καθώς και του Ουρανού και του Δία στους Ιχθύες, αυτές οι μεταβολές δεν αναμένεται να είναι απλές για όλα τα ζώδια, ιδίως για εκείνα που χαρακτηρίζονται ως “άτυχα” κατά τη διάρκεια του μήνα.

Ταύρος

Αυτόν τον μήνα η ζωή σας είναι γεμάτη σκαμπανεβάσματα. Ο Ήλιος στους Ιχθύες προκαλεί νευρικότητα και επηρεάζει την αυτοεκτίμησή τους. Το ίδιο έντονα επηρεάζεται και ο τρόπος που επικοινωνούν με τους άλλους. Έτσι αυτές τις ημέρες απαιτείται υπομονή σε όλους τους τομείς, μεγάλη προσοχή στα λόγια σας και ιδιαίτερα σοβαρή σκέψη όταν πρόκειται να πάρετε νέες αποφάσεις.

Διαβάστε επίσης: «Μαύρο» Σαββατοκύριακο γι' αυτό το 1 ζώδιο - Καμπανάκι κινδύνου από την Βίκυ Παγιατάκη

«Ανοίγει η πύλη για μεγάλα κακά…»: Τραγωδία για αυτά τα 3 άτυχα Ζώδια, θα περάσουν έναν τραγικό Μάρτιο

Καρκίνος

Δυσκολίες στα οικονομικά προβλέπονται αυτόν τον μήνα, καθώς οι διελεύσεις των άστρων δεν σας ευνοούν. Θα καταβάλλετε μεγάλη προσπάθεια για να διατηρήσετε όσα έχετε κερδίσει, τη στιγμή που νέα επαγγελματικά ξεκινήματα δεν ευνοούνται. Δώστε μεγάλη προσοχή στα λόγια σας, καθώς οι παρεξηγήσεις με συναδέλφους και οικογένεια είναι πιθανές, και γενικά προσπαθήστε να μειώσετε τις πηγές άγχους, διότι η υγεία σας δεν βρίσκεται σε καλά μονοπάτια.

Τοξότης

Το μηνιαίο ωροσκόπιο του Τοξότη για τον Μάρτιο του 2024 προβλέπει ότι αυτό το μήνα θα υπάρξουν στιγμές μεγάλης χαράς και ευτυχίας, αλλά και στιγμές αβεβαιότητας και αμφιβολίας. Μπορεί να έχετε την ευκαιρία να πάτε τη σχέση σας ένα βήμα παρακάτω, αλλά θα πρέπει να έχετε τον νου σας, καθώς οι δυσκολίες και οι παρεξηγήσεις θα είναι στο επίκεντρο. Προσέξτε τη συμπεριφορά σας στη δουλειά και τις σχέσεις σας με συναδέλφους και να θυμάστε να βασίζεστε στις δικές σας δυνάμεις, αν θέλετε να πετύχετε κάτι.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share