Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

«Χρυσή» Αποκριά από την Άση Μπήλιου: Λαχείο εν όψει για Λέοντες και 2 ακόμη ζώδια!

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις της γνωστής αστρολόγου

27 Φεβρουαρίου 2024 22:08
«Χρυσή» Αποκριά από την Άση Μπήλιου: Λαχείο εν όψει για Λέοντες και 2 ακόμη ζώδια!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια 28/2 έως 3/3 - Άση Μπήλιου: Οι τελευταίες ημέρες του Φεβρουαρίου και οι πρώτες του Μαρτίου είναι έντονα φορτισμένες σε αστρολογικό επίπεδο.

Η ανάγκη να ελευθερωθούμε από ό,τι μας κρατά περιορισμένους, κλεισμένους, στάσιμους θα είναι ιδιαίτερα έντονη μέσα στην εβδομάδα, αλλά θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί πώς διαχειριζόμαστε την ελευθερία μας αν δεν θέλουμε να δημιουργήσουμε χάος γύρω μας.

Καθώς σήμερα (27/02) ο Άρης από τον Υδροχόο συγκρούεται με τον Δία από τον Ταύρο, θα θέλουμε αυτό που θέλουμε και θα το θέλουμε εδώ και τώρα αδιαφορώντας για τις συνέπειες. Οι δυο πιο ανυπόμονοι πλανήτες συνδέονται με μια όψη που πυροδοτεί εγωισμούς και υψηλές εντάσεις, γι’ αυτό ας προσπαθήσουμε να αποστασιοποιηθούμε.

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή και τον Κρόνο στις 28/02 θα λειτουργήσει σαν αντίβαρο για τις όψεις της εβδομάδας. Το κλειδί είναι η πειθαρχία, ο ρεαλισμός, η υπομονή και η οργάνωση. Ας κρατήσουμε αυτό για να βγει πιο εύκολα αυτή η εβδομάδα. Μολονότι οι όψεις με τον Κρόνο μας κάνουν πιο ρεαλιστές και πιθανώς αρκετά απαισιόδοξους, από την άλλη... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share