Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει;

26 Φεβρουαρίου 2024 07:07
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου. Τι μας περιμένει; Ενώ, αυτά είναι τα 4 ζώδια που δε συγχωρούν την προδοσία.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ μου, η Δευτέρα δεν είναι πολλά υποσχόμενη, μιας και η Σελήνη είναι κενής πορείας, φέροντας πολύ αργές έως και μηδαμινές εξελίξεις. Αρχικά, μέχρι το μεσημέρι βρίσκεται στην Παρθένο, οπότε προσπαθείς να αποπερατώσεις τις υποχρεώσεις σου, πράγμα που θα καταφέρεις αργοπορημένα. Έπειτα, από το ζώδιο του Ζυγού σε κάνει να θέλεις να επικεντρωθείς σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών, όπου βλέπεις εξελίξεις μέσα από μεγάλη προσπάθεια. Δείξε υπομονή και δώσε σημασία στις μικρές χαρές.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα, Δευτέρα με μία Σελήνη κενής πορείας, Ταύρε μου, οπότε κι εσύ θα βρεις την ηρεμία σου, δίχως ιδιαίτερες εξελίξεις. Μολονότι η θέση της Σελήνης το πρωί είναι στην Παρθένο κι εσύ επιθυμείς να δώσεις έμφαση σε ζητήματα ερωτικών και δημιουργικότητας, δεν είναι καλή στιγμή για υποσχέσεις και νέα ξεκινήματα. Από το μεσημέρι εισέρχεται στο Ζυγό κι εσύ επιλέγεις να ασχοληθείς με τις καθημερινές σου υποχρεώσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η Δευτέρα ήρθε και είναι όντως όσο βαρετή περίμενες! Σήμερα με την Σελήνη κενής πορείας τα πράγματα διαδραματίζονται αρκετά αργά και μέσα από μεγάλη προσπάθεια. Να ξέρεις, όμως, ότι παράλληλα είσαι προστατευμένος και από τα αρνητικά γεγονότα! Αρχικά, η Σελήνη από την Παρθένο σε καθιστά περισσότερο εσωστρεφή, όμως η διάθεσή σου φτιάχνει εμφανώς από το μεσημέρι κι έπειτα όπου μεταβαίνει στον Ζυγό. Ασχολείσαι με δημιουργικά χόμπι και ανανεώνεσαι, κλείνοντας αισιόδοξα την ημέρα σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε σήμερα με την Σελήνη σε κενή πορεία οι εξελίξεις που θα παρατηρήσεις μέσα στην ημέρα όσο και αν προσπαθείς θα είναι πολύ αργές. Κάνεις αρκετές συζητήσεις και είσαι σε θέση να συλλέξεις πληροφορίες για να λάβεις αργότερα μια σημαντική απόφαση. Μετά το μεσημέρι η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού οπότε και εσύ γίνεσαι λιγάκι πιο εσωστρεφής και προετοιμάζεται να περάσεις το υπόλοιπο της ημέρας στο σπίτι ήρεμα.

ΛΕΩΝ

Σήμερα Δευτέρα, σε ενδιαφέρει πάρα πολύ να ενδυναμώσεις την οικονομική σου κατάσταση, φίλε Λέοντα, μιας και η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου και σε κάνει να σκέφτεσαι πιο πρακτικά. Είναι σημαντικό να λάβεις υπόψη ότι η Σελήνη βρίσκεται σε κοινή πορεία κάνοντας πιο δύσκολες τις εξελίξεις που θέλεις να έχεις, ενώ περνά στο ζώδιο του Ζυγού κατά το μεσημεράκι, αυξάνοντας τη διάθεσή σου και κάνοντάς σε πιο πρόθυμο για ανοικτές κουβεντούλες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπημένε φίλε Παρθένε σήμερα η Σελήνη βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο αλλά είναι κενής πορείας. Αν ήταν να παρομοιαστεί με κάτι Δευτέρα σου αυτό θα ήταν το να πρωταγωνιστήσεις σε βουβό κινηματογράφο. Τα γεγονότα που διαδραματίζονται δεν είναι και τόσο σημαντικά και για να δεις αποτελέσματα σε κάποιες δραστηριότητες που κάνεις θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια. Μετά το μεσημέρι δίνεις μεγαλύτερη σημασία σε ζητήματα αυτοεκτίμησης, αυτοπεποίθησης και οικονομικών.

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου;

ΖΥΓΟΣ

Φίλε μου Ζυγέ μια μοναχική Δευτέρα για εσένα έφτασε με την Σελήνη να ξεκινά από το ζώδιο της Παρθένου και από το μεσημέρι και έπειτα να επισκέπτεται το δικό σου. Από την άλλη, κράτησε κατά νου πως βρίσκεται σε κενή πορεία, οπότε δεν ενδείκνυνται νέα ξεκινήματα κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης ημέρας. Από το απόγευμα και έπειτα φροντίζεις λίγο παραπάνω τον εαυτό σου, την ψυχολογία και την εμφάνισή σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπημένε φίλε Σκόρπιέ, σήμερα για σένα πλησιάζει μια Δευτέρα με μεγάλες εναλλαγές διαθέσεων, μιας και η Σελήνη αλλάζει ζώδιο από την Παρθένο προς τον Ζυγό. Έτσι, ξεκινάς την ημέρα σου θέλοντας να κοινωνικοποιηθείς να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο, να κανονίσεις εξόδους και να περάσεις καλά. Από το μεσημέρι και μετά η ανάγκη σου για πνευματική εξέλιξη σε ωθεί να περάσεις λίγο χρόνο με τον εαυτό σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα μπορεί να σου φαίνεται πως έρχεται μία φιλόδοξη Δευτέρα, αλλά καλού κακού κράτησε μικρό καλάθι γιατί η Σελήνη βρίσκεται σε κενή πορεία, αποτρέποντας τις μεγάλες μεταβολές. Το πρωί που βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου στρέφει την προσοχή σου στα επαγγελματικά, ενώ στο μετέπειτα από το ζώδιο του Ζυγού σε κάνει να θέλεις να κοινωνικοποιηθείς και να περάσεις όμορφα με την παρέα σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλε μου Αιγόκερε σήμερα είναι μια αισιόδοξη και φιλόδοξη Δευτέρα χάρη στην Σελήνη που από το ζώδιο της Παρθένου μεταβαίνει κατά το μεσημεράκι σε εκείνο του Ζυγού. Να θυμάσαι βέβαια πως βρίσκεται σε κενή πορεία αποτρέποντας τις μεγάλες εξελίξεις και ανατροπές. Η ημέρα είναι καλή για να συνεχίσεις τα επαγγελματικά σχέδια που είχες ξεκινήσει στο παρελθόν, ή για να διαβάσεις ένα βιβλίο που είχες αφήσει στη μέση, αντί να ξεκινήσεις ένα καινούριο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Δευτέρα έφτασε και εσύ Υδροχόε με την Σελήνη από την Παρθένο να μεταβαίνει στο Ζυγό θα παρατηρήσεις σημαντικές μεταβολές στη διάθεσή σου. Ως αρχή της εβδομάδας και πρώτη εργάσιμη ημέρα είναι πολύ λογικό να ξεκινήσεις σκεπτόμενος αρνητικά, ενώ παρατηρείται και η επανεμφάνιση παλαιότερων ανασφαλειών ως το μεσημέρι. Από το απόγευμα και πέρα η ψυχολογία σου ενδυναμώνεται και αποκτάς μια πιο θετική προσέγγιση στην καθημερινότητά σου στα προσωπικά και τα εργασιακά.

ΙΧΘΥΣ

Φίλε μου Ιχθύ, μια βαρετή Δευτέρα έφτασε με όλη τη σημασία της φράσεως. Η Σελήνη βρίσκεται σε κενή πορεία και από το ζώδιο της Παρθένου το πρωί προχωρά σε εκείνο του Ζυγού μετά το μεσημέρι. Με απλά λόγια δίνεις σημασία στο τι θέλουν οι υπόλοιποι γύρω σου, παραμελώντας κάποιες από τις δικές σου επιθυμίες και υπάρχει κίνδυνος κατά το τέλος της ημέρας να συνειδητοποιήσεις ότι δεν έχεις κάνει τίποτα για εσένα.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share