Κυριακή, 21 Απριλίου 2024

Χρήματα στις τσέπες Ζυγών κι άλλων 3 ζωδίων: Χαρμόσυνα νέα από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Σμάρω Σωτηράκη προειδοποιεί!

27 Φεβρουαρίου 2024 07:48
Χρήματα στις τσέπες Ζυγών κι άλλων 3 ζωδίων: Χαρμόσυνα νέα από την Σμάρω Σωτηράκη
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Σμάρω Σωτηράκη: Τα ζώδια σήμερα 27 Φεβρουαρίου 2024 με τις ημερήσιες προβλέψεις για να ξέρεις τι θα συμβεί στα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σου. Διάβασε το ωροσκόπιο σου και μάθε πως σε επηρεάζουν τα άστρα σήμερα.

Άρης σε τετράγωνο με τον Δία - Μαχητικές και ανταγωνιστικές διαθέσεις

Ο Άρης σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία, είναι μια όψη που θα τονώσει την αυτοπεποίθηση, οι ενέργειες θα είναι δυναμικές, θα εκδηλωθεί διάθεση για ρίσκα και νέα εγχειρήματα. Η σκέψη θα πρέπει να είναι αντικειμενική και τα βήματα συνετά, κάποιοι χαρακτήρες ίσως να υπερεκτιμήσουν τις δυνατότητες τους, προσοχή στις ανέφικτες προσδοκίες. Η υπεραισιοδοξία ενδεχομένως να οδηγήσει σε λάθη και να φέρει απογοήτευση, αναγκαίο θα είναι να απουσιάζει η υπερβολή.

Έμφαση θα πρέπει να δοθεί στις σχέσεις τόσο τις επαγγελματικές, όσο και τις οικογενειακές, για να υπάρξει συνεννόηση απαραίτητη θα είναι η σφαιρική αντίληψη. Ο εγωκεντρισμός και η προσκόλληση στις απόψεις δεν αποκλείεται να ανοίξει πεδίο αντιπαραθέσεων, προσοχή στις εντάσεις.

Χρήματα στις τσέπες Ζυγών κι άλλων 3 ζωδίων: Χαρμόσυνα νέα από την Σμάρω Σωτηράκη

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη και τον Άρη στον αισθηματικό τομέα οι αποφάσεις που θα παρθούν θα είναι ιδιαιτέρως δυναμικές, δεν θα λείψουν οι προτάσεις για δημιουργική εξέλιξη. Αισιόδοξες και τολμηρές θα είναι οι διαθέσεις, ανάγκη θα υπάρξει για επικοινωνία, για συναναστροφές, για διασκέδαση, για φλερτ. Ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για νέες γνωριμίες αλλά και για επανασυνδέσεις, η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για προσεγγίσεις και για ειλικρινείς συζητήσεις.

Δεν θα λείψουν τα οικονομικά ανοίγματα, θα υπάρχει η δυνατότητα να ταχτοποιηθούν εκκρεμότητες και ανοιχτές υποθέσεις. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για οικονομικές ρυθμίσεις και διεκπεραιώσεις.

Αναλυτικά η συνέχεια ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share