Κυριακή, 21 Απριλίου 2024

Οικονομικός «αναβρασμός» από την Λίτσα Πατέρα - «Χρυσά» ξεκινήματα για Κριούς και 3 ακόμα ζώδια

Οι αναλυτικές προβλέψεις από την αστρολόγο

29 Φεβρουαρίου 2024 14:42
Οικονομικός «αναβρασμός» από την Λίτσα Πατέρα - «Χρυσά» ξεκινήματα για Κριούς και 3 ακόμα ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια: Τρίπτυχο Ήλιου - Ερμή - Κρόνου δημιουργούν προβληματισμό αλλά και οικονομικές ευκαιρίες, πάντα με προσοχή όπως τονίζει η Λίτσα Πατέρα. Με την ευκαιρία, δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου.

Η αστρολόγος εφιστά την προσοχή σε Κριούς, Διδύμους και 3 ακόμα ζώδια:

Ουρλιάξτε από χαρά: Χρυσή παρέλαση για 2 ζώδια από την Σμάρω Σωτηράκη!

Σμάρω Σωτήρακη: Τα ζώδια σήμερα 29 Φεβρουαρίου 2024 με τις ημερήσιες προβλέψεις για να ξέρεις τι θα συμβεί στα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σου. Διάβασε το ωροσκόπιο σου και μάθε πως σε επηρεάζουν τα άστρα σήμερα.

Ερμής σε εξάγωνο με τον Δία - Ευημερία, ελπιδοφόρα ανοίγματα

Ο Ερμής σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία, τα χαρακτηριστικά θα είναι διαύγεια, ευστροφία, ευρηματικότητα, σωστή αντίληψη. Ο ρεαλισμός και ο ορθολογισμός θα βοηθήσουν να παρθούν σωστές αποφάσεις. Ευνοούνται ζητήματα που έχουν να κάνουν με σπουδές, γνώση, διευρύνεται το πνευματικό επίπεδο. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης θα υπάρξει δυνατότητα για εξασφάλιση και κατοχύρωση.

Ουρλιάξτε από χαρά: Χρυσή παρέλαση για 2 ζώδια από την Σμάρω Σωτηράκη!

Βελτιώνονται οι σχέσεις και οι συνεργασίες, η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για να δοθούν λύσεις και για να τακτοποιηθούν οι προβληματικές υποθέσεις. Στον αισθηματικό τομέα ζευγάρια που διατηρούν μακροχρόνιο δεσμό θα συζητήσουν για το μέλλον τους πάνω σε μια ώριμη βάση, δεν αποκλείεται να γίνουν κουβέντες περί δέσμευσης.

Η είσοδος της Σελήνης στον Σκορπιό φέρνει ανοίγματα σε ζητήματα οικονομικά και αισθηματικά. Τονώνεται η αυτοπεποίθηση, οι ενέργειες θα είναι δυναμικές, στις επιδιώξεις θα υπάρξει στρατηγικός τρόπος σκέψης. Προσοχή στην καχυποψία και στην κτητικότητα, θα πρέπει να αποφευχθούν οι πιεστικές και χειριστικές συμπεριφορές. Στον αισθηματικό τομέα οι προσεγγίσεις θα είναι ελκυστικές, θα ακουστούν εξομολογήσεις, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για νέες γνωριμίες.

Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα θα πρέπει να αποφευχθεί η εσωτερική πίεση και το άγχος. Δεν αποκλείεται να επανέλθουν στο προσκήνιο παρελθοντικά προβλήματα ή υποθέσεις που κατά την προηγούμενη περίοδο είχαν μείνει στη μέση.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share