Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Σμάρω Σωτηράκη: Φέρνει φουλ χρήμα γι' αυτά τα 3 ζώδια!

Η Σμάρω Σωτηράκη προειδοποιεί!

28 Φεβρουαρίου 2024 08:30
Σμάρω Σωτηράκη: Φέρνει φουλ χρήμα γι' αυτά τα 3 ζώδια!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Σμάρω Σωτηράκη: Τα ζώδια σήμερα 28 Φεβρουαρίου 2024 με τις ημερήσιες προβλέψεις για να ξέρεις τι θα συμβεί στα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σου. Διάβασε το ωροσκόπιο σου και μάθε πως σε επηρεάζουν τα άστρα σήμερα.

Ήλιος σε σύνοδο με τον Ερμή - Πρόσφορο έδαφος για συμφωνίες

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ερμή φέρνει θετικές εξελίξεις τόσο σε επικοινωνιακά ζητήματα όσο και σε επαγγελματικά. Η χρονική στιγμή είναι ευνοϊκή για τακτοποιήσεις, για ρυθμίσεις και για επαγγελματικούς προγραμματισμούς. Οι συνεργασίες θα πορευτούν ομαλά χωρίς εντάσεις και προβλήματα, θα υπάρξουν εποικοδομητικά αποτελέσματα. Ευνοούνται οι συναντήσεις και οι συζητήσεις, ανοίγει ο δρόμος για ξεκαθαρίσματα, θα υπάρξει δυνατότητα να βρεθούν λύσεις και να βελτιωθούν οι σχέσεις.

Ο Ήλιος θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Κρόνο φεύγουν τα εμπόδια και οι φραγμοί, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συναλλαγές και δοσοληψίες. Οι επιλογές θα είναι συνετές και προσγειωμένες, οι μεθοδικές επιδιώξεις θα έχουν άμεσο και θετικό αποτέλεσμα.

Με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Κρόνο τα χαρακτηριστικά θα είναι λογική σκέψη, επαγγελματισμός και υπευθυνότητα. Δημιουργικά ανοίγματα θα προκύψουν στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα, οι συζητήσεις θα είναι σοβαρές, βάσιμες, και θα έχουν θετικό μελλοντικό αντίκτυπο.

Ο ώριμος τρόπος σκέψης θα βοηθήσει να υπάρξει ισορροπία στις επαγγελματικές και συναδελφικές σχέσεις. Οι αναβλητικοί χαρακτήρες θα μπορέσουν να συντονίσουν τις ενέργειές τους, θα έχουν την ευκαιρία να ταχτοποιήσουν ζητήματα τα οποία είχανε αμελήσει. Στον αισθηματικό τομέα στα ζευγάρια δεν θα λείψουν οι συζητήσεις γύρω από το θέμα της δέσμευσης και της μελλοντικής εξέλιξης.

Διαβάστε αναλυτικά τις προβλέψεις ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share