Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Έρωτας με χρήμα για Ταύρους κι άλλα 3 ζώδια - Εξαιρετικά νέα από την Χριστίνα Στεργίου

Τα ζώδια και οι ερωτικές τους προβλέψεις για 26/2-3/3 από την Χριστίνα Στεργίου

26 Φεβρουαρίου 2024 10:59
Έρωτας με χρήμα για Ταύρους κι άλλα 3 ζώδια - Εξαιρετικά νέα από την Χριστίνα Στεργίου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η τρέχουσα εβδομάδα παρουσιάζει αρκετό ενδιαφέρον λόγω της μονοτονίας των όψεων που σχηματίζονται, οι οποίες εμπλέκουν τα ζώδια του Ιχθύ και του Υδροχόου. Με απλά λόγια η πλειοψηφία από εμάς θα αμφιταλαντεύεται μεταξύ της απόλυτης ελευθερίας ή του απόλυτου ρομαντισμού. Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου το τετράγωνο μεταξύ Άρη και Δία θα επηρεάσει τα πρώτα και τα δεύτερα δεκαήμερα του Υδροχόου, του Λέοντα, του Ταύρου και του Σκορπιού, κάνοντάς τους να έχουν παραπάνω διασπαστικές τάσεις στα αισθηματικά.

Στις 28 Φεβρουαρίου κορυφώνεται μια τριπλή σύνοδος στον Ιχθύ όπου συμμετέχουν ο Ήλιος, ο Ερμής και ο Κρόνος. Προφανώς, οι Ιχθείς, οι Παρθένοι, οι Σκορπιοί και οι Ταύροι του 1ου και του 2ου δεκαημέρου θα αισθανθούν μια παραπάνω ανάγκη για ρομαντισμό. Το πρόβλημα είναι ότι η συμμετοχή του Κρόνου τον καταπιέζει, επομένως δεν θα εκφραστούν και δεν θα λάβουν την αγάπη με τον τρόπο που πραγματικά θα ήθελαν.

Έρωτας με χρήμα για Καρκίνους κι άλλα 2 ζώδια - Εξαιρετικά νέα από την Χριστίνα Στεργίου

Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου πρόκειται για μια αρκετά τυχερή ημέρα. Ταυτόχρονα, ο Ερμής και η Αφροδίτη σχηματίζουν εξάγωνα με τον Δία και τον Βόρειο Δεσμό, αντίστοιχα. Είναι λογικό τα δεύτερα δεκαήμερα του Υδροχόου, του Λέοντα, του Κριού, του Ζυγού, καθώς και των Ιχθύων, της Παρθένου, του Ταύρου και του Σκορπιού, να περιμένουν καρμικές γνωριμίες ή συναισθηματικούς διαλόγους.

Ο Μάρτιος μας χαιρετά με μια πολύ τυχερή ημέρα, όπου κορυφώνονται δύο εξάγωνα μεταξύ Ηλίου και Δία και μεταξύ Αφροδίτης και Χείρωνα. Για ακόμη μια φορά τα δεύτερα δεκαήμερα των παραπάνω ζωδίων θα έχουν σημαντικές εξελίξεις στα αισθηματικά που τους ανανεώνουν ψυχολογικά.

Διασπαστικά, βέβαια, κλείνει η εβδομάδα αφού την Κυριακή 3 Μαρτίου το τετράγωνο μεταξύ Αφροδίτης και Ουρανού φέρει αντιμέτωπους τους Υδροχόους, τους Λέοντες, τους Ταύρους και τους Σκορπιούς του 2ου και του 3ου δεκαημέρου με καυγάδες και ρήξεις. Θα χρειαστεί να βάλουν λίγο νερό στο κρασί τους.

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share