Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

24 ώρες επαγρύπνησης από την Αθηνά Βαγενά: Ο Φλεβάρης φεύγει και μοιράζει χρυσές ευκαιρίες σε Καρκίνους και 2 ακόμα ζώδια

Η όψη στις 28 Φεβρουαρίου που θα φέρει νέες αλλαγές

26 Φεβρουαρίου 2024 16:30
24 ώρες επαγρύπνησης από την Αθηνά Βαγενά: Ο Φλεβάρης φεύγει και μοιράζει χρυσές ευκαιρίες σε Καρκίνους και 2 ακόμα ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια: Μία τριπλή σύνοδος στο ζώδιο του Ιχθύ αναμένεται να κορυφωθεί στις 28 Φεβρουαρίου 2024, ανάμεσα στον Ήλιο, τον Ερμή αλλά και τον Κρόνο, φέρνοντας ανταμοιβή και δικαίωση σε όποιον έχει κάνει τις θυσίες του και έχει κοπιάσει αρκετά, προκαλώντας όμως και ισχυρές δοκιμασίες και προβληματισμούς σε όποιον με προχειρότητα θέλησε να δώσεις λύσεις στο “πόδι” σε σημαντικούς τομείς της ζωής του, σύμφωνα με την Αθηνά Βαγενά.

Με την ευκαιρία, δείτε τις μηνιαίες προβλέψεις από την Άντα Λεούση για τον Μάρτιο 2024.

Με την σύνοδο Ήλιου - Ερμή - Κρόνου ερχόμαστε αντιμέτωποι με σκληρές συνειδητοποιήσεις, δραπετεύουμε από τον κόσμο της φαντασίας και της ουτοπίας και προσγειωνόμαστε στην σκληρή πραγματικότητα αναγκασμένοι να αναλάβουμε το τίμημα των επιλογών μας ή και την ευθύνη των πράξεών μας. Η όψη αυτή ωστόσο, μας πιέζει σημαντικά να σφίξουμε τα δόντια και να πάρουμε σημαντικές, αλλά και καθοριστικές αποφάσεις ζωής, με ότι συνεπάγεται αυτό, να κλείσουμε κύκλους, να δεσμευτούμε, ή ακόμα και να κάνουμε θυσίες προκειμένου να εκπληρώσουμε ένα βαθύτερο ζητούμενο της ψυχής μας.

Η σύνοδος Ήλιου - Ερμή - Κρόνου ωστόσο, θα φέρει και την θεμελίωση σχεδίων, σε εκπροσώπους του ζωδιακού, πο οργανωμένα, συγκροτημένα, ώριμα και συνειδητά, έχουν εργαστεί και μοχθήσει για την επίτευξη των στόχων του.

Η επιρροή της όψης, είναι πιο έντονη για Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς του 1ου δεκαημέρου καθώς και για όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 9η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Σημειώνουμε εδώ, ότι οι εκπρόσωποι του μεταβλητού σταυρού δέχονται τις τελευταίες τους πιέσεις από τον Κρόνο, όπου αμέσως περνά στο 2ο δεκαήμερο.

Αρκετά τυχεροί από αυτή την όψη μπορούν να σταθούν οι Καρκίνοι αλλά και οι Σκορπιοί του 1ου δεκαημέρου, όπου θα καταφέρουν να βάλουν γερές βάσεις στην ζωή τους, μέσω εξελίξεων και αποφάσεων.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share