Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024

Η Νέα Σελήνη παίζει περίεργα παιχνίδια: 7 μέρες βουτηγμένες στον έρωτα γι' αυτά τα 3 ζώδια σύμφωνα με την Χριστίνα Στεργίου

Οι Αισθηματικές Προβλέψεις της εβδομάδας 4-10 Μαρτίου 2024, για όλα τα ζώδια από την Χριστίνα Στεργίου!

1 Μαρτίου 2024 09:27
Η Νέα Σελήνη παίζει περίεργα παιχνίδια: 7 μέρες βουτηγμένες στον έρωτα γι' αυτά τα 3 ζώδια σύμφωνα με την Χριστίνα Στεργίου
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Χριστίνα Στεργίου: Η εβδομάδα από 4 ως 10 Μαρτίου φιλοξενεί την ολοκλήρωση της Νέας Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων, όπου ο Ποσειδώνας βρίσκεται αρκετά κοντά, προκαλώντας σημαντικές παρερμηνείες στα λεγόμενά μας. Έτσι, τα αισθηματικά μας κινδυνεύουν. Βέβαια, η ενέργεια της ίδιας όψης μπορεί να γεννήσει νέους έρωτες ή να φέρει την αποδοχή άνευ όρων – αυτό θα εξαρτηθεί από το προσωπικό ωροσκόπιο του καθενός.

Από Δευτέρα, 2 Μαρτίου με το εξάγωνο Ερμή και Ουρανού, υπάρχει η δυνατότητα για τους Ταύρους, τους Παρθένους, τους Σκορπιούς και τους Ιχθείς του 2ου και του 3ου δεκαημέρου να κάνουν κάποιες σημαντικές επαφές. Την Τρίτη, 5 Μαρτίου το εξάγωνο μεταξύ Άρη και Βόρειου Δεσμού θα ευνοήσει τους Λέοντες, τους Υδροχόους, τους Κριούς και τους Ζυγούς του 2ου δεκαημέρου.

Παρασκευή 8 Μαρτίου, το τοπίο αρχίζει και θολώνει με την σύνοδο μεταξύ Ερμή και Ποσειδώνα που φέρνει αυταπάτες κι εξιδανικεύσεις στους Ιχθείς, τους Παρθένους, τους Διδύμους και τους Τοξότες του 3ου δεκαημέρου. Δυσκολίες στην συνεννόηση θα βρουν επίσης οι Υδροχόοι, οι Λέοντες του 2ου και 3ου δεκαημέρου με το τετράγωνο με το τετράγωνο μεταξύ Άρη και Ουρανού που προκαλεί καβγάδες. Λίγο πιο χαλαρά ‘τη βγάζουν’ οι Σκορπιοί και οι Ταύροι των ίδιων δεκαημέρων, γιατί όσο τους ‘κτυπά’ η προαναφερθείσα όψη, τους ‘αποζημιώνει το εξάγωνο Ηλίου και Ουρανού, χαρίζοντάς τους τη δυνατότητα να προσπεράσουν εμπόδια. Ευνοημένοι είναι και οι Ιχθείς και οι Παρθένοι του 2ου δεκαημέρου.

Την Κυριακή η είσοδος του Ερμή στον Κριό μας καθιστά περισσότερο οξύθυμους, όσο η κορύφωση της Νέας Σελήνης πιέζει τους μεταβλητούς (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθείς) με επικίνδυνες εξιδανικεύσεις. Προσοχή, λοιπόν, γιατί η απερισκεψία μερικών θα συντελέσει στην απογοήτευση των υπολοίπων στον έρωτα. Παρακάτω, δείτε τι επιφυλάσσει η εβδομάδα στο ζώδιό σας.

Διαβάστε αναλυτικά τις προβλέψεις για τα 12 ζώδια εδώ.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share