Κυριακή, 21 Απριλίου 2024

Χρυσό Σαββατοκύριακο για Λέοντες, Τοξότες κι άλλα 3 ζώδια - Φουλ χρήμα από την Άση Μπήλιου

Η Άση Μπήλιου αναλύει τα πάντα

2 Μαρτίου 2024 07:27
Χρυσό Σαββατοκύριακο για Λέοντες, Τοξότες κι άλλα 3 ζώδια - Φουλ χρήμα από την Άση Μπήλιου
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Άση Μπήλιου: Από την πιο ήσυχη και χαλαρή όψη τριγώνου της Σελήνης από τον Σκορπιό με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς τις πρωινές ώρες του Σαββάτου περνάμε στην πιο συναρπαστική και έντονη επιρροή της Σελήνης στον Τοξότη, που η μοναδική της όψη το Σάββατο είναι το εξάγωνο με τον Πλούτωνα τις απογευματινές ώρες. Ενδιάμεσα η Σελήνη θα βρίσκεται σε φάση κενή πορείας στον Σκορπιό από τις 09:47 το πρωί μέχρι τις 15:56 που θα προχωρήσει στον Τοξότη.

Θα θέλουμε να κυνηγήσουμε τις επιθυμίες και τα πάθη μας. Το εξάγωνο Σελήνης-Πλούτωνα δεν αγαπά τις χλιαρές καταστάσεις αλλά το όλα ή τίποτε. Την Κυριακή η Σελήνη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Κρόνο το πρωί και πιθανώς να νιώθουμε μεγαλύτερη κόπωση ή να είμαστε πιο προβληματισμένοι σχετικά με τις υποχρεώσεις μας. Συν τοις άλλοις, την Κυριακή ολοκληρώνεται και το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό.

Χρυσό Σαββατοκύριακο για Λέοντες, Τοξότες κι άλλα 3 ζώδια - Φουλ χρήμα από την Άση Μπήλιου

Η Αφροδίτη κυβερνά τις σχέσεις κυρίως τις ερωτικές και τα οικονομικά, και στην όψη που κάνει προς τον Ουρανό μπορεί να φέρει απρόσμενα νέα και καταστάσεις. Συνήθως με την επιρροή αυτής της όψης ψάχνουμε το καινούριο, αυτό που θα μας ενθουσιάσει, που θα μας παθιάσει και λίγη σημασία δίνουμε στη διάρκεια. Μολονότι δεν είναι αρμονική η όψη, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να προκύψουν κεραυνοβόλοι έρωτες (άσχετα με το πόσο θα κρατήσουν), ξαφνικές επιθυμίες να αποκτήσουμε κάτι που θέλουμε ή να ενδιαφερθούμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό είτε στην εμφάνιση μας είτε στο περιβάλλον μας.

Από την άλλη, τίποτε δεν αποκλείει με μια τέτοια όψη και την τάση ρήξης ή χωρισμών. Η τεράστια ανάγκη για ανεξαρτησία και ελευθερία του Ουρανού μπορεί να μας οδηγήσει στο να είμαστε ανυπόμονοι ή να κάνουμε και περίεργες σκέψεις για τις ήδη υπάρχουσες σχέσεις μας.

Άση Μπήλιου: Αναλυτικά οι προβλέψεις για το κάθε ζώδιο ξεχωριστά ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share