Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 3 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει;

3 Μαρτίου 2024 07:05
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 3 Μαρτίου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Κυριακή 3 Μαρτίου. Τι μας περιμένει;

Ζώδια σήμερα: Αναλυτικές προβλέψεις

ΚΡΙΟΣ

Φίλε μου Κριέ, για σήμερα Κυριακή είσαι σε αρκετή εσωτερική ταλάντευση, μιας και υπάρχουν αμφότερα ευνοϊκοί και μη αστρολογικοί παράγοντες που επηρεάζουν ταυτόχρονα το ζώδιό σου. Το τετράγωνο μεταξύ Αφροδίτης και Ουρανού σε φέρει αντιμέτωπο με αρκετές οικονομικές ατασθαλίες και γίνεται εμφανές πόσο εύκολα συμπαρασύρεσαι από την παρέα σου! Η Σελήνη βρίσκεται ακόμη στο ζώδιο του Τοξότη, άρα βιώνεις μία ημέρα γεμάτη αισιοδοξία, ξεπερνώντας διάφορα εμπόδια που προκύπτουν.

Δείτε επίσης: «Χρυσωρυχείο» από Λίτσα Πετρίδη: Λεφτά με το «κιλό» για Λέοντες και άλλα 3 ζώδια

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε μου, η Κυριακή έφτασε με την κορύφωση του τετραγώνου μεταξύ Αφροδίτης και Ουρανού κι εσύ θέλεις να τα ‘βροντήξεις’ όλα και να εξαφανιστείς! Νιώθεις ότι δεν είναι και η καλύτερη ημέρα για τα επαγγελματικά σου, όμως καλό θα είναι να αποφύγεις τις διαπραγματεύσεις και τις ρήξεις στη δουλειά σου, μέχρι να ηρεμήσεις. Η Σελήνη στον Τοξότη αυξάνει κάποιες εσωτερικές σου φοβίες κι απαιτείται να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, σήμερα Κυριακή το τετράγωνο μεταξύ Αφροδίτης και Ουρανού σε πιέζει να αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι. Μάλλον, η ιδεολογία που υποστηρίζεις δεν σε εξυπηρετεί ιδιαίτερα και πρόκειται μέσα από αψιμαχίες, κόντρες και προβληματισμούς να αναγκαστείς να δεις αρκετά πράγματα στη ζωή σου διαφορετικά. Η Σελήνη από τον Τοξότη σε υποστηρίζει στο να υιοθετήσεις μία πιο ανοιχτόμυαλη προσέγγιση και να επικοινωνήσεις πιο αποτελεσματικά με τον περίγυρό σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε μου, η Κυριακή φέρει μαζί της την ολοκλήρωση του τετραγώνου μεταξύ της Αφροδίτης και του Ουρανού στα ζώδια του Υδροχόου και του Ταύρου. Για εσένα αυτό σημαίνει ότι αναμένονται κόντρες με τα φιλαράκια σου, οι οποίες σου αφήνουν κάποιες άλυτες ανασφάλειες ή προβληματισμούς. Δεν είναι καλή στιγμή να δανείσεις χρήματα. Συγχρόνως, η Σελήνη από τον Τοξότη στρέφε την ενέργειά σου προς τα εργασιακά και μπορείς να δείξεις μία υπεύθυνη στάση στη δουλειά σου.

Οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου

ΛΕΩΝ

Λέοντά μου, αρκετό ενδιαφέρον, μα και πίεση φέρει η Κυριακή, γιατί το τετράγωνο μεταξύ Αφροδίτης και Ουρανού σε φέρει αντιμέτωπο με πολλαπλές συγκρούσεις και πάθη! Εξωτερικοί παράγοντες, πέρα από τις δυνάμεις επιρροής σου είναι υπεύθυνοι για κάποια πράγματα στα προσωπικά και τα επαγγελματικά που σε συγχύζουν! Θέλεις να έχεις την ελευθερία κι ανεξαρτησία σου με κάθε κόστος, αλλά πρόσεξε μην λάβεις σήμερα αποφάσεις για τις οποίες αύριο θα μετανιώσεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπημένε Παρθένε, σήμερα Κυριακή με την κορύφωση του τετραγώνου μεταξύ Αφροδίτης στον Υδροχόο και Ουρανού στον Ταύρο, συναντάς εμπόδια στη δουλειά σου ή την επέκταση κάποιων επαγγελματικών στόχων σου. Ενδεχομένως να χαρακτηρίζεσαι από αδικαιολόγητη αισιοδοξία, με αποτέλεσμα να βγαίνεις εκτός προγράμματος. Η Σελήνη από τον Τοξότη σε καθιστά λιγάκι εσωστρεφή, με μία τάση να υπεραναλύεις καταστάσεις που πλέον έχουν περάσει.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ μου, η Κυριακή έφτασε κι εσύ νιώθεις στο πετσί σου το τετράγωνο μεταξύ Αφροδίτης, του κυβερνήτη του ζωδίου σου και του Ουρανού στον Ταύρο! Με απλά λόγια, τα ερωτικά, όπως και διάφορα ζητήματα προσωπικής ικανοποίησης έρχονται σε σύγκρουση με κάποιες ανασφάλειές σου. Την ίδια χρονική στιγμή θα χρειαστεί οπωσδήποτε να αποφύγεις οποιοδήποτε οικονομικό ρίσκο ή τις υπερβολικές σπατάλες για χάρη του έρωτα ή της διασκέδασης. Η Σελήνη στον Τοξότη σε κάνει πιο επικοινωνιακό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ μου, σήμερα Κυριακή με την κορύφωση του τετραγώνου μεταξύ Αφροδίτης και Ουρανού, βρίσκεσαι ‘στα μαχαίρια’ με όλους, σε προσωπικά κι επαγγελματικά. Η ημέρα σου κρύβει εντάσεις, οι οποίες είναι προϊόν συσσωρευμένων παραπόνων από εξωτερικούς παράγοντες σε συνδυασμό με την τάση σου να υπεραναλύεις τα πάντα. Η Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη δεν φαίνεται να σε υποστηρίζει ιδιαίτερα, μιας και τα σκαμπανεβάσματα στην αυτοπεποίθησή σου συντελούν σε περαιτέρω συναισθηματικές εξάρσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλε Τοξότη, σήμερα Κυριακή η Σελήνη ακόμη βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο, κάνοντάς σε να δρας αρκετά εγωκεντρικά, παραμένοντας απόλυτα επικεντρωμένος στις προσωπικές σου ανάγκες κι επιθυμίες. Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης και Ουρανού κάνει τον λόγο σου πιο άμεσο και ‘κοφτό’. Είναι πιθανό να πληγώσεις με τα λεγόμενά σου ένα κοντινό σου πρόσωπο ή να έχεις κόντρες μέσα στο εργασιακό σου περιβάλλον. Προσπάθησε να βρεις μία μέση λύση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Υδροχόε μου, η Κυριακή έφτασε, όμως φέρει τη σκληρή όψη μεταξύ της Αφροδίτης από το δικό σου ζώδιο και του Ουρανού από τον Ταύρο. Είναι αναμενόμενο πως κατά τη διάρκεια της ημέρας θα έρθεις σε σύγκρουση με οικογενειακά πρόσωπα, σκεπτόμενος πως θέτουν εμπόδια στην προσωπική σου ευτυχία και στόχους. Τουλάχιστον, η Σελήνη από το φιλικό προς το δικό σου, ζώδιο του Τοξότη, σε κάνει πιο εξωστρεφή, διευρύνοντας τον κύκλο γνωριμιών σου κι έτσι θα βρεις υποστήριξη από φιλικά πρόσωπα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε μου, η Κυριακή έφτασε, όμως φέρει τη σκληρή όψη μεταξύ της Αφροδίτης από το δικό σου ζώδιο και του Ουρανού από τον Ταύρο. Είναι αναμενόμενο πως κατά τη διάρκεια της ημέρας θα έρθεις σε σύγκρουση με οικογενειακά πρόσωπα, σκεπτόμενος πως θέτουν εμπόδια στην προσωπική σου ευτυχία και στόχους. Τουλάχιστον, η Σελήνη από το φιλικό προς το δικό σου, ζώδιο του Τοξότη, σε κάνει πιο εξωστρεφή, διευρύνοντας τον κύκλο γνωριμιών σου κι έτσι θα βρεις υποστήριξη από φιλικά πρόσωπα.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ μου, η Κυριακή φέρει την κορύφωση της σκληρής όψης μεταξύ Αφροδίτης από τον Υδροχόο και Ουρανού από τον Ταύρο. Είναι λογικό να έχεις αντιπαραθέσεις και διαφωνίες με τον περίγυρό σου. Ταυτόχρονα, υπάρχει μεγάλος κίνδυνος ανατροπών σε θέματα γραφειοκρατίας, οπότε απαιτείται να παραμείνεις τυπικός προς κάθε σου υποχρέωση. Η Σελήνη από τον Τοξότη εντείνει την ανάγκη σου για προβολή και αναγνώριση, όπως αντίστοιχα και τη θέλησή σου να εξερευνήσεις νέες πτυχές στα επαγγελματικά σου.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share