Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024

«Πλώρη» για το ΑΤΜ Ζυγοί και 2 ακόμη ζώδια - Μοίρασε παρά η Άση Μπήλιου!

Έκανε την αποκάλυψη η αστρολόγος!

28 Φεβρουαρίου 2024 22:31
«Πλώρη» για το ΑΤΜ Ζυγοί και 2 ακόμη ζώδια - Μοίρασε παρά η Άση Μπήλιου!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια - Άση Μπήλιου: Μια ιδιαίτερα απαιτητική μέρα κυρίως σε πνευματικό επίπεδο, καθώς για πρώτη φορά μετά από σχεδόν 30 χρόνια συναντιούνται ο Ήλιος, ο Ερμής και ο Κρόνος στο ζώδιο των Ιχθύων. Έτσι μπορεί να κατακλυζόμαστε από χιλιάδες σκέψεις και όλο αυτό να μας εξαντλεί σε πνευματικό επίπεδο.

Η τριπλή αυτή σύνοδος φέρνει καθυστερήσεις ή εμπόδια σε κάποια σχέδια που μπορεί να είχαμε κανονίσει γι’ αυτή τη μέρα. Το καλύτερο αντίδοτο για μια τέτοια όψη είναι να συγκεντρωθούμε σε κάτι σημαντικό που έχουμε να κάνουμε και να μην αφήνουμε το μυαλό μας να τρέχει σε αρνητικά και απαισιόδοξα σενάρια.

Προσεκτικά πρέπει να αντιμετωπίσουμε και συζητήσεις σε προσωπικό επίπεδο, γιατί εύκολα μπορεί να δημιουργήσουν ψυχρότητα στις σχέσεις, αίσθημα απόρριψης και θλίψη. Γι’ αυτό το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να βρούμε ένα κανάλι να διοχετεύσουμε τη σκέψη και τη δράση μας και έτσι γλιτώνουμε το να μας πάρει «από κάτω»!

Σήμερα σε όλη τη διάρκεια της μέρας η Σελήνη θα βρίσκεται στον Ζυγό αλλά θα είναι σε φάση κενής πορείας, άρα η μέρα είναι ακατάλληλη για σημαντικές αποφάσεις και σημαντικά ξεκινήματα.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share