Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

48ωρος «ανεμοστρόβιλος» χρημάτων για 3 ζώδια - Καταιγισμός στις τσέπες Αιγόκερων, Κριών και…

Με οικονομικές... θύελλες κλείνει ο μήνας!

27 Φεβρουαρίου 2024 18:54
48ωρος «ανεμοστρόβιλος» χρημάτων για 3 ζώδια - Καταιγισμός στις τσέπες Αιγόκερων, Κριών και…
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια (28-29/2): O Άρης που βρίσκεται στον Υδροχόο, κάνει ντου από παντού στον Δία που βρίσκεται στον Ταύρο, μπορεί και το αντίστροφο να συμβεί, τι σημασία έχει!

Ο Αέρας ξεριζώνει τα πάντα όλα στο πέρασμά του, όταν είναι δυνατός, ένας αστρολογικός ανεμοστρόβιλος, έτσι για να μας μείνει αξέχαστος ο Φλεβάρης!

Για λίγες ημέρες χάνονται η γαλήνη, η ηρεμία, η ψυχραιμία, η λογική, η διπλωματία, η ισορροπία, σαρώνει ο Άρης από τον Υδροχόο! Σηκώνει αέρηδες, σκόνες, χώματα, κανείς δε βλέπει τίποτα, μόνο νιώθει, ένα χάος, μια ορμή, έχει καταστροφική τάση όταν είναι ανεξέλεγκτο, το συναίσθημα! Ο Δίας εγωιστής, αλαζόνας, υπερβολικός, δε φοβάται, ζει για τέτοιες μάχες!

Επίδειξη δύναμης, από Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους! Με αφορμή ή δίχως; Ιδού η απορία! Προφανώς έφτασαν οι ημέρες που ο Πλούτωνας βάζει πάλι το χεράκι του!

Η «λύσσα» του Άρη, του πολεμιστή, ενάντια στον πατέρα Δία, τον υπέρτατο Θεό, ναι φανταστικό το σενάριο, τρομαχτικό άμα το κάνετε εικόνα. Κεραυνοί, φωτιές, ένταση, η αδρεναλίνη στα κόκκινα. Τρίζουν θεμέλια ετών. Κάποιο τέλος έρχεται.. ένα ιστορικό τέλος, για κάποιους από εμάς εκεί έξω.

Διαβάστε ΕΔΩ τις αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share